推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

羅湖半島快餐新報

回復 #49 amen123 的帖子

Many saloon in 向西 already closed.

引用:
原帖由 lyy_eddie 於 2007-7-23 05:20 發表
琴日剛去完亞華到
正如各巴打所講
亞華啲女真係差左
唔多靚
但係年紀就越黎越細
食完先知條女得十七
臨走同亞華講
條女得十七咋喎
佢話係呀
依家新黎啲女全部都咁細
多數黎自四川
I went there last week and had one. She was really thing, only 76lb, so she told me.

引用:
原帖由 john_1 於 2007-7-24 17:42 發表
I went there last week and had one. She was really thing, only 76lb, so she told me.
So thin? Any balls?

我比百三咋
唔知有無加價喎
左講
啲女雖然好細
但個body一啲都唔新鮮
我睇過佢個妹妹已經黑曬
一啲都唔粉紅
係大陸啲囡囡只係相頭嫩口
個身體已經......
唉~

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-7-24 10:14 發表

So thin? Any balls?
Small balls but nipples not dark. seemed to enjoy ML. $130, no change.

引用:
原帖由 john_1 於 2007-7-24 21:23 發表
Small balls but nipples not dark. seemed to enjoy ML. $130, no change.
Good price. Did you ask her "name"?

前日剛去上左個十九歲妹, 叫樂樂, 對波好靚, 好彈手,靚到好似假咁,
不過完全冇服務, 唔吹...話唔識, 算....叫吻我lin 又話食完飯唔得,  乜都唔俾我搞........頂......
好啦帶套插啦, 又話我太大條,插到佢好痛, 插一陣又係咁問出得未......吊....世老即乜心情都冇, 跟住佢話幫我打飛機,
帶住套打一陣又話累, 算......自己打, 佢就係度訓覺.....唉..快快手出左算!!    最後仲要我俾$20 tips 佢!!  俾埋電話我叫我下次再搵佢!!
出門口即刪左佢電話,玩咁耐最差都係佢囉!!!

罗湖近近地,快餐几好。~~~~

引用:
原帖由 anna123456789i 於 2007-7-27 17:18 發表
前日剛去上左個十九歲妹, 叫樂樂, 對波好靚, 好彈手,靚到好似假咁
Sorry to hear this!

引用:
原帖由 anna123456789i 於 2007-7-27 09:18 發表
前日剛去上左個十九歲妹, 叫樂樂, 對波好靚, 好彈手,靚到好似假咁,
不過完全冇服務, 唔吹...話唔識, 算....叫吻我lin 又話食完飯唔得,  乜都唔俾我搞........頂......
好啦帶套插啦, 又話我太大條,插到佢好痛,  ...
CHING,
這個樂樂是否來自廣西的,若是那我和你都不幸!自上次后已blacklist她了,講起一把火中途我叫亞華姐趕她走,因她連ML也懶得做只有HJ,扮上菜,詳情下次再說明。她不做而我連免費也不要,可想像當時大家气氛如何!最后換了其他MM,總之現在這里吃快餐一肚气!

兄弟你又係咁好彩 ???

引用:
原帖由 jjchan218 於 2007-7-28 01:54 發表

CHING,
這個樂樂是否來自廣西的,若是那我和你都不幸!自上次后已blacklist她了,講起一把火中途我叫亞華姐趕她走,因她連ML也懶得做只有HJ,扮上菜,詳情下次再說明。她不做而我連免費也不要,可想像當時 ...
應該係廣西呱,我都唔多記得囉!只係對波好靚囉!    我食過好幾件都服務一般, 最把火係佢!!  佢話全日我係第一個客,佢咁服務邊有人再搵佢先得架!!   
只係有一件中女服務非常好咋!!    下次都係唔好選太年輕!唔係出火 變起火 ,

引用:
原帖由 jjchan218 於 2007-7-28 01:54 發表
這個樂樂是否來自廣西的,若是那我和你都不幸!自上次后已blacklist她了,講起一把火中途我叫亞華姐趕她走,因她連ML也懶得做只有HJ,扮上菜,詳情下次再說明。她不做而我連免費也不要,可想像當時 ...
Don't expect too much for this price!

我都好想有亞華的電話,
希望有C兄可以PM我。

之前換左手機, 無有亞華個電話, 有無師兄可以pm比我, thanks

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-7-24 06:17 發表

Which one?
快餐 lor,我記唔到D FL的位置...太多了...

Keep 住食個靚波湖南妹...

引用:
原帖由 amen123 於 2007-7-31 13:09 發表
快餐 lor,我記唔到D FL的位置...太多了...
Keep 住食個靚波湖南妹...
If you like young, 快餐 is surely good but definitely no service!

如果我去试过无你要回水添啊 !!!

引用:
原帖由 洗版皇帝 於 2007-8-16 01:51 發表
如果我去试过无你要回水添啊 !!!
Why??

師兄,請問你個report在哪裡copy過來呀?
我已經在某網睇過喇...

多谢楼主兄弟的性息  呵呵

引用:
原帖由 joenip 於 2007-8-20 06:49 發表
師兄,請問你個report在哪裡copy過來呀?
我已經在某網睇過喇...
Which one??

PM 比我好嗎? thx....

果然係得,一次比一次精彩
支持
推一先

剛又吃了一個,小 Ling,downgrade 版湯盈盈,但態度我俾九十分!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。