推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔麗新集團任公關的洪綺敏

過檔麗新集團任公關的洪綺敏

無線電視新聞記者

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-3-2 21:20 發表
無線電視新聞記者
Thanks
第二張有d似肥左既陳慧琳

係唔係洪綺敏呀?

引用:
原帖由 ahlo 於 2007-3-2 23:42 發表
係唔係洪綺敏呀?
係呀!

引用:
原帖由 wmlo 於 2007-3-2 23:45 發表

係呀!
Thx~師兄

洪綺敏反左atv啦.........

前aTV女主播-洪綺敏

洪綺敏攝影作品

lonely cathy....

http://www.dchome.net/viewthread.php?tid=364686&extra=page%3D1

曾更改權限,版主啟!

本帖最近評分記錄
  • johncage 體力 +60 我很贊同 2007-6-8 08:44
  • johncage 威望 +60 我很贊同 2007-6-8 08:44
  • schalke04fans 體力 -18 唔好拎人d 相簿尼講... 尊重anchor!! T .. 2007-6-8 00:01
  • schalke04fans 威望 -18 唔好拎人d 相簿尼講... 尊重anchor!! T .. 2007-6-8 00:01

洪綺敏做 model

唔驚嚇丫,仲靚過出鏡~

多謝RJ~

................

引用:
原帖由 rj 於 2007-6-7 23:09 發表
都係...不過好似好大隻咁....
大隻model!高難度攝影技巧!

依度重有多d相!
Cathy Hung (洪綺敏) - Lonely - Side A

d相偏向圓滑,睇落條友仔用過photoshop玩blur bor

依度重多,影得好靚,靚都幾乎唔認得!

http://www.fotop.net/hungyeeman

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄

係咪好多記者都會影下呢D相?

引用:
原帖由 fredng 於 2007-6-7 23:35 發表
依度重多,影得好靚,靚都幾乎唔認得!

係咪應該將條link掟入專區呢?

又多個影友記者

引用:
原帖由 rj 於 2007-6-7 23:02 發表
lonely cathy....(有少少驚嚇)

http://www.dchome.net/viewthread ... &extra=page%3D1

曾更改權限,版主啟!
Thanks for sharing, but does not feel 驚嚇!

引用:
原帖由 rj 於 2007-6-7 23:02 發表
lonely cathy....(有少少驚嚇)

http://www.dchome.net/viewthread ... &extra=page%3D1

曾更改權限,版主啟!
做記者搞埋d咁既野,一d都唔專業

引用:
原帖由 lihowan 於 2007-6-8 01:36 發表

做記者搞埋d咁既野,一d都唔專業
個人興趣o者,有乜問題呀?
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

已刪除警嚇字眼, 如有朋友感到被冒犯,僅此致歉.
但在此強調,我只是轉貼網上論壇,並沒有張貼主播之私人相簿!!

引用:
原帖由 fredng 於 2007-6-8 01:39 發表

個人興趣o者,有乜問題呀?
冇錯,絕對應同fred大哥所講.......
家珍做有線o既時候都有間唔中參加攝影活動o架..........
又另一樣o野,以前魏綺珊做tvb果陣都有參加劇團演出,兩樣野根本冇可能混為一談,
完全唔關專業唔專業o既問題.........

Bye Bye.......

做記者搞埋d咁既野,一d都唔專業??偏見!!

其實每個人都會將相片放上網上相簿作保存
根本就好平常
駛唔駛話人唔專業

攝影相信係佢最大興趣,點會唔專業?佢應該都會拎相機影相!佢都有影到其他作品,好專業!其實好多女仔都會用DSLR,已經不再是男性專利了!
同佢現有工作冇關係的!

第一個相簿係攝影師,冇問題。
第二個係fotop係完全公開俾任何人,
如果唔想公開就可以set pw.

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-6-8 03:57 發表

家珍做有線o既時候都有間唔中參加攝影活動o架..........
做無線 o個陣都有,不過我未見過d相,俾人影就多

...........

臻臻!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。