推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[已解決] CWB Must Kara

CWB Must Kara

去完 must kara, 個場好唔錯, 乾淨企理又夠 grand,

三人同行, 一支支華士加梳打, 幾碟小點. 11pm 坐到 3am, 埋單近 4.5k. 每條女另加 1k.

入房後媽咪帶左成廿條女入黎比我地揀, 質素唔講得話頂級, 不過都有 B grade. 大部份係北記, 後生, 有 d 識聽同講廣東話, 有 d 就唔識.

呢度同老尖大場比較, 貴左些少, 不過玩法唔同, 比較斯文. 你想話好似大陸或老尖玩法的話, 你會失望, 睇你想點玩.

Must Kara 去過兩次,但都唔係好開心。唔關囡囡事,反而係個場其他工作人員(由門口到經理)

依家就去開跑馬地,同類型既場,但就次次都玩得幾開心
... 原來我冇簽名檔 ...

師兄, 有無機會跟你去跑馬地玩下呢, 我無相熟朋友去過果度. 你點睇?

係喎,跑馬地邊度有場?
我又想去。
曾經有個女孩子要與我共赴黃泉--“你再不還我錢,我就和你同歸於盡!”

曾經有個女孩子與我相約到下輩子--“想追求我?下輩子吧!”

曾經有個女孩子肯為我而死--“跟你在一起,我寧願死!”

aurigo00師兄,

請問兩間埸單拖去得唔得,

跑馬地埸鶱銕, 乜野名.

謝謝

引用:
原帖由 wahoo 於 2008-6-21 11:26 發表
aurigo00師兄,

請問兩間埸單拖去得唔得,

跑馬地埸鶱銕, 乜野名.

謝謝
呢類場好少會有一個人去,跑馬地只得一間細房(不過都坐到三幾個客)

更加唔會有 walk-in,一定要訂房。

仲要係有人介紹先得,兼且要俾佢地知你係邊個先可以打去訂房,即係起碼都要跟其他人去過先。

至於跑馬地係邊間就唔方便講名

引用:
原帖由 auriga00 於 2008-6-21 16:26 發表

呢類場好少會有一個人去,跑馬地只得一間細房(不過都坐到三幾個客)

仲要係有人介紹先得,兼且要俾佢地知你係邊個先可以打去訂房,即係起碼都要跟其他人去過先。

...
我都想知

My new target!!

多谢回复

thanks for the info~

C hing can u tell me how much is it gonna be??
Is it like 4K or more??
I heard is $$$.....But I wanna go so bad!!
I lived closed by see that hotel everyday...lol
Thank you....

引用:
原帖由 auriga00 於 2008-6-21 16:26 發表

至 ...
英皇

如果想去must kara, 有冇人可以介紹?

引用:
原帖由 wormworm 於 2008-7-10 06:15 發表
我都想知. 請C hing 話我知.

must kara 個牌就成日見,但就未去過,近年上大陸玩得多,最近都想喺HK揾個主場~~可惜D friend少喺HK玩~~~~

引用:
原帖由 wormworm 於 2008-7-10 14:15 發表
有人介紹都冇用,除非同埋一齊去啦,唔係都未必俾你入

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。