推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

135 123456
發新話題

[檔案] 亞洲讓球盤擂台~~~每個回合賽果

每況愈下,
第一次排第 2
第二次排第 5
第三次排第 8
第四次排第 11 ?       
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-17 11:13 AM 發表

剛剛開始, 大把機會
最緊要跟住C兄
就冇甩拖
cat 兄大上大落,隨時一晒就包尾架 la。(佢而家唔係香港,不能以中文回答,只能以圖案回答,把握時機咒懮\)
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-17 11:40 AM 發表

你咁唔O岩, 係後面咒人, 早d響, 我早D咒丫麻
咒埋今日好啦,佢話明日就返來 la   

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-17 11:54 AM 發表

咁今日要加大力度咒下啦, 但聽日要變臉, 呃佢取貼士
十萬個 AGREE

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-17 11:59 AM 發表

笵摀ㄠo既?
攪黚隉ACAT 兄大人有大量,唔會介意 ga ,係寫字樓一個人好悶呀。

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-17 09:01 PM 發表

我返o左o黎啦
好好休息呀,能否追回上星期的損失就靠晒你啦。

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-18 11:29 AM 發表
可能C兄唔係香港, 所以同我地日夜顛倒
返左來啦,唔好亂講野呀,cat 兄到而家都未比料,可能嬲嬲地呀。

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-18 07:31 AM 發表

你只係睇到D野, 唔係事實全部, 其實我地對你好好架
係呀係呀,我地 晒你呀。

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-18 11:50 AM 發表
你兩條麻甩佬做咩要去, 琴晚做個D咩, 咁鬼痴纏
為左呃 cat 兄的貼士,冇辦法啦,生活艱難呀。

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-18 03:07 PM 發表

也明白
總要搵人犧牲
難為你了
太感激

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-19 08:14 AM 發表

咁今個禮拜斷o左背未?
比妳咒中,第一關就斷左  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-20 06:27 PM 發表

sorry我冇咒你
唔緊要啦,我講吓笑咋,我唔係姓賴架,我同亞 cat 兄呢的投注係長期作戰,一年先計數 ga  ma  

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-23 02:23 PM 發表

鰨磽章B,返屋企冇運!仲要連累街坊,真唔好意思
一年計數 ga  ma ,而且只是娛樂,又唔係搏命,cat 兄唔好比咁大壓力自己啦  

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-24 08:44 AM 發表

佢琴日又話轉買查爾頓

fai fai都去左第二位
我睇睇鴭p張相又覺得幾 cute 嘛,所以咪唔轉囉      

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-24 08:41 AM 發表
中兄勁喎, 升至第3位, 而c兄則繼續連勝紀錄, 我都唔差, 繼續贏2場輸1場
都係好彩咋,如果筆大大唔開曼聯開車仔咁我就一定抄車 ga  la      

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-24 12:07 PM 發表

紅姑? 唔兄,豆豆仲係靚妹薨Q!唔好叫老哂佢喎,嬲架!
唔兄係話豆豆好似鍾楚紅呀      

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-24 12:15 PM 發表

好彩琴日車仔那場呢到冇開盤
又係輸死人架
呢度分數多左二千幾,馬會戶口少左二佰幾      

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 01:20 PM 發表

我要追過你
妳要計嚗ぁ得嗎,如果妳動用儲備 150 分咪可以追過 onno 1 兄囉  

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-24 05:41 PM 發表

同病相憐。唔緊要,我條thread果個heading寫住「有耐心必有回報!」嘛。希望下次咪再斷一關啦!激死
cat 兄無需內疚,唔關你事,跟你條 thread 買個度係一年計算 ga  ma,係我自己用 200 蚊買左條 3 串 1 斷左車仔個關

引用:
原帖由 Mazda+9 於 2006-8-24 10:51 PM 發表

好!終於可以同豆豆龠Z離拉近啦!追住您、一定要追到您!

再努力齯U季可以同豆豆齊齊踢歐洲賽啦!
佢好似鍾意食歐洲朱古力多的喎  ;P ;P ;P

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-25 07:27 AM 發表

早晨!中兄,今噚晚on duty牙?成5點鐘喎仲未訓。
唔係 on  duty ,係 99 ,五點幾先訓,十一點先訓醒,而家先返到公司

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-25 12:05 PM 發表

咁要出多D post令自己精神D  

等緊你個詳盡賽後報告  

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-25 12:28 PM 發表

仲諗住賭埋weekend幾場至出野w。。。。

你係高級助理餅主,唔可以偷懶架   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-25 12:52 PM 發表

你個高級監工都好厲害bor
上次講過應該係我催妳,然後由妳去催 sax 兄,妳又走左去蛇王,唯有由我呢個高級監工出馬啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-25 01:48 PM 發表

你做咩催我?邊條版規有列明咩?
又係 1 : 4 ? 好彩唔係一比九十九

135 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。