推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

41 12
發新話題

[已解決] 賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

祝賀大家贏多,贏多齱I

馬會錢,齊齊分!good luck!先過利物浦先!

引用:
原帖由 全軍盡 於 26/8/06 13:50 發表

某衝突就一於今晚齊齊洞佢...
全兄贏得精彩!啦士兩分鐘各入一球!
勁!

支持 cationic 兄 , 馬會錢齊齊拎 !

覺得今晚歐洲國家盃齯W盤都幾穩陣 !

引用:
原帖由 cationic 於 3/9/06 05:07 發表
終於開齋啦!好啦,可以計數 >>>>>>>>>>

06~07年度足球投資
---------------------------------
本金:$20'000.-
結存:$15'000.-
中第5、6注;共派彩金:$2'510.-
現結 ...
恭喜 cationic 兄同中兄

馬會錢齊齊拎

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 紅豆沙 於 3/9/06 19:49 發表

你會唔會問馬會佢扣多你半個盤條數呢
我唔買讓球盤!多數主客和同波膽!唔識計數呀!

可惜!可惜!衰喺隻牙度!同我一樣

引用:
原帖由 cationic 於 7/9/06 16:17 發表

呢個尾關以為穩陣,點知滿地屍骸!
咪係,諗住德國讓四球好危,先至揀隻牙!點知

馬會錢,祝各位今晚一齊拎!

引用:
原帖由 Mazda 9 於 9/9/06 17:11 發表
馬會錢,祝各位今晚一齊拎!
愛華頓 3-0 利物浦

波膽又爭少少! 3-1@40,4-0@100 好彩中番個案3.5主勝

大家咁話!

引用:
原帖由 cationic 於 12/9/06 20:16 發表
06~07年度足球投資
---------------------------------
共投資:$1'000.-
結存:$14'510.-

第12注:主客和  6串1  @$500.-  
13/9 02:45 二4  巴塞隆拿(主)@1.10
13/9 02:45 二6  車 ...
cationic 兄呢條飛都幾穩陣

不過有小小擔心呢隻餓狼鬼鬼地

上個禮拜作客食飽,週中至怕佢]奸狗

古惑餓狼

引用:
原帖由 cationic 於 14/9/06 06:14 發表
有賭未謂輸,密密又o黎過!
今晚足協杯o黎料~

06~07年度足球投資
3注共投資:$1'000.-
結存:$13'510.-

第14注:主客和  4串1  @$500.-  
14/9 ...
跟番呢注玩鴷,信主隊多矕N全主宴啦
第14注:主客和  4串1  @$100.-  
14/9 23:30 四4  歷基亞(主)@1.65
15/9 00:15 四9  莫斯科火車頭(主)@1.25
15/9 01:00 四14  布加勒斯特迅速(主)@1.55
15/9 02:00 四18  阿爾克馬爾(主)@1.22

全中@2.5

灟虜迂o好急

搭沉船添

引用:
原帖由 marine 於 14/9/06 16:06 發表
莫斯科火車頭(俄羅斯) 單式標準盤 @ 1.30
史浩克零四(德國) 單式標準盤 @ 1.35
艾克馬亞(荷蘭) 單式標準盤 @ 1.25
巴素利(瑞士) 單式標準盤 @ 1.20
馬賽(法國) 單式標準盤 @ 1.25
西維爾(西班牙) 單式標 ...
恭喜哂 marine 一炮即

引用:
原帖由 marine 於 15/9/06 10:41 發表

其b我都系选D自己熟悉D噶球队姐,你旧帖都话7大m赛啦∼

星期6同日串10倍左右嘎
早囓X瓮{!

引用:
原帖由 cationic 於 22/9/06 18:09 發表
本周心水推介:   自己停賽唔買得,齋睇。唔駛搭沉船。

主客和  5串1  10.64倍!
23/9 02:45 五7  普雷斯頓(主)@1.75    冠5(與4同分)
23/9 21:30 六14  史浩克04(主)@1.40    德6(與3同分)
23/9 2 ...
cationic 兄過咗三關囉

祝您今晚荷甲同聽晚英超順利過關

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 26/9/06 16:06 發表

曼聯

晒晒晒晒晒         
中兄開盤緊要支持

賓菲加 +0/0.5

有幾多曬幾多

引用:
原帖由 Sax 於 26/9/06 17:36 發表

支持支持

SAX

賓菲加

20000 pls

嘩 sax 兄二萬分好重手喎

恭喜 cat 兄同中兄,馬會錢齊齊拎

引用:
原帖由 cationic 於 28/9/06 15:25 發表
賽事頻密,晚晚睇波通頂。今晚又有聯盟杯玩!40場賽事,馬會開盤38場,唔怕你冇心水!今日要吹o既(心)水有兩條:   睇睇~

主客和  5串1  或 5串6(保本)~任君選擇~
29/9 00:3 ...
Cat兄俾料,梗要支持啦!整番五十皮玩吓,聽朝起身又收錢

馬會錢齊齊拎

引用:
原帖由 cationic 於 28/9/06 16:49 發表

車兄,今日氣息好好喎!冇俾豆豆開口中
今晚掂啦!
大家咁話啦!

買鱁畛p讓球主客和,真係食盡驚風散

全靠蘇斯克查

絕對同意

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 14/10/06 11:43 發表
cat 兄呢輪多野做,等我代筆一次         
跟髐痐,淨係抽起利物浦麚

頭關曼聯攪惦

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。