推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

29 12
發新話題

[灌水] 擺明吹車水

佢唔洗整包架?? 佢賣之麻...

in love with the nature...

引用:
原帖由 saltiwet 於 2008-7-5 19:45 發表
今天去完超級市場, 老婆上車時差一點給黑人搶手裝, 好彩我有上車鎖門的習慣
乜而家綿羊國治安咁差既咩????

各位車友, 阿lu呢兩日入camp, 如有問題post/thread要到星期日晚先可以處理喇...
anyway, guys, wish you all have a nice weekend!!

你想吹d乜先??

醫生都有魚架??? 係就快D手喇... 幾時?? 我下星期得閒...

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2008-7-30 16:10 發表
大版主好似搬office 唔知有冇關呢
係咩?

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2008-8-5 16:07 發表
係 喎 快 D 張 佢 個 囡 D 相 貼 出 來
靚女囉...

beast, hi hi!  when will u be back??

引用:
原帖由 jkjkelvin 於 2008-8-19 01:33 發表

s2000?
S2000唔係得棍既咩??

引用:
原帖由 keibeast 於 2008-8-20 22:53 發表
今晚到香港住白英奇, 如果打唔到8號風, 聽晚就走, 趕住番去開工.
oh.. 你睇到呢個post都可能返左綿羊國lu... have a safe trip home!

引用:
原帖由 jkjkelvin 於 2008-8-22 12:44 發表

你有棍牌架
yes, 我係1號牌架..

引用:
原帖由 貓宇川 於 2008-8-23 23:58 發表
阿lu.....你既簽名檔既相影得好靚呀 !
thanks, 只係我北京之旅既部入相咋, 有時間去我 flickr 果度睇相丫!!

祝米粉仔快高長大, 聽教聽話, 日日都咁錫媽咪!

我地果晚食飯既相擺邊好???社長&百鬼好似無用facebook...

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-1-22 14:05 發表

果 時 唔 係 有 用 個 Multi 唔 知 咩 鬼 放 相 架 咩  

我 同 百 鬼 係 死 都 唔 會 用 Facebook 架 啦
我無account喇...

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-2-3 15:18 發表

鹹 網 呢 D 野 似 自 己 野 返 來 架 喎
hahaha..

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-3-23 15:56 發表
AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1,AZ1, ...
介紹下唔該...

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-3-24 11:51 發表

MR,鷗翼, 兩座位,車輕,手波,高轉,有型
..... 幾錢架???

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-5-7 10:17 發表

假的!!! 那幫法蘭西人何止30天年假 !!!
唔計兩個月既暑假, 佢地本身係應該仲有30日年假喎~~~

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-5-22 00:12 發表

佢地普遍唔會將手上既野放假前做好佢, 有理冇理放完假先算.
但佢地好有交帶, 通常5月左右已經講定, 6月唔重要既都唔好搵佢地喇, 因為要準備放假...
7-8月就明正言順閃人喇... 死人lum樓都唔會理你... 9月返黎都好忙.. 忙於同人分享去左邊度玩....
即係話, 你5月比野佢... 要等到9月中先會覆....

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-5-22 16:52 發表

傻 啦 四 月 落 order 多 數 10~11月 先 有
你果D係大型order 麻... 我果D飲品野快少少既...

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-5-26 12:31 發表

飲 品 野 你 好 耐 之 前 果 間
我 以 為 你 講 緊 你 新 老 闆 地 球 防 衛 廳 tim

早 兩 日 好 攪 野 有 條 鬼 走 去 試 拉 利 我 咁 arm 係 到
條 鬼 件 T 恤 寫 住 Clean HK  ...
好似我而家公司既形象幾入屋... 個個都淨係記得我而家公司咁...
好似連狄sir都係facebook搵我做 sustainable driving group既 officer...
但佢應該忘記左, 我已經無渣車好耐...

相關搜索目錄: Driving

蘋果夠話我只係得廿幾歲喇... 你又信唔信先得架...   

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-7-22 12:31 發表

你 呢 句 我 諗 左 成 分 鐘
因 為 第 一 下 睇 到 呢 句 果 時 我 唔 係 諗 起 舊 版 主
我 係 諗 係 一 個 男 版 友 我 原 全 轉 錯 左 台
社長比一個男版友... 插?????????????   

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-7-23 13:41 發表

唔 係 ~~~~~
我 諗 起 D 五 行 "熟" 水 既 朋 友
插水c兄?

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。