推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

162 1234567
發新話題

XO球彩台,即時啟動!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-12-18 06:24 PM 發表
好吸引 BOR  

支持筆突新構思  
支持支持!!

不過可唔可以先話我聽究竟係做d乜架?
......!

引用:
原帖由 Sax. 於 2006-12-18 08:46 PM 發表
咁筆兄你個 xocat 球彩台有無靚女主持
如果個女主持唔出得仲有豆豆即興上陣....
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-18 07:40 PM 發表

入會費   500
月費    100
集資買電視 1000
租場地   500
總數    2100
XOCAT網幣?
......!

引用:
原帖由 Butt 於 2006-12-30 09:05 PM 發表
食緊飯呀!

呢場波應無乜交易。
梗係有喇, 我訓身買熱刺
......!

引用:
原帖由 Butt 於 2006-12-30 10:04 PM 發表

我講緊查爾頓對阿士東維拉場波呀!

眨下眼就一比一喇!
好彩你無開, 熱刺輸鬼左...
......!

利物浦1-0小勝熱刺升至第四,阿仙奴0-1不敵錫菲聯

12月 31日 星期日 07:29 更新
英超-利物浦1-0小勝熱刺升至第四,阿森納0-1不敵謝菲爾德聯

路透倫敦(網站 - 圖片)電---利物浦(網站 - 圖片)在周六的英超聯(網站 - 圖片)賽中客場以1-0小勝托特納姆熱刺(網站 - 圖片),重返積分榜前四位。熱刺的主場12連勝就此告終。

廣 告

上半場即將結束時,路易斯加西亞(路易士加西亞)利用熱刺中場佐科拉(蘇高拉)的失誤,攻入全場唯一的進球。熱刺在比賽末段措施數次破門良機,利物浦後衛芬南(芬蘭(網站 - 圖片))則有一次把球踢到本隊球門橫樑上。

在另一場比賽中,納德(拿特)攻入全場唯一的進球,助謝菲爾德聯(錫菲聯(網站 - 圖片))主場以1-0小勝阿森納(阿仙奴(網站 - 圖片)),升至積分榜第15位。

此役第41分鐘,阿森納球員攻至主隊禁區,不料被對方打了防守反擊,經過兩腳傳球,納德甩開客隊後防球員,攻破萊曼(列文)的十指關。

本輪過後,利物浦以37分升至第四位,阿森納以36分位居第五,熱刺以31分列第八位,謝菲爾德聯以23分列第15位。(完)
......!

FT Liverpool 3 - 0 Bolton W.

HT Fulham 0 - 0 Watford

HT Manchester C. 0 - 0 Everton

HT Middlesbrough 1 - 1 Sheffield U.

HT Portsmouth 1 - 0 Tottenham H.

HT Reading 4 - 0 West Ham U.

HT Wigan Athletic 0 - 1 Blackburn R.

......!

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]
......!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2007-1-7 11:52 PM 發表
又一個阿叔入波 ( 蘇斯黑柴 ) 2:1      
筆大個盤又輸了...
......!

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽
......!

筆兄你係電視睇定電腦睇呀? d picture 咁清o既??

相關搜索目錄: 電腦
......!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-1-15 01:01 AM 發表

小弟部電腦是有TV Card的。
我屋企都有用喎....你係用邊隻?

相關搜索目錄: 電腦
......!

岩岩用ppstream睇完富咸對熱刺...
兩個問題球....一個唔太應該俾的十二碼&一個好有可能越位的問題球....

算係打個和喇
......!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-1-28 03:07 發表
全場完:曼聯 對 樸茨茅夫  
曼聯總算係打少一個(人地有埋球證)的情況下嬴到
......!

飄亮! 1-0路蘭

不過睇唔清楚功勞最大, 即係茩軑高蝸u的係邊個?

......!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-1-29 01:11 發表
下半埸  51'  阿仙奴 對 保頓  
哇, 又一直線, 如果唔係艾蒙尼亞封得快已經2-0!

阿仙奴門前可以話險象環生
......!

57" 巴迪斯達熱身了
......!

禁住人地個半場黎打左差唔多30mins, 終於憑住遠柱杜尼頂入1-1
......!

和氣收場, 閃人
......!

有無人睇緊曼聯果場?

C.朗岩岩射左個飛機波..
......!

C.朗十二碼差d俾人撲到, 好彩都入到.

拿臣臨完場整左張無聊黃牌..
......!

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-2-5 00:51 發表

買左了
300收1000
各位...其實我有樣野想問下

如果曼聯最後真係1-0嬴出, 而馬會讓球係1球,
咁係會計走盤(即拎番本金)定係當輸?

相關搜索目錄: 會計
......!

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-2-5 01:02 發表

你買的是讓球主客和,這場馬會無開讓球彩池,
所以你的投注是開和
你買曼聯當輸了
呢場馬會有開讓球呀! 唔信睇下我個吹水基金

即係話如果曼聯最後嬴1球, 而我買左馬會讓球(-1)曼聯嬴, 馬會都係當我輸?

唔係咁那狗下話?
......!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-2-5 01:47 發表

呢場買乜都WIN啦!
我係話如果..

原來馬會咁狗......:bird:
......!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-2-5 01:53 發表
全場完:
......!

162 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。