推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-9 11:53 發表
Hi 我只是一個好普通的c9,不是少女不是靚女.我只是想在這裡和男人女人談談大家的性愛問題.........未知會否過份?????未知會否有人會理會我???????
你講嚟聽吓喇。

比人嚇親呢?

引用:
原帖由 粉紅的 於 2010-12-9 12:52 發表

不如你搵d侯生仔~~~

睇下可唔可以解決你的問題! ^^!!!!
Hi 姐姐,你都有我同樣的感受嗎?

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-9 14:14 發表

咁,妳有需要個時點樣解決呀?
我會選擇自慰囉....有時和老公行房完都要自慰才能得到滿足.............

good morning iris

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-9 11:53 發表
Hi 我只是一個好普通的c9,不是少女不是靚女.我只是想在這裡和男人女人談談大家的性愛問題.........未知會否過份?????未知會否有人會理會我???????
最近我還覺得我老爺經常咸咸濕濕地望著我.......有次還偷睇我在洗手間自慰,因為我們是住唐樓,最高的兩個單位包天台.因設計是曲型的,所以好容易可以在天台望人洗手間.果次因為老公兩日沒有掂我啦....所以整天都不舒服.整天都很痕癢.......後來終于忍不住入洗手間.....當然會選擇全裸地享受......通常我會選擇坐在地磚的毛巾上......兩腿大開......慢慢搓著雙乳.....另一隻手則用手指輕按著陰蒂.....在陰唇上柔柔地打圈..............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-10 00:09 發表

我會選擇自慰囉....有時和老公行房完都要自慰才能得到滿足.............
Iris, 除了自慰, 有什麼性幻想?可以一齊傾下噃.....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-10 08:25 發表

最近我還覺得我老爺經常咸咸濕濕地望著我.......有次還偷睇我在洗手間自慰,因為我們是住唐樓,最高的兩個單位包天台.因設計是曲型的,所以好容易可以在天台望人洗手間.果次因為老公兩日沒有掂我啦....所以整天都不舒 ...
妳性慾都好強wor,兩日冇同老公攪野就要自慰!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-10 08:25 發表

最近我還覺得我老爺經常咸咸濕濕地望著我.......有次還偷睇我在洗手間自慰,因為我們是住唐樓,最高的兩個單位包天台.因設計是曲型的,所以好容易可以在天台望人洗手間.果次因為老公兩日沒有掂我啦....所以整天都不舒 ...
比妳老爺偷望咁咪好刺激

我老爺經常咸咸濕濕地望著我.......比妳老爺偷望咁咪好刺激

引用:
原帖由 Sing 於 2010-12-10 09:24 發表
我老爺經常咸咸濕濕地望著我.......比妳老爺偷望咁咪好刺激
其實有些開心有些驚.....女人就是這樣

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-10 08:50 發表

妳性慾都好強wor,兩日冇同老公攪野就要自慰!
這年齡的女人就是這樣.....你們男人不會明白的

Hi 我第一次

咁你講多d嚟聽下仲有咩需要

HI

開心咪得 囉

引用:
原帖由 2362094 於 2010-12-10 10:25 發表
咁你講多d嚟聽下仲有咩需要
只是想大家在這裡分享下大家的性愛

Hi 我第一次

我想聽多d你的性愛ok

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-10 10:16 發表

這年齡的女人就是這樣.....你們男人不會明白的
咁,妳老公滿唔滿足到妳性慾呀,有冇諗過偷食呀?

不如提議iris頂花花個板...

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-10 10:58 發表
不如提議iris頂花花個板...
邊個叫做花花?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-10 11:09 發表

邊個叫做花花?
我昨日有 send email 比你, 有時間看過嗎 ??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。