推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

29 12
發新話題

[灌水] 有上過一樓一玩腳或另類要求嘅請進~

有上過一樓一玩腳或另類要求嘅請進~

眼見好多C兄喜歡玩腳或住住都有一d特別嘅要求,
用腳踩嘅又有,想比囡囡R爆嘅都有~
(有C兄實現過,搞到我又想知個過程,又心思思想試)
响e個時候,當你話比囡囡聽想點玩時(因小弟有d驚面蒙),
通常d囡囡聽見嘅時候會有d咩反應?

有錢你想玩乜都得,妤似我每次都會玩絲襪腳交,從未試過俾囡囡拒絕。有次我更加扮女人同囡囡搞,囡囡都冇乜特別反應,總之有錢大哂!

C Hing,

Any good recommendation and 囡囡 please!

引用:
原帖由 幻得幻失 於 2008-10-14 11:25 發表
有錢你想玩乜都得,妤似我每次都會玩絲襪腳交,從未試過俾囡囡拒絕。有次我更加扮女人同囡囡搞,囡囡都冇乜特別反應,總之有錢大哂!
o甘~你除o左玩腳之外,
仲試過上一樓一玩d咩?

我想試嘅野有好多(嘻嘻,好貪心 ),
例如:腳交啦,搔癢啦,變裝啦.....等等
不過,一定要羞辱性質的玩法~

引用:
原帖由 qqkanako 於 2008-10-14 17:40 發表
C Hing,

Any good recommendation and 囡囡 please!
o甘~
你又最想玩d咩先?

Yeah !小雞雞 同你有共同癖好
唔好以為俾$$就得 做之前要問過囡囡
當你話比囡囡聽想點玩時(因小弟有d驚面蒙),通常d囡囡聽見嘅時候會有d咩反應?
RE:問問下慣了! 囡囡會好愕然 唔習慣等等
MSN 很久無上
如想chat下請email/PM

引用:
原帖由 littliepiglunar 於 2008-10-14 20:34 發表
Yeah !小雞雞 同你有共同癖好
唔好以為俾$$就得 做之前要問過囡囡
當你話比囡囡聽想點玩時(因小弟有d驚面蒙),通常d囡囡聽見嘅時候會有d咩反應?
RE:問問下慣了! 囡囡會好愕然 唔習慣等等
係咩~YEAH~!
我都發覺好難找到同道中人~

你最鍾意上去(一樓一)比囡囡點玩?

引用:
原帖由 幻得幻失 於 2008-10-14 11:25 發表
Usually but must have good skills.

回復 7# 的帖子

總會有人有但永遠唔講!
好!我試過玩"大大力握手(JJ)"<以前小學玩果種!
慘叫後乞求囡囡....
MSN 很久無上

引用:
原帖由 littliepiglunar 於 2008-10-14 22:07 發表
總會有人有但永遠唔講!
好!我試過玩"大大力握手(JJ)"
連埋個袋握定握JJ先?

掌摑JJ都唔錯(都係一個好提意)~

(立即幻想起來)
給囡囡一隻手逗着下巴,
而另一隻手則摑着JJ~

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-10-14 21:29 發表

Usually but must have good skills.
版主兄~
你又實踐過d咩玩意呀?

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-14 20:16 發表

o甘~你除o左玩腳之外,
仲試過上一樓一玩d咩?

我想試嘅野有好多(嘻嘻,好貪心 ),
例如:腳交啦,搔癢啦,變裝啦.....等等
不過,一定要羞辱性質的玩法~
正!好想玩搔癢,平時問親"r"囡囡腳板底,一交定俾其他巴打話變態
從未有個好答案
所以根本從未對d囡囡提過,驚囡囡話變態佬
其實上到usb唔dup,剩"r"囡囡腳板底30min有冇問題?
是否要加多好多錢?

引用:
原帖由 搔腳板底 於 2008-10-14 22:54 發表

正!好想玩搔癢,平時問親"r"囡囡腳板底,一交定俾其他巴打話變態
從未有個好答案
所以根本從未對d囡囡提過,驚囡囡話變態佬
其實上到usb唔dup,剩"r"囡囡腳板底30min有冇問題?
是否要加多 ...
我覺得如果佢R你嘅話,問題唔大嘅~
不過而係你R佢嘅話..........
我諗~佢都未必忍到,而變得要拒絕你~
又若果佢唔怕癢,但目無表情,
你又(或者)會好無引~

p.s.搔癢我也喜歡,不過係被R果個(用指甲在腋下至腰及大腿內則)~

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-14 23:35 發表

我覺得如果佢R你嘅話,問題唔大嘅~
不過而係你R佢嘅話..........
我諗~佢都未必忍到,而變得要拒絕你~
又若果佢唔怕癢,但目無表情,
你又(或者)會好無引~

p.s.搔癢我也喜歡,不過係被R果個 ...
我喜歡搔癢囡囡,有SM feel,但知道在HK根本冇乜可能

怕癢囡囡肯定唔制!不怕癢的又唔好玩.......

我想過玩突襲狂搔,但又唔知囡囡會有乜反應,可能被趕走

好想咁玩!

引用:
原帖由 搔腳板底 於 2008-10-15 00:12 發表

我喜歡搔癢囡囡,有SM feel,但知道在HK根本冇乜可能

怕癢囡囡肯定唔制!不怕癢的又唔好玩.......

我想過玩突襲狂搔,但又唔知囡囡會有乜反應,可能被趕走
我怕你真係比人趕走~
要d 囡囡唔怕癢,但係變得同時又要有演技,真係比較難~

p.s.比囡囡綁住手腳(全裸的站着及手放在頭上)
     ,然後被慢慢的全身搔癢~爽~

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-15 00:22 發表

我怕你真係比人趕走~
要d 囡囡唔怕癢,但係變得同時又要有演技,真係比較難~

p.s.比囡囡綁住手腳(全裸的站着及手放在頭上)
     ,然後被慢慢的全身搔癢~爽~

引用:
原帖由 搔腳板底 於 2008-10-15 00:18 發表
好想咁玩!

我就想比人o甘玩>>>

引用:
C兄玩變裝。
不知囡囡有沒有同你一起變裝玩玩?

引用:
原帖由 kwokching 於 2008-10-15 11:35 發表

C兄玩變裝。
不知囡囡有沒有同你一起變裝玩玩?
你也喜歡玩變裝嗎?

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-14 22:23 發表
版主兄~
你又實踐過d咩玩意呀?
I like FJ but hard to find good ones!

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-10-15 21:11 發表

I like FJ but hard to find good ones!
littliepiglunar兄好似好有經驗~
我都探緊佢口風,邊個好~

回復 23# 的帖子

我都係初學者 沒乜經驗
大家交流下
MSN 很久無上

引用:
原帖由 littliepiglunar 於 2008-10-15 22:54 發表
我都係初學者 沒乜經驗
大家交流下
顧住响果邊同人吹水,忘了過來,嘻嘻~

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。