推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[已解決] 賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-17 08:47 PM 發表
今晚靜雞雞搬過o黎新屋開檔(日抖搬易撞到新/舊債主嘛),繼續我地今個球季o既搵銀美夢.........。送舊迎新!預祝大家波運亨通,買波膽中波膽!

引言:請看http://forum.timway.com/php/ ...
俾我發現左
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-19 05:22 PM 發表

打左字o者!

「中招」同「中風」~~~~ oh no,唔要
原來係咁解架....我真係唔識...
......!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-20 12:20 AM 發表
cat 兄,阿仙奴中眉中柱又食詐糊,真係好似黑黑地,好彩維拉嬴 1:0 時補返 $50 蚊買和,執番個桔,跟住買左熱刺,希望中啦。
維拉真係幾好彩, 下半場尤其係中後段俾阿仙奴禁住黎打!
禾確特響左邊都幾生, 個入波佢都有一部分功勞, 可惜為時已晚, 執唔晒3分...
......!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-21 01:07 PM 發表

本來我買o左車仔1000分,點知利記同阿仙奴禮拜六開和,頭場曼聯上半場已經贏到4:0。咁我有乜辦法唔即刻加注到3000分呢!下次買番基本注1000分law
跟唔到你搵食添...
......!

......!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-22 08:59 PM 發表

講返呢注,我仲有d補充.......

(一)首次鰨穚R作「客」鴽Q物浦,有三個原因:1. 呢場唔係真鴽@客,係中立場。2. 利記上周末留力和鷙p賽冇2分,為鼢N係今仗 ...
利記果場我都好有信心, 尤其係大家都咁睇淡佢(since加歷查 & 懷斯injured)
利記最出名就係大家估嬴梗就嬴唔到, 大家估佢輸梗佢就嬴得漂亮

華倫果場我有d驚....不過上場輸波好似係因為無出艾耶拉, 佢出番後面應該好番好多
但前線走緊件艾馬唔驚會唔會好大影響...
......!

引用:
原帖由 利記 於 2006-8-23 12:19 PM 發表

尋晚差蠵嬖埋
希比亞已經唔可以再做正選, 唔係利物浦今季會大檸樂!
......!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-27 01:44 PM 發表

冇問題
妳想要筆大大的一吻之嘛,我緊係要讓比妳啦
喂喂......無理由豆豆自己錫自己架嘛...
不如通過埋, 如果豆豆嬴左第一...豆豆之吻得獎者由亞軍頂上, 如何?
......!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-27 05:11 PM 發表

十萬分支持    不過豆豆嬴左第一嚝鷛|都 - - - - -幾高 ga   
我最中意你呢句
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-2 10:52 AM 發表
連隻鴨仔都換埋,Cat兄都好大決心

咪係囉~差d唔認得添!
......!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-2 03:44 PM 發表

隻鴨仔走鰲X水都冇供獻,咁咪.....搪鱁
加油呀! 我地會繼續支持你
......!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-3 05:15 AM 發表

咁都幾惡搞
ME TOO
......!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-16 11:12 AM 發表

cat 兄上次茈狐池n,今次連個人都荇I  
原來茈...
......!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-25 12:20 AM 發表

打自己
如果逐場買都仲有得賺的....唔好怪自己啦
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-27 02:55 PM 發表

穩穩陣陣
勝算甚高
同意!
......!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。