推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

33 12
發新話題

隨想

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-11 20:42 發表
一切從頭開始!!........以住o既回憶永埋timway!!....

引用:
原帖由 brasco 於 2006/8/12 20:19 發表
我已經承受緊好撚多o野,唔該你地長大啦!!....:@:@:@
哦~~~

引用:
原帖由 brasco 於 2006/8/13 10:52 發表

乘乘!!....
奶又打錯字啦.......係 ' 乖 ' 唔係 '乘' 丫

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006/8/13 23:31 發表

唉...去剪頭髮都可以用一個藉口唔去 ---->條街好熱
落街即刻打的..又幾熱?

引用:
原帖由 mnywong 於 2006/8/14 08:45 發表

泉bu井緊借口....
貢...借口刀腰呃到自己先架  

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-17 22:40 發表

除左同你或幾個網友飲下酒,我都係覺得上網好玩的…

上網有上網好玩..出黎又有出黎既樂趣..
人始終唔可以死古古對住死物既

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-18 20:32 發表

小京做乜當自已做死物?
我話部電腦丫:@

相關搜索目錄: 電腦

引用:
"芝琪, 你不可能用自己的角度去要求對方用同樣的心態去對待你, 你把一些你自己認為可以交心的朋友當為好好朋友, 但對方可能只當你是一個飲飲食食的朋友而已!"
我的金句..
寧天下人負我..
我不負天下人

相關搜索目錄: 飲食

溫馨提示:記得食早餐先開工丫

呃 $$ 時間又到..

又到呃 $$ 時間..好等 $$ 使丫

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-12 17:33 發表

神推鬼撞, 到此一遊!
我想問巴士你係咪話緊個個人係我啊 ?
又對號入座

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-9-14 15:08 發表

....x 4....
妖...一個二個係樹呃$$..

喎又呃

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-9-25 16:12 發表

頂 x 2
頂 x 3

引用:
原帖由 brasco 於 2006-10-4 03:29 發表
掉唔番轉頭嘅話, 就唔好做!!....
受教..

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-10-5 21:12 發表

我?我都唔感性既…
莫非奶性感

中秋節翌日快樂~~

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-10-8 01:42 發表

筋肉火
腩肉火

引用:
原帖由 brasco 於 2006-10-15 22:31 發表

....講得, 但知易行難!!....

我會慢慢改架喇!!........
做自己...唔扮野

引用:
原帖由 brasco 於 2006-10-29 21:17 發表

多謝血魔兄!............

我受鰼訄V之後會再同大家分享!!........
從錯誤中學習

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-2 19:19 發表
事情己告一段落, 冇咩值得再提,
所有人鴾狨陶ㄚY意料之內, 在此再向各位有心人拜謝....
大家點睇我, 我冇意見!!
但............................................我睇錯髐@個人!!....:bird:. ...
. 冰個?

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-3 03:11 發表

又留個位俾大家對號入座!!.....
我個pat貢大..姣似胡岩喎坐喎

引用:
原帖由 小潔 於 2006-11-4 09:16 發表
願大家都能時時保有一顆柔軟的心,好好珍惜疼愛你及你(妳)所愛的人。
共勉之~

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-11 04:59 發表
I was totally out of my mind!!.....God damn it!!....

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。