推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[已解決] 春秋=名不虛傳

春秋=名不虛傳

春秋果然名不虛傳,小弟看見咁多大哥推介,昨天7:00終於上去會一會佢~~起初出發時好驚唔識路>.<原來一出太子地鐵就到~~非常方便~~一上到去個叔叔就招呼我入房,問我想要什麼囡囡,我話不知道,他就叫我睇睇先~~(完全沒有像新x海般睇ID),第一個拍門的囡囡都可以,但見佢胸部有紋身...所以SAY NO,第二個囡囡樣子就沒有第一個好,但起碼小弟看不見有紋身,所以叫了她入來,個囡囡好好笑容~~幫我脫了衣服就一同洗白白~~洗得好清潔~~有水中蕭,樣樣都做足~~上到床就係咁啜我又冰火,真係高潮疊起,最後小弟加了這個囡囡2個大鍾,本人覺得真係超值,出門口時聽到有個哥哥同事頭婆傾阿Y真係好好~~攪到我又想試下~~下次去希望可以試試阿Y啦~~我以前去開酒店找囡囡,酒店女真係食個樣,有D連樣都唔掂還要沒有服務,我好心上去俾錢D臭西駛,分分鐘還要俾佢個老豆老母老點,有D唔夠30MINS就吹鐘...嘩八九嚿水一Q...駛唔駛吹到鳩都縮,而家知道有春秋這好地方,唔駛周圍找地方玩了,

相關搜索目錄: 清潔 酒店

Who was the girl you tried? Thanks.

引用:
原帖由 性交劇烈 於 2007-8-22 05:35 發表
春秋果然名不虛傳,小弟看見咁多大哥推介,昨天7:00終於上去會一會佢~~起初出發時好驚唔識路>.<原來一出太子地鐵就到~~非常方便~~一上到去個叔叔就招呼我入房,問我想要什麼囡囡,我話不知道,他就叫我睇睇先~~( ...
Good report. Who is the one you tried?

個叔叔話一陣有囡囡拍門,如果ok既就留低個囡囡就ok,服務我的囡囡叫婷婷

小弟早排都試過,樣子身材一般,服務都OK,未至於最好,可以一試~~!

大哥~~還有囡囡可以好一點,可否推介一下~~(小弟驚阿y好難book)

引用:
原帖由 性交劇烈 於 2007-8-22 14:49 發表
大哥~~還有囡囡可以好一點,可否推介一下~~(小弟驚阿y好難book)
可以一試ee !!
唔錯!!

值得一試再試!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

回復 #1 性交劇烈 的帖子

Thanks your report!!

婷婷我都好想試下!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

好難book 都要試....阿y 係好值得一試. Her 水中技能攪到我.
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-8-22 16:27 發表
好難book 都要試....阿y 係好值得一試. Her 水中技能攪到我.
係呀!

我上次都差少少.................   

不過, 最後都.......
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-22 16:58 發表
係呀!
我上次都差少少.................   
不過, 最後都.......
最後都 what?

我上了二次找Ah Y都被人折糊,下次call 上去問下先!!

haha thanx for ur sharing
i like ur name too

darStandalone gloryland of scorin'tle. dpoy MVp made in sameSeason ...

咁我有時間試左ee先~~但佢有冇紋身...如果有就唔好喇...(試多幾條囡囡練好d性技先對付阿y~~唔係俾佢未上床就隊爆就冇引...)

其實春秋可唔可以過夜?但係d床咁硬點訓呀?

引用:
原帖由 性交劇烈 於 2007-8-23 10:36 發表
咁我有時間試左ee先~~但佢有冇紋身...如果有就唔好喇...(試多幾條囡囡練好d性技先對付阿y~~唔係俾佢未上床就隊爆就冇引...)
Long as I can remember, she has no tatoo on her body.......

婷婷都係我選擇之一...

阿 Y 真係咁正? 咁我都要搵日會一會佢先得~

指壓應該係無得過夜,有你都唔好試啦,日日咁撚多人係張床度扑野,你以為好干浄呀,小弟暫時係知春秋既娜娜有紋身,唔中意紋意既巴打可以避免~~!

見師兄出的包膠, 真係有少少共鳴~
我早兩星期去了第一次, 之前見咁多師兄出的包膠, 諗住都想試Y或者EE, 點知一個做緊嘢, 一個冇開工, 但係出得嚟就唔諗住咁樣返去既心態底下都問左佢有咩囡囡, 得心儀同阿花, 而且有房, 所以最後都上左去, 第一個入嚟係心儀, 樣貌接受到, 身材睇落都OK, 無謂要人走一轉, 反正大家都係未知之數, OK入房!
入房後就梗係傾兩嘴就沖涼啦, 水中簫, 冰火全部做足, 獨龍呢家嘢我唔啱, 就費事要個囡囡難受啦, 其他部份只能夠用享受嚟形容, 同之前去D141完全唔同玩法, 可能小弟不才, 完成一Q仲有五分鐘左右, 就坐低傾下計啦~  
總括心儀, 樣我會俾75(d牙有d漬), 身材我會俾70(夠大不過有少少dum), 服務我會俾85!!
唔知其他師兄有冇試過心儀同其他囡囡呢, 心儀同其他比, 其實又有幾分呢!?
Thanks~

引用:
原帖由 huppyj 於 2007-8-23 16:33 發表
我早兩星期去了第一次, 之前見咁多師兄出的包膠, 諗住都想試Y或者EE, 點知一個做緊嘢, 一個冇開工, 但係出得嚟就唔諗住咁樣返去既心態底下都問左佢有咩囡囡, 得心儀 ...
Thanks for report. Good choice.

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-8-23 08:55 發表

Thanks for report. Good choice.
半島兄, 你是否之前有提供過深圳雞頭電話的這個半島兄呢?  因為有一段時間冇入過呢個forum, 所以完全唔update~  

日日咁撚多人係張床度扑野,你以為好干浄呀

張咁又係~~床咁污dirty...

引用:
原帖由 huppyj 於 2007-8-23 17:17 發表
半島兄, 你是否之前有提供過深圳雞頭電話的這個半島兄呢?  因為有一段時間冇入過呢個forum, 所以完全唔update~  
Yes I am but I have not been to quick meal for a very long time!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-8-23 11:25 發表

Long as I can remember, she has no tatoo on her body.......
why so many brother don't like tatoo lei?

引用:
原帖由 PenisButter 於 2007-8-27 01:56 發表

why so many brother don't like tatoo lei?
我自己就唔係太介意!!

最緊要唔好太大就得啦!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。