推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

31 12
發新話題

唔好意思,又係俏佳人

唔好意思,又係俏佳人

星期五去茶仔,六月一日開始做一個月比堅尼鋪毛

唔知係唔係第一日兼茶舞,只係一次在走廊見到一個著,身材都幾好喎,如果戴埋面具會更好

兩條友坐左三轉共六個囡囡,其中有兩個小肥操流利廣州(唔係香港)口音。我又係齋飲,老友又出街(不過睇個囡囡眼大大,身材都幾均勻,老友又搜過身,應該唔差???)

七點至九點零,今次飲完存酒再開多一SET黑牌,埋單連貼士共五千一

後記:
老友今日打黎話以後唔去呢度茶舞!
話說個囡囡一入後面街酒店房就同老友車,涼都唔沖就搞。但事後就第一時間彈起身,自己九秒九沖身,跟手話要走。經向媽咪求證後,原來趕返落去坐晚舞檯

相關搜索目錄: 酒店
本帖最近評分記錄
  • johncage 體力 +60 係咁夷啦 2007-6-2 23:02
  • johncage 威望 +60 係咁夷啦 2007-6-2 23:02

回復 #1 auriga00 的帖子

唉!其實媽咪有冇教女?定係教都冇用呢?

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-6-2 19:33 發表

唔知係唔係第一日兼茶舞,只係一次在走廊見到一個著,身材都幾好喎,如果戴埋面具會更好

兩條友坐左三轉共六個囡囡,其中有兩個小肥操流利廣州( ...
唱左兩個零鐘, 一個去馬, 要5仟咁貴???  

相關搜索目錄:

回復 #4 休谷客 的帖子

坐直昇機過澳門都得......................

引用:
原帖由 johncage 於 2007-6-2 23:01 發表
唉!其實媽咪有冇教女?定係教都冇用呢?
Thank You 版主

家陣仲邊有女肯聽媽咪教,搵錢既搵錢,索野既索野,唔高興就唔返,唔鍾意就過場

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-2 23:01 發表

唱左兩個零鐘, 一個去馬, 要5仟咁貴???  
有二千零係酒錢嘛(一SET黑牌買二送一)

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-6-2 23:14 發表

Thank You 版主

家陣仲邊有女肯聽媽咪教,搵錢既搵錢,索野既索野,唔高興就唔返,唔鍾意就過場
問題在於新血小...............

auriga00 兄:小弟除佩服您的財力,更佩服您的定力...
      我好失敗,剛看完港姐...又想起俏佳人的妹妹..

感覺上大場陀地乾淨d...車兩車都安心d (一分錢一分貨)

下次去叫埋我呀,2樓好正呀

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-6-2 19:33 發表

兩條友坐左三轉共六個囡囡,其中有兩個小肥操流利廣州( ...
老兄近排經常上去,下次叫埋我
點解出現左唔係香港口音 , 仲要係小肥羊添.

我都覺得好多時茶仔女女出街都係好心急要走,
有時都幾無癮.

不過您老友果條女又好似過份 d , 涼都唔沖就搞.

相關搜索目錄:

其實俏佳人我覺得坐15分鐘同2個鐘都係收您$2000倒...都唔真在女女$1500 隧道費la..

引用:
原帖由 NATAKA 於 2007-6-4 13:15 發表
其實俏佳人我覺得坐15分鐘同2個鐘都係收您$2000倒...都唔真在女女$1500 隧道費la..
咁有時都唔一定要入隧道.

不過好似質素下降咗少少......唔多唔少影響入隧道o既意慾....

Big brother Auriga00,
May I have  個mami名 and telephone number , thanks a lot !

上禮拜二去晚舞﹐ 訂了房﹐ 媽咪打來不要太早﹐ 已過了十點﹐ 說茶無沒完。是比堅尼。 我是客﹐ 也出去。 也是流利粵語﹐在後街酒店。MM 服務還可以。 年紀有25/26。 奶頭好象是染色PINK。 我早走不知多少買單。 四個人喝XO 應過一萬了。

相關搜索目錄: 酒店

心思思..假期唔知有無女返??

引用:
原帖由 NATAKA 於 2007-6-19 13:17 發表
心思思..假期唔知有無女返??
應該會窄少少 ...

auriga00 兄:小弟昨日在家無聊時收到某女女電話,出左去一陣!!

大家有D FEEL...大家樂LA

點算!

引用:
原帖由 NATAKA 於 2007-6-20 18:38 發表
auriga00 兄:小弟昨日在家無聊時收到某女女電話,出左去一陣!!

大家有D FEEL...大家樂LA

點算!
最緊大家明白好明顯大家都唔會同對方做人世架啦,有乜所謂?

你就好啦,我成日都想搵返一兩個呢D囡囡,得閒出黎開心吓

都唔係平呀!!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

你地成日上俏佳人,唔知你地覺得自零二世界杯後d女小準一路下降,我自零三年尾後都冇上過老俏,一來搵唔返果條女,二來相熟的媽媽生走左過超級大亨,依家老俏我返一個我識既媽媽生,佢手女得一個最得,但係都有成兩年都唔見佢手上最正果件返,所以就冇去

零二零三年時莫講話尖沙咀場,就算旺角就地場都大把後生有身材正宗索陀地,當年富都會更加係...

四年前既囡囡,如果今時今日仲有做,好可能會令你幻想破滅

唔係好明,我大中細場都玩過,不過都係俏佳人最好。

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-6-27 12:45 發表
零二零三年時莫講話尖沙咀場,就算旺角就地場都大把後生有身材正宗索陀地,當年富都會更加係...

...
零三年我喺尖沙咀大皇宮識到個我呢世人見過最靚嘅索陀地...

31 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。