推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

TVB 630新聞改革promote

回復 24# 的帖子

會唔會因為呢個宣傳係星期一至五的六點半新聞
而唔係星期六,日的630??

回復 27# 的帖子

返黎客串都可以係改革廣告現身
都算係重視佢
咁佢會唔會考慮返長工
辭左中移動份工

相關搜索目錄: 廣告

有無人會post段promotion上嚟呢?

好期待!!!!

引用:
原帖由 seafoodragon 於 2010-4-30 08:58 發表
有無人會post段promotion上鈬呢?
#22 咪有lor...

兩頁post都冇都懶得爬文...

我日日都成十點返屋企,仲邊有機會見到雯雯?

引用:
原帖由 WM0105 於 2010-4-30 20:11 發表
how about 睇'何文雯'??? 都係叫雯雯o者........差唔多喇!!!

回復 33# 的帖子

差好遠
鄭萃雯後生同靚女好多
雯雯當然係指佢la!!

引用:
原帖由 WM0105 於 2010-4-30 20:11 發表
MyTV lor...

隔牆有耳:無綫主播悼六點半體育新聞

黑衣上鏡嘅馮堅成,噚日讀新聞時似乎唔係幾開心。

無綫電視畫面

原來新聞都可以有大結局。噚日無綫電視資深體育主播馮堅成,喺傍晚 6點半新聞報道中讀完一分半鐘嘅體育新聞後,好愁咁講咗句:「好啦, 6點半體育報道完喇,多謝收睇。」
呢幾句話,代表體育新聞喺星期一至五 6點半時段成絕響,星期六、日照舊。

穿黑衣報道佢嘅好拍檔伍家謙亦喺自己個微博留言,「這一刻還是要來臨,縱使早有心理準備,仍是感到難受,痛心疾首。我獨自在塞車時默哀了一分鐘。奠。」

噚日 6點半新聞報道,馮堅成同其他兩個主播都穿黑衣上鏡,而馮堅成最後報道嘅係 NBA新聞,講拓荒者同牛仔兩隊波喺季後賽出局,佢身後螢幕打出「別了!季後賽」幾個大字。 TVB今次改傳統,好多觀眾似乎唔多接受,有網民批評無綫罔顧公眾利益,短短兩分鐘體育新聞都唔畀觀眾睇。

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-5-1 06:00 發表

SORRY,MYTV不設香港早晨皇溫服務
WM0105話要睇鄭萃雯, 同香港早晨有咩關係呢?? 唔通....

引用:
原帖由 qualcomm 於 2010-5-1 09:46 發表

about:blank

無&# ...
加多兩分鐘播埋體育新聞咪得囉..........

回復 37# 的帖子

聽得出佢好唔開心咁......

回復 38# 的帖子

傳言雯雯接嘉儀棒

係就好啦.

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-5-1 16:36 發表
傳言雯雯接嘉儀棒
唔怪得知la...

回復 44# 的帖子

咁即可以話偉詩接阿盤捧
都唔錯ar!!
佢地2個互動小花都表現得幾好, 又穩定
又多fans, 睇黎tvbnews都識揀人

回復 42# 的帖子

聽日朝早6點半同夜晚6點半都要期待下…

回復 42# 的帖子

聽日朝早6點半同夜晚6點半都要期待下…

引用:
原帖由 qualcomm 於 2010-5-1 09:46 發表

about:blank

無&# ...
唉..........
Carrying your wishes like the Venus in the dim sky.

回復 49# 的帖子

旦係冇左體育新聞真係有d可惜

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。