推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

27 12
發新話題

芝琪私竇

多謝芝琪支持!!!

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-13 11:35 PM 發表

樓主咪蟹令女囉..電會矛丫~~
我同意!!!

各位靚女靚仔早晨!!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-8-14 11:06 AM 發表

a仔早晨
眼訓再訓過, 食晏叫醒你...

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-14 11:11 PM 發表

芝琪英姿~~  
綿羊仔芝琪????

拍檔早晨, 順便要搵多啲錢...

靚芝早午晚安!!!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-8-16 10:44 PM 發表

A仔晚安
早啲休息, 聽朝精精神神咁返工...

各位令仔令女早晨!!!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-8-17 01:21 PM 發表

A拍檔....過埋20號要食餐好有無性趣去食紅蕉?
GK拍檔...22, 23同埋25, 26同埋31都唔得, 其他日子都冇問題...

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-8-17 02:30 PM 發表

21號晚諗諗佢 我25 26有大party都唔得
等我安排一下先...

芝琪同埋各位令仔令女早晨!!!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-8-18 11:28 AM 發表

返咁晏, 又要檸茶?
應該唔駛, 呢排唔係咁多野做, 連個人都懶晒, 幾乎日日遲返...

相關搜索目錄:

吞pop四圍遊....

你地都過埋黎呢邊...

各位新舊朋友早晨!!!!

行開左兩日, 靚女拍檔好...

講緊臭豆腐??我都係行開一陣先...各位午安!!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-24 12:34 PM 發表

台灣果d唔怕架, 唔係好臭架咋
我有間唔中口臭病, 都係唔好食...
將軍午安, 多謝晒!!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-8-26 04:59 AM 發表
打唔到咁多字...醉ed
自己玩啦你地..我好
聽日唔開舖喇, 自己搞掂
醉ed都仲打到咁多字...聽日得閒入黎幫你望望...

簽個到先...又係好慢...

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-8-26 12:29 PM 發表

鐵人即係鐵人,天光至很e+又起左身!
炮兄好, 又係俾電話嘈醒, 仲要係兩個...

引用:
原帖由 潮爆阿嬸 於 2006-8-26 12:47 PM 發表
報到..........
阿嬸好...

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-8-26 01:19 PM 發表

大婆同二奶!
咁我遲啲想俾三個電話嘈醒喎...

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。