推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-7-16 14:38 發表

呢d真係要自己有$買到樓先整到
唔係實俾阿爸阿媽煩死
師兄你買層樓都仲要有百幾二百尺「唔用」的地方先至可以開始......或者到師兄有樓時就會俾老婆煩死

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-7-16 18:01 發表

睇o黎魚兄成日俾魚嫂煩
魚還有一段時間才到這階段

引用:
原帖由 JRFANS 於 2010-7-21 23:39 發表

如果係就e259系啦
中央線3+3先有6卡
e259系就一set過
其實入手「成抽」e259 同入手3+3的中央線價錢差唔多啦(一樣咁高! ),睇你鍾意普通列車定係特別線 ,一係「把心一橫」,索性......

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-7-22 20:55 發表
搞咩丫
琴日去hh 黑白銀3色輕軌仲有大量存貨
又冇咩新野呀?

超攪笑N比例鐵路運轉影片:

壽司列車

肥豬列車

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-7-22 22:40
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-7-22 22:40
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-7-22 22:40

Tomytec 主頁7月22日更新8月發售產品:

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-7-23 13:40
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-7-23 13:40
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-7-23 13:40

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-7-24 18:02 發表
正式成為少數本港波音787-8機主,據聞UML都不願番貨,開箱文後補
嘩!如果kimsin兄真係買得起一隻波音787-8的飛機,真係香港少有的「富豪」! (講笑)

期待kimsin兄的模型開盒報告!

相關搜索目錄: 模型

本帖隱藏的內容需要積分高於 450 才可瀏覽

引用:
原帖由 冰河 於 2010-7-29 15:12 發表

注意:網上購物常存有 "真偽難辨","貨不對辦" 等各種問題,建議大家進行買賣之前, 先收集有關資料, 以免受騙及蒙受損失.
XoCat論壇只提供網上平台予註冊會員, 若有任何損失, Xocat 恕不負責。
嘩!連相都冇張,買返黎「容容爛爛」「甩頭甩骨」咪要硬食?

相關搜索目錄: 購物

超專業級HO比例火車世界

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-8-1 22:14
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-8-1 22:14
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-8-1 22:14

引用:
原帖由 Justice2002 於 2010-8-2 01:18 發表

真係玩開N 火車就會識睇佢地個3個評級lo....
真係不好意思,Justice兄,就當是魚向初心者的「友善提示」吧!

魚錯了,相信玩開N火車的高階玩家一定懂得自己去睇評級、自己去訂......

暴走之魚Blog最近更新,大部份都是N比例人仔:

Tomytec

Woodland Scenics

Noch

Pro-hobby

還有Car Set B2, D2, 事業者特注品及建物的開盒報告!

記得有空來逛逛 << 暴走之魚Blog >>
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-8-2 15:02
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-8-2 15:02
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-8-2 15:02

引用:
原帖由 taken 於 2010-8-3 01:14 發表
price so high wor.
係啦,原來加左成20% ,人工可以加咁多就好

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-8-3 16:04 發表
其實香港係咪冇tomix路軌賣嫁??
前星星行有!

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-8-3 10:11 發表

哎.......
仲貴過拖頭果set
魚入手了,價錢貴過這個少少~~~~

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-8-3 20:36 發表

自己買唔起
唯有睇魚巳D相啦!!
待收藏盒到手後再於網誌與大家分享!

相關搜索目錄: 收藏

嘩,香港Y拍有貨車7 12+1 售價九魚, 大家估下有冇「勇士」去入手?

究竟係佢地當玩家傻,還是係佢地傻?

大家要有心理準備跟住時間要捱貴貨!已經去到九算!

Yahoo新聞:日限制「師奶兵團」炒匯 炒家急平倉 刺激日圓上升

http://hk.news.yahoo.com/article/100802/4/jhgk.html

Car 11、病院、運貨船、昭和大廈、荷包......

Tomytec 別色掠水大作戰,11月發售預定

巴士站A2

巴士站B2

公園A2

公園B2

公園C2

新產品:
荷物

貨倉事務所

貨物集散站

Car 12 ,全部新車! 救護車似乎炒味非常濃厚!

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-8-4 22:35
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-8-4 22:35
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-8-4 22:35

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-8-4 22:32 發表

的士同救護車實貴到痴線
1 Box應該冇走雞,如果想單入的士救護車有難度 ,SP應該是天價......

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-8-5 22:41 發表

要去美國讀書
只係可以睇呢到
但身邊又冇D TOMYTEC 玩下
聖誕或者暑假返黎就玩到,不過可能你要搵 friend幫你買定。起美國就算冇Tomytec玩,可以玩Faller, Woodland等,落街就買到,止下癢先!

引用:
原帖由 taken 於 2010-8-5 22:03 發表
just saw truck 7 in ssp price is up ... too high skip this one
商家理由:冇辦法啦,依家貨品價錢貴左,日圓匯價又上升!

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-8-6 09:36 發表

要下年6月先返得o黎呀!!!
呢一年肯定miss左好多野
最慘係貓貓列車同car12都係我走左果陣先出
拖頭好驚佢又會出第5彈
到時返番到o黎剩係見到炒價
但係又唔想叫屋企人幫我買
佢地知我中毒咁深一定產我 ...
11兄,只要你俾心機讀好d書,搵到份高薪厚職,咩炒價都唔怕啦......

你依家可以做就係搵下美國有冇地方賣tomytec而近你學校

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-8-6 14:15 發表
魚兄係公司偷懶
希望我走左呢年tomytec會係咁出死貨
魚今天放假

Tomytec主頁6/8更新:

Car 12
荷物
貨運站事務所
貨運站
別色公園
別色巴士站

因都是上面貼過的圖,不再重貼了

最重要的消息是:

「昭和大廈」再次延期至9月發售!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。