推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

67 123
發新話題

CP四眼妹外表斯文,其實喉擒 + CA朱古力,九男女床上光豬枚

CP四眼妹外表斯文,其實喉擒 + CA朱古力,九男女床上光豬枚

(一)

周五,大頭、阿積生日,一眾兄弟在C為他們祝壽。

計有:咸D、咸文、咸旅、老V、筆Sir、五舊、R仔、七仔、救命、華哥、Tamo San,另賓客人數眾多,不能盡錄。

八時入場,囡囡質數無甚驚喜,媽咪的硬銷卻令人煩懨。

咸D對囡囡的要求一向不高,但C在咸D心中留下陰影無數,故遲遲不能落手。

為免再給媽咪們疲勞轟炸,要了一個戴眼鏡的重慶小妹,作擋箭牌罷。

重慶小妹自說,在老家高中畢業後,在家賦閑數月,三日前跟隨舊同學到CP,隨即在C上班。

第一份工,而小妹亦做好這份工。咸D整晚遊走全場,小妹都尾隨左右,斟酒遞茶,點煙抹汗,細心盡力。

全晚高潮為「咸文屌囡」!

一向斯文好人的咸文,居然對一囡破口大罵,奇!

事緣老V 及Tamo San 十時許才到場,老V有V嫂相陪,Tamo San 隨便選了一囡。

囡囡坐下片刻,便不斷詢問咸文,Tamo San 會否帶她出去。咸文祗勸她不要問,只要做好這份工。

咸文怕再被囡囡追問,避到咸D這邊,那囡囡居然走過來……在這一刻,咸文「爆」啦!

最後囡囡被媽咪帶走,但居然仍拿到小費,奇!

(二)

宵夜回房己二時多,重慶小妹溫柔侍浴,雖無品蕭,但硬件軟件俱佳,留下吧!

小妹事後甜睡,咸D在另一床享受相熟技師的優質按摩。

按了兩小時,咸D也睡了兩小時。技師剛走,咸D睡回小妹身旁。

小妹全身發熱,八爪魚般纏著咸D,先不斷以鮑擦磨咸D大腿,再親上咸D嘴巴,吐出香舌。

咸D祗覺腿上又濕又熱,嘴裡的水份則越來越少時,小D己落到小妹手中,居然又把小D弄硬……

良久,小妹帶著滿足的笑容問咸D要沖涼嗎?咸D把空套除下,倒下便睡。

咸D祗感到熱毛巾輕輕的擦著小D,然後小妹又如八爪魚般抱著咸D,睡了。

睡了不知多久,小D又落入「魔掌」,魔術手掌把小D弄硬、穿衣後,塞進一個又濕又窄的洞穴裡……

良久,咸D再把空套除下,祗是六時多而已,睡。

十時不到,咸D給咸文的電話叫醒,相約十二時半在新世紀午膳。

小妹沒有依CP常規,天亮叫走,已令咸D非常感動。咸D向她表示可以離去,小妹說要陪咸D多睡一會兒。

最後咸D又在小妹的挑逗下,再做一次,居然可以「出」,奇!

十二點,咸D與重慶小妹一同步出酒店,咸D看著她,腦裡祗浮現出八個字:外表斯文,其實喉擒!

(三)

各人陸續到了新世紀中餐,咸文又開始對咸D「民事恐嚇」:

「去唔去o即?」

「細K都去喎!你當係陪佢囉!」

「老大叫到你都唔去,咁…」

「總之,你唔去呢…以後…」

其實咸D個心想到不得了,不過他記起讀書時的一名句:「吾老爾,尚能飯否?」

暗嘆一把年紀,連玩兩晚,真的怕老命不保啊!於是扯開話題,談談昨夜各人戰況。

筆Sir 和 Tamo San 去了Sauna,滿意!

咸旅和老V的都是老相好,無話可說。

Poor 華哥,剛回到房間,他的小妹便收到電話,說朋友有事,趕著要走,叫他要做就快!

七仔就是一貫的「神神秘秘」,不知心裡是不是又在盤算,跟誰的機好呢?

「咸文,你個囡有冇主動同你吹呀?」

咸文一臉認真的說:「有,催我快d 囉!」

新世紀飲茶平靚正,吃得飽飽的咸文、咸旅、老V和筆Sir,拉著心痕力竭的咸D,向CA出發。

五人分乘兩車,咸文、咸旅到酒店取房。咸D、老V和筆Sir 直接到 Jade Bay。

(四)

有一點雨,司機以最安全的車速,跟著前面CP 往 CA 的公車。

筆Sir氣上心頭,這樣的走法,何不坐每人¥14的公車,而坐¥120 小車,要司機加快速度,心急?

咸D問老V今晚是否仍找CA的老相好,老V一面無奈的答:「唔好,得唔得呀!」

(五)

到了Jade Bay,筆Sir:「沐足!」,老V:「分房!」

咸D想起上次去太記和金記,老V選爪妹的嚴格,將她們舞高弄低的手段… 其實「咸」字堆裡,早應添上「咸V」的名牌了。

CA真的是有點問題,全部爪妹不再低胸短裙,卻是T-shirt 配運動褲或牛仔褲,令人食欲大減。

咸D祇想爭取時間休息,所以進來一個「村姑」般的爪妹,算吧!

