推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2014-10-8 22:05 發表
咁你點答佢?我估你都係「用行動代替說話」。     
咪好似你個名咁 大家4466拆掂佢law!

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2014-10-8 22:16 發表

前 4 後 6?  抑或 前 6 後 4 ?

6 4大件事
年纪大 邊有貢好精力

引用:
原帖由 short_uncut2 於 2014-10-11 00:40 發表

飛哥, 我女人又做家務呀!
貢阿嫂有無話你變態呀?

引用:
原帖由 short_uncut2 於 2014-10-11 22:43 發表
果一刻佢唔俾我再影╴話D油會彈落個波...
彈落個波度米益左你 宵夜阿嫂請你食 "波" "油"

引用:
原帖由 alwayshardon 於 2014-10-21 23:36 發表
希望以後可以多D相分享啦,老婆琤接受比我影,唔使再偷偷影
以後我地就有大把阿嫂歞鬲詀

開心就再叫飛嫂出來入股 家務股

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • ju333666 金錢 +29 讚! 2014-10-24 00:43
  • ju333666 威望 +29 讚! 2014-10-24 00:43
  • ju333666 體力 +29 讚! 2014-10-24 00:43

引用:
原帖由 Big_Key 於 2014-11-9 22:45 發表
呢排特區d相都好正,唔知大飛有冇約下d網友開PARTY呢??
  本區係一個純分享原創圖片及討論人妻相關言論地方 别無其他
本區只歡迎分享及討論 如有人搞事 一律禁訪
希望閣下自重 重有你可稱呼我 版主或者飛哥

近排好似靜靜地 所以飛嫂話要幫我出............相!
上次飛嫂玩股 今次飛嫂話玩大d 一於玩大佢 你地話飛嫂大吾大先

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • andrew2726 體力 +15 我很認同 2014-12-29 12:40

引用:
原帖由 yfc3103 於 2014-12-23 12:06 發表
飛嫂呢套衫我老婆都有,如果有全身睇就更加好
全身就無 因飛嫂係自拍
如果阿嫂都有套 就叫阿嫂影張全身比大家欣賞

有人欣賞就比張飛嫂單一大家睇睇
本帖最近評分記錄
  • andrew2726 體力 +23 讚! SEXY! 2014-12-29 12:40
  • kkleung29 金錢 +51 讚!呢幅相真係吾加吾得,睇到我流晒口水, 2014-12-24 02:33
  • kkleung29 威望 +51 讚!呢幅相真係吾加吾得,睇到我流晒口水, 2014-12-24 02:33
  • kkleung29 體力 +51 讚!呢幅相真係吾加吾得,睇到我流晒口水, 2014-12-24 02:33

引用:
原帖由 Wingshya 於 2014-12-30 16:30 發表

我D post出左相都冇人回應,而家都冇心機開post啦
wingwing你終於返來了 無人回應吾代表無人支持 只要有人睇就得
  好似人妻特區有四十幾萬人瀏覽 但係只得三千多d回覆 咁你話我個主題係受歡迎定吾受歡迎
你在chat版都算係一個小明星都好多支持者 所以無謂為左d回覆無心機
記住我都係你fans黎架

引用:
原帖由 Wingshya 於 2015-1-9 16:18 發表
出返張相先!!!!
wingwing以後吾好茼辰^呀!好易J到我精盡人亡架!

引用:
原帖由 Wingshya 於 2015-1-9 20:53 發表
哈哈,原來我仲有少少吸引力
今晚再出
wingwing多d返來貼下相!係邊度傾邊度貼都係一樣,再吾係我將人妻特區交比你,你鍾意米當自己鴷D題law

引用:
原帖由 Wingshya 於 2015-1-10 00:39 發表

咁又唔得,呢個係你主場,我只係黎撐麰葉籈A,我會自己開post架啦
  無話邊個架 當初人妻特區成立都係大家提議有個地方比大家聚埋一齊討論我先開主題
所以個主場係大家 而你又咁受le度d ching 師姐歡迎交比你就最合適

引用:
原帖由 alwayshardon 於 2015-2-7 22:13 發表
洗完白白的老婆 [local]2[/local]
死圖定快閃 本區嚴禁快閃 嚴重者會被禁言!

我都好耐無同飛嫂行埋..............影相 ~哈哈~

le期興炒股我都入番兩股

放番兩張舊相  助下興先!

飛嫂自拍

本帖最近評分記錄
  • externen 金錢 +30 讚!波濤洶湧 2015-4-12 17:09
  • externen 威望 +30 讚!波濤洶湧 2015-4-12 17:09
  • externen 體力 +30 讚!波濤洶湧 2015-4-12 17:09
  • keung303 金錢 +25 好正, 多謝分享 2015-3-19 12:32
  • keung303 威望 +25 好正, 多謝分享 2015-3-19 12:32
  • keung303 體力 +25 好正, 多謝分享 2015-3-19 12:32

飛嫂多謝大家比面再黎乳出敬人

好似靜左 等飛嫂幫我撑撑場 飛嫂試新衫 扮護士露小小

引用:
原帖由 pk169 於 2015-6-9 22:12 發表
阿嫂都唔矮啦,非常OK呀
衰仔咁先叫做回覆 有誠意 有進步

引用:
原帖由 cityr33 於 2015-6-10 17:18 發表
飛嫂好正啊, 著得好sexy好靚
飛嫂真係幾正架 重好鬼好玩!

熱鬧熱鬧 好! 飛嫂再幫飛哥撑場 黑色神秘找亮點

引用:
原帖由 Sing 於 2015-6-19 07:21 發表
那亮点真的很吸引,好想一口咬下去,再啜再含……

衰仔貢都比你穩到 好野!

引用:
原帖由 onlan777999hk 於 2015-6-20 11:06 發表
好奇問下, 飛哥老婆幾大?點解身材重咁好?
飛嫂話年齡係秘密 但你可以估下 你覺得飛嫂身材似幾多歲 大家都可以估下

引用:
原帖由 eddie3838 於 2015-10-9 22:58 發表
咁都算一半?下次post翻d跪地吹的照片給大家回味
係就快 未等下禮拜!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。