推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[疑難] 見到3p post又末試過又想試

見到3p post又末試過又想試

有冇人想試3p又冇門路,走去搵個性工作者試?
兩男一女或單男兩女,純吹下水
本人就想試翵漼k搵個鬼妹試下

我都參加 预我...   一齊吹水

鬼影都冇隻,點搵鬼妹,我鐘情鬼妹,夠放,睇片都係鬼妺多

回復 2# 的帖子

你有冇辨法?搵到通知我

先解鎖3p 再黎其他

如果有機會,我都想試鵅I

Ching有錢就一定有辦法

Hi

咪吹水&我有計pm

我玩過兩次一皇2后,我男

3p真係好刺激, 玩咗會上引
3p-係抗拒,一係沉迷,沒有中間路

引用:
原帖由 leo173325 於 2020-10-15 21:42 發表
有冇人想試3p又冇門路,走去搵個性工作者試?
兩男一女或單男兩女,純吹下水
本人就想試翵漼k搵個鬼妹試下
我都想咁樣玩

我玩過幾次一皇2后,是比$的。每人收1500,+洒店。要4千幾ㄧ次。得1個鐘。現在冇玩啦。收入減少。要慳。

同夫妻情侣玩3P係最正, 係人地老公男朋友面前淫辱個老婆, 氣氛最激烈, 反而太多人唔好玩

引用:
原帖由 kaymo 於 2020-10-29 10:42 發表
同夫妻情侣玩3P係最正, 係人地老公男朋友面前淫辱個老婆, 氣氛最激烈, 反而太多人唔好玩
有緊係最好啦,視覺享受,可惜這個機會不是我

引用:
原帖由 魔裟斗 於 2020-10-27 13:37 發表
我都想咁樣玩
其實大把男人都想咁玩,尤其是末試過鬼妹

引用:
原帖由 ringoyyy 於 2020-10-28 23:42 發表
我玩過幾次一皇2后,是比$的。每人收1500,+洒店。要4千幾ㄧ次。得1個鐘。現在冇玩啦。收入減少。要慳。
其實會唔會囇羇尼,一個鐘出2次?,}下涼前戲都冇羇時間,一係快槍手仲完回氣快,比我就分2次
玩,可能我鐘意睇到條女好high個樣,一個好難餵飽2條女,所以2男一女或者3男2女會好D

我都好期待同按摩師傅一齊嘆我老婆

引用:
原帖由 herochu 於 2020-10-30 13:37 發表
我都好期待同按摩師傅一齊嘆我老婆
咁有冇去行動

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。