推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[九龍] 深水埗私做肉感熟婦

引用:
原帖由 skyhtk 於 2020-8-22 23:16 發表
師兄可否pm電話 謝謝你
已pm!!!!!!!!

感謝師兄報告呀!正爆
電話冇改嗎?

引用:
原帖由 ask520 於 2020-8-23 00:50 發表
感謝師兄報告呀!正爆
電話冇改嗎?
已pm!!!!!!!

師兄,可 pm電話?感謝!!!

唔夠權限, CHING可唔可以PM埋地址?

引用:
原帖由 dirtysex2020 於 2020-8-23 10:50 發表
唔夠權限, CHING可唔可以PM埋地址?
已pm!!!!!!

謝謝師兄呀!期待分享更多熟女

尋日試左,樣其實係ok既,同ching講一樣好似屋邨師奶,但唔醜。身材一流,對波真係堅大,又淫,係咁叫我屌佢,仲玩勾引大嫂角色扮演,大嫂比老爺,老公同叔仔一齊屌,好撚正。多謝師兄推介。

相關搜索目錄: 角色扮演

利申 為呢個post先申請會員 如果唔介意請樓主pm 唔係伸手黨 會用情報交流

引用:
原帖由 thomastt 於 2020-8-24 09:30 發表
利申 為呢個post先申請會員 如果唔介意請樓主pm 唔係伸手黨 會用情報交流
已pm!!!!!!

好想一戰, 求CHING PM,謝謝

引用:
原帖由 wml425 於 2020-8-24 15:48 發表
好想一戰, 求CHING PM,謝謝
已pm!!!!!!!

多人預約,要不要排期

有心想試,樓主可否pm資料,謝謝!

引用:
原帖由 nc123 於 2020-8-24 19:24 發表
有心想試,樓主可否pm資料,謝謝!
已pm!!!!!!

師兄可否pm電話!!!

引用:
原帖由 guti21111 於 2020-8-24 20:59 發表
師兄可否pm電話!!!
已pm!!!!!!

有可能經過C-HING在此大力推介後,多了很多客找,今次再做就經沒有第一次咁細心和耐性,有點想快些KO你,加上最扣分的是一路做一路發信息和接電話,即時影响投入感,看來暫時都不會再找了!

咁樓主唔好再分享比人

回復 43# 的帖子

其實都估到
太旺場

引用:
原帖由 devils 於 2020-8-25 16:37 發表
有可能經過C-HING在此大力推介後,多了很多客找,今次再做就經沒有第一次咁細心和耐性,有點想快些KO你,加上最扣分的是一路做一路發信息和接電話,即時影响投入感,看來暫時都不會再找了!
咁真係唔掂喎,我同佢反映下先,thx ur report
本帖最近評分記錄
  • siwa16 體力 +9 我很認同 2020-8-25 21:20
  • siwa16 威望 +25 我很認同 2020-8-25 21:20

可以PM電話嘛?謝謝

試完唔啱口味,剩出火無入閘,太村姑feel了

C hung 可唔可以pm個網址或者電話黎  thx🙏🏻

引用:
原帖由 f15161718 於 2020-8-26 09:43 發表
可以PM電話嘛?謝謝
已pm!!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。