推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

33 12
發新話題

貓貓心情對話

引用:
原帖由 貓女 於 2006-8-17 10:02 AM 發表
終於都得閒開番個檔啦~~  請大家繼續多多支持~~
好囉...終於你開番個檔喇....你屋企部腦幾時攪番好啫..你知喇..我加下要夜麻麻先上到網丫...

p.s. 你尋晚真係超級好彩....講唔夠兩句未入正題就比人jam左線......

引用:
原帖由 貓仔 於 2006-8-17 12:31 PM 發表
我都入o黎打個白貓轉先~ >^.^<
P.S. 我舊account開唔番, 又要從新再o黎過...
喵仔好...等我留仔字仔過你先........但唔知你個白貓轉要轉幾耐先番到黎覆呢......

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-19 01:52 AM 發表

怕且佢呢個白貓轉轉得耐過妳上黎蒲頭嘅時候
咁都有解決方法嘅.....只要喵多d上黎...咁要丫喵個honey現個身又有何難喎...

題外話:冇上黎兩日, 又開左好多新版喎 .....但攪到個主頁好長丫...要碌好耐先由頭碌到落底.....有dd唔方便丫...

回復 #133 貓女 的帖子

入黎講聲...晚安丫喵~~...
好似好耐冇同你響度打招呼咁喎....

引用:
原帖由 貓女 於 2006-9-17 11:36 PM 發表
包大人,今日咁夜既??

係呀,好耐冇係呢度見面啦... 基本上我平時都冇乜時間上黎~~
我今朝瞓到好晏先起身..所以今晚可以遲少少先瞓喇..

你加下返工時間都忙到飛起..夜晚我同你d時間好似難夾少少喎...

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-9-17 11:52 PM 發表
hi~~~
喵喵
包包<---
嘩..乜一見面就嘍打丫..

引用:
原帖由 貓女 於 2006-9-17 11:54 PM 發表
係好難夾,我同你都唔係每晚都上黎啦~   
我今日仲訓埋晏覺~~
我今日仲諗住承接尋日嘅氣勢..又去gym跳餐懵..但今朝瞓醒就發覺對腳好似跛左咁..所以今日只係”慢步”咁出左去附近書局行個轉就回府攤喇..

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-9-18 12:10 AM 發表

我只係幫你顯示你既活力啫∼
errr..咁好似尋日啱使d喎..活力尋日真係一度響我身上出現過架...

引用:
原帖由 貓女 於 2006-9-18 12:15 AM 發表

咁都幾好呀~~ Relax~~~

我相信我呢個星期都會冇時間去做gym...
你講我跛左都幾好呀講笑..

我加下d堂都唔係咁好喇..分佈響六日一呢三日..一係唔跳..一係跳到跛..

相關搜索目錄: Gym

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-9-18 12:21 AM 發表
咁你蝕啦!
今日要再展示多一日...咁先瞓得香甜架
嘩..你靠害丫...若然展示埋今日..肯定聽日"識得leave"丫..成日瞓床都似.

引用:
原帖由 貓女 於 2006-9-18 12:24 AM 發表
皇上,包大人,我要搵周公子啦,找豆~~
找豆&發甜夢喇.

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-9-18 12:33 AM 發表

咁易害到你咩?...咁做先快見效架
成效咪就係變跛妹囉..

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-9-18 12:36 AM 發表
我都去搵周小姐聯繫下先!...

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-9-23 10:11 AM 發表
尋晚收幾點呀
嗰晚佢應該同我差唔多...早知約佢食消夜喇..

引用:
原帖由 貓女 於 2006-9-23 08:08 PM 發表

尋晚收八點三呀~~
咦...我捉蟹仲捉得快過你...早你三個字走人丫...........

引用:
原帖由 貓女 於 2006-9-28 11:25 PM 發表

唉∼∼陰功呀))))))
唔丫...好似你差過我喎.. (請往上望)

引用:
原帖由 貓女 於 2006-9-18 12:17 AM 發表
我發現我間gym冇boxing玩...有點唔開心~~   不過算啦,有拉丁學下算係咁~
之前miss左你呢個留言添...可唔可以要求佢地開呢類嘅堂架...我去嗰間有....但我就睇人跳多...皆因我覺得自己跳到姐手姐腳咁.....都係跳踏板高興d...

引用:
原帖由 貓女 於 2006-10-1 12:27 AM 發表
好開心,屋企人支持我辭工,hohoho~~~
咁你咪可以叠埋心水全程投入攪另一項偉大工程囉....

相關搜索目錄: 工程

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-10-1 01:35 AM 發表

搵日啦~~哈哈
似乎喵呢輪惡劣過我咁喎....我等你地丫下

回復 #198 貓女 的帖子

冇乜幾可呢段時間會出現...入黎留d麵包碎先................

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-10-9 05:23 PM 發表

今日咩日子呀
妳竟然會響呢個時候入黎0既
咪就係我嘅當黑好日子囉...
我若然唔係硬頸...我都唔會響呢個時候入黎喇...

碌入黎落定個morning call 先....

早晨丫喂)))))))

引用:
原帖由 貓女 於 2006-10-28 12:19 AM 發表

包大人~~
早晨丫..喵..
剛啱貼完首詩情....記得練歌喎..

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-10-28 12:45 AM 發表

早呀包包

乜今日咁早呀
早係皆因未捨得去瞓啫...

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-10-28 12:45 AM 發表
收工~~拜拜
...好唔送行..喇..

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。