雙手較咸D的還粗,肚腩祇小咸D一些,算吧!

最後的十多分鐘,沒有問咸D按不按肚,阿彌陀佛!加鐘也免了!

咸D到咸文的房,呵…又是村姑一個,心甜!

二人在大廳等到咸旅出來,咸旅說他連彈三個,最後也是村姑,呵…更是心甜!

但世界上總有幸運的人,咸V和筆Sir 挺滿意似的,細K更是「遲來的雀」吐白沫呢!

(六)

六人在朱古力西餐廳會合渡邊San 吃飯,Y媽過來招呼,明言是晚囡囡不會穿工衣,但仍會真空茶包。

忽然,大家隔著落地玻璃,看見Old Chan 獨行而來,相請不如偶遇,這樣…成就了…

「九頭鳥對十五頭鮑」之夜 及 後來的「9 P 腳交」!

(待續

相關搜索目錄: 魔術 酒店 運動
本帖最近評分記錄
  • ComeOn 體力 +10 精品文章 2007-5-31 13:46
  • ComeOn 威望 +10 精品文章 2007-5-31 13:46

引用:
原帖由 drm 於 2007-5-28 14:34 發表
(一)

周五,大頭、阿積生日,一眾兄弟在C為他們祝壽。

計有:咸D、咸文、咸旅、老V、筆Sir、五舊、R仔、七仔、救命、華哥、Tamo San,另賓客人數眾多,不能盡錄。

八時入場,囡囡質數無甚驚喜,媽咪 ...
星期六,我也見到老陳,他也有份玩隍i游戲啊!但沒說你們也在!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-28 06:44 發表

星期六,我也見到老陳,他也有份玩隍i游戲啊!但沒說你們也在!
Sorry,七少,我說的是18/5在CP,19/5在CA。

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-28 14:44 發表

咸D說:"其實咸D個心想到不得了,不過他記起讀書時的一名句:「吾老爾,尚能飯否?」 "但應是"廉(跛)老矣!"不是你啊!

一夜三劑,好勁喇!

引用:
原帖由 drm 於 2007-5-28 14:34 發表
(一) 周五,大頭、阿積生日,一眾兄弟在C為他們祝壽。
計有:咸D、咸文、咸旅、老V、筆Sir、五舊、R仔、七仔、救命、華哥、Tamo San,另賓客人數眾多,不能盡錄。 八時入場,囡囡質數無甚驚喜,媽咪 ...
待續 . 待績, 好心急呀 DRM 師兄!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

熱切期待師兄下半報告^^

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-5-28 13:40 發表
熱切期待師兄下半報告^^
我都等到去第二次咯......
祝C兄好運......

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
本帖最近評分記錄
  • ComeOn 體力 -16 2007-5-31 14:24
  • ComeOn 威望 -16 2007-5-31 14:24

引用:
原帖由 fs0222 於 2007-5-29 20:31 發表

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
見你咁高級, 木,本來唔想屌. 但都係忍唔撚住  
我係車神

呢段只不過係開場白,都咁Q精采

估計 : 人物眾多、粒粒皆星,拳拳到肉、絕無替身,情節緊張、絕無冷場。

又間無中有D茂利係度穿科打諢出D無厘頭相

絕對應該係「朱古力廠」功夫動作片經典系列之一。

密切期待正場 — 「九頭鳥對十五頭鮑」之夜

當然續集都好吸引 —「9 P 腳交」

熱切期待師兄下半報告更精彩

「九頭鳥對十五頭鮑」?   Sounds like some 鳥 will have more than 1 鮑?

无左下文噶????。。。。。。。。。。。

你講0既野好難明,唔係好知師兄講咩?

條友又想爛尾,真係唔刁唔鬆化,嘻嘻

算啦,佢以經忘記左了

very good report

引用:
原帖由 ben7 於 2007-6-8 00:21 發表
條友又想爛尾,真係唔刁唔鬆化,嘻嘻

算啦,佢以經忘記左了
呢排天氣熱,佢同亞其哥都去o左馬耳袋乎潛水

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-6-8 10:02 發表

呢排天氣熱,佢同亞其哥都去o左馬耳袋乎潛水
睇吓佢係唔係十五日后出現(由失蹤起計)
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-6-8 10:10 發表

睇吓佢係唔係十五日后出現(由失蹤起計)
佢親戚咩 係都應該七日就完啦

The girl was hornier than the C-Hing, that is worth finding out who that was. Could be a keeper, reserve team in case the 1st team player gets a red card.

点解无相的?如果有相就更精彩了。

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-6-8 10:19 發表

佢親戚鱈 係都應該七日就完啦
大陸公安請食飯
我係車神

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-6-8 10:19 發表

佢親戚鱈 係都應該七日就完啦
We're becoming Fossil !!!

67 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。