推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

55 123
發新話題

大家好吹水區...

你坐係度唔使做收錢,咁咪幾happy,好多人恨都恨唔到呀!妹

quote]原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-21 07:14 PM 發表

鬼妹除左波大仲有咩好...=.="""""""
有時我唔明...有d客會唔唱歌,,唔差妹,,,唔飲酒,,,又唔多手...
但問抬果時又唔彈你走...都唔知做咩好...2個人唔出聲係到睇電視...
... [/quote]

回復 #12 陀地靚妹...XD 的帖子

講下你遇過鴭ヱ呀

咁其實你鐘意坐乜野客?

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-21 10:53 PM 發表

想錫呀...差妹差到我飲唔到咪錫囉...呵呵呵come on baby
做男人幾Q慘,又要猜又要劈又要付出體力身水身汗又要恕S要俾錢
先至可以...錫錫,所以點解男人返晒大陸呢

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-22 01:34 PM 發表

咁有d男人中意香港女仔ma...大6果d坐抬同我地坐抬做法都唔同架...分別就係呢到啦∼∼∼
以我所認識麊B友,10個有老婆7個都返大陸玩,二個俾香港老婆昅實,一個對香港女女心都淡去左搞基.

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-22 04:03 PM 發表

攪基...唔係掛...唔信唔信...
唁準呃細路~~
堅過mountain queen,睇相佬就呃你十年八年,我呃你又冇獎.

睇你個名寫住  最拋不低的那是...
咁那是什麼呢?

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2006-8-22 04:16 PM 發表
歡迎以後多多光臨....
版主你好,你真係來自朝陽區架?

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-22 04:17 PM 發表

最拋不低的那是...最傷我既前男友....
點傷你,可否談談

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-22 04:21 PM 發表

佢27歲係一個大男人到人有既人~
有冇打你?

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2006-8-22 04:21 PM 發表

已經搭入第七個年頭了...
北京夜生活一定多姿多彩

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-22 04:27 PM 發表

返工啦~今晚傾啦~啜啜啜你地~~~~~~~~
嘩,唔使猜唔使劈唔使俾錢都有得..錫錫

damn good

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-22 04:33 PM 發表

嘩..係到做個fd姐~又唔係呃你地上黎搵我~傾下計咋ma~哈哈
講笑咋

你條仔點大男人法呀?係咪真係好大架?

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 05:50 PM 發表

尋日坐抬日本仔客呀...都唔同人講病左唔想飲酒...
做得就搵命博...飲死就飲死架啦...
為左中國人鼢L嚴,拼死同架仔展開浴血戰,最後感染左架仔DXX而發燒

聽者傷心,見者流...
究竟陀地靚妹同志係取得最後性利...定係同龜於盡?
無論戰果如何,相信同志已身水身汗,直至慘叫一聲,相信敵軍已彈盡糧絕,應聲虛脫倒下.

本人希望能提名油X地卡拉OK陀地靚妹同志為8月最佳員工,以表揚同志之努力.

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 07:39 PM 發表

=0= 你不如去寫古仔..咁精彩...
男極圈果D呢...
無呀...吹爆巴就...
有幾傷心呀...洗唔洗妹妹啜返...
啜返,咁幾時?

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 08:00 PM 發表

啜邊到先~
你啜開邊?

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 08:03 PM 發表

好樣岩玩咪啜細佬...
普通野咪啜咀咀...
嚇死人咪啜面豬...

好似好撚仆街咁..
樣好唔表細佬都好樣播?

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 08:05 PM 發表

細佬個個都唔多好樣架啦...我覺得...
你錯啦,有D細佬好好樣架

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 08:12 PM 發表

我覺得男人細佬不嬲都好樣衰...
女女通常都係咁講,不過做個時就唔係咁講

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 08:14 PM 發表

做果時你都隊左入去睇鬼到咩...好衰架...
我冇隊過入去,你冇理由睇到.

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 08:22 PM 發表

我日日偷睇你沖涼架~~~~
我唔涼架播

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 08:23 PM 發表

人人唔同架...有D好有D唔好~你問佢地囉~哈哈~
你儱N思係有D好變態有D唔好戀態係咪?

靚妹同志,你暈左呀?

人黎呀,人黎呀,陀地靚妹啜到暈左呀

55 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。