推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

70 123
發新話題

過檔有線新聞女主播-馬秀荃

個樣好OK喎....有氣質呀......

掂呀...暫時係今年實習記者最靚女那位.....

引用:
原帖由 debhost3 於 2010-7-16 23:30 發表 好清純喎個樣 , 佢個樣勁似今年班miss hong kong其中1位
邊位呢........

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-7-20 10:25 發表
雖然冇第一次出鏡咁靚,但係絕對係實習記者最靚果位
慢慢改造....應該會仲靚....加油加油...

繼周詩泓又一傑作....希望佢唔會好似周詩泓咁突然失踪....

引用:
原帖由 carron 於 2010-8-8 18:10 發表
d頭髮厚左d,如果偷薄少少可能仲好睇。
認同.........

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-8-15 21:32 發表
秀荃今晚終於出鏡,唔知個報導會唔會響晚間新聞播
聽隔離壇話秀荃係浸大傳理校花
如果佢係校花都實至名歸...

我覺得都幾靚...另有一番味道........

即係意味著陳嘉欣都有機會做主播喎......

今朝一開始介紹自己個陣有d緊張....講左兩次... ....不過繼續支持佢........

都幾快上位喎.........

看來佢都幾鐘意著花紋既襯衫喎.......

臨尾咁好笑既..笑到見牙唔見眼ER..

佢條真係好唔靚喎............

秀荃學生照個陣都幾靚女..不過張相好就太得制...一開依個PAGE有D嚇親呀..

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-9-30 02:24 發表

秀荃啲衣著真係要改善吓,特別係條褲,次次都係條褲出事.h:" />
出咩事呢???????

引用:
原帖由 carsonchan 於 2011-9-30 21:30 發表 脹卜卜
咁又係...睇黎佢都係鐘意著貼身既褲呀..

做八點新聞..得到老細肯定,著短裙....可惜睇唔到全身...

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-10-11 22:02 發表
短裙?你都見到架,係連身裙先啱。
對於佢黎講算短架啦...佢平時著褲多嘛....

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-10-11 22:48 發表
短?乜唔過膝頭咩?
你睇樓上張相呀...

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-10-12 00:10 發表
可能係七個零兄cap唔到/cap唔切,所以完全見唔到佢個膝頭。
我有睇直播...的確無睇頭(無得睇膝頭...)

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-10-12 00:47 發表
係Josie條連身裙本身唔過膝頭定係已經過咗膝頭呢?
本身唔過膝...可惜鏡頭ZOOM太近..睇唔到

引用:
原帖由 juddtrump 於 2011-10-23 10:29 發表 秀荃番親都係d豬頭骨,,唔係0600就係2400
新人要磨練下嘛......................

引用:
原帖由 leewilliam7365 於 2011-10-25 07:38 發表 馬秀荃著裙SEXY, 端莊白腿靚腳OL LOOK引死人!
好似都未睇過佢著短裙全身look

點解個鏡頭唔zoom遠d ar..睇唔到全身呀............

70 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。