推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-17 00:44 發表

我一個人玩唔晒,梗係滲埋你玩,唔會玩死你,你放心啦﹗
我有強橫既鬥志, 冇咁快認輸, 最多變 加飯酒

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-17 00:46 發表

我好粗大o架...
唔駛再賣廣告, 相已廣泛流傳, 大家心中有數

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-17 00:51 發表
現在經已夜深,我都要去堀漶T大家都早d抖啦﹗晚安﹗好睡﹗

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-17 12:02 發表

我唔系坐辦公室鴾H,所以唔识,你同我讲就等于对u奏琵琶
原來 豬識奏琵琶, 對牛要彈琴 都相當有天份

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-17 23:44 發表

我都好有天份:
藍蝶拉二胡… o依 o依 哦 哦…
保保都識 唱 阿之阿左

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-17 23:53 發表

阿之阿左…唔好阻住晒…快d去埶捸T

Good night, popo!
埥蠐o, 又要勤力工作

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-18 23:14 發表

凡人嘛﹗不多不少都總會自尋煩惱的啊﹗
不過要快樂不算很難吧﹗

快樂可以很簡單,
讀一本喜愛的書,
看一套精采的電影,
吃一頓美味的晚餐,
跟友好對飲聊天,
享受家庭的溫馨,
看似微不足道的事情, ...
但很多人已擁有以上, 但都不斷去尋找快樂

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-3-19 14:21 發表

咩樹呀.............

呢個問題相當嚴重喎..............
老豬經得起風浪, 今晚又會上來吹水

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-19 19:14 發表
老豬, 可能從事分裂活動....
永遠都唔番來
據我所知, 老豬絕對沒有從事分裂活動, 頂晒籠係人格分裂

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 00:19 發表
希望, 我買個場 5串1 都中..
如果中, 我都要聽日去馬會買番場 3串1 先
你第一關已斷左

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 00:24 發表

我同我d fd 過過, 一齊換左 1千蚊泥碼, 輸哂...
騙人...
買單雙大細樣樣輸...
早知玩21點
入得去玩, 無論你玩大細, 21點....都預左要輸

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 00:54 發表

我覺得: 佢地會好過份, 因為我相信無野是在他們的眼中是100分的,
(除左佢地個樣), 佢地會將她們的評論, 在你的耳邊或借d E, 找機會寸
下你....
其實, 都係因為吟, 我俾D 女同事話我唔合群....最後比人炒左
首先要檢討自己係咪真係有錯先, 咁至會有改進

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-20 00:49 發表

真係走喇﹗good night!
真係要起身喇﹗各位早晨

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 11:18 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
咁高分, 佢想睇都冇能為力

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 00:28 發表
不過, 我真係覺得香港d 女仔有時都幾寸...
唉....點解我唔係日本人呢...
你睇得日本AV片太多, 諗多左囉

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-20 00:47 發表

我就好少比人串,因為佢地知我會還拖,一定串過佢地,之但係我本身就唔會先串人,都係玩玩下開玩笑口吻而己。
但d女仔會串你,是否問題出自你本身呢﹗?
係咪你個樣係串妹型, 所以冇人敢自找麻煩

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:36 發表
我都要問

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 11:47 發表

你設定咁高分, 你自己都睇唔返喎

以前 李麗珍, 葉玉聊....等都拍過,

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 14:51 發表
但大約兩日後你就唔可以編輯, 你就唔可以睇番架啦

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-20 15:39 發表

我係淑女型,唔好串我﹗
你係熟女型,我就唔會串你﹗

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-20 15:58 發表

咁得意?被人串到你唔合群就被炒尤?乜唔係自己炒佢尤既?
一般係個員工唔做得野又做錯晒d野兼被警告左都仲唔改錯先會被炒尤。
以上是指即炒果種,當然仲有係比一個月通知又或者補一個月比你走。
好多因素既, 可能他係初初返工不久,
又或老板的至愛唔鍾意佢....................

不過, 年輕人, 衝動少少係正常

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-20 16:01 發表

看來你喜歡的是清純活潑小女孩型而不是性感成熟女人味型,哈……
佢呢個年紀, 應該係鍾意呢類型, 咁至合襯

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 16:54 發表

唉! 玩聊天室都唔會睇番自己吹過d 咩o架啦...
唔通你會成日由 p.1 ........>19xx??
你只要本身積分高過的set的積分, 就可以睇番
但你set到10幾萬分, 全個xocat相信不會超過20人睇到

你想睇番, 你要多D出POST

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-20 22:37 發表

咁你記住努力啦,呢排唔好成日掛住上網啦!
但佢呢排係努力上網

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-20 23:03 發表
定時定候上嚘臛υk,對每樣事情唔好過度沉迷便行。
要努力,才有進步,不進則退﹗
我正在每況愈呢﹗
體重每況愈下

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。