推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

107 12345
發新話題

天上

天上

耐冇玩~~~最近去左兩次天上~~~~又幾好喎~~~~

真係有d估唔到~~~而家d女都幾熱情~~~算幾開心~~~
只望妳一切安好~~~~

TO: 99

Name of Mami, please?

Thank you very much

你依d甘引人入性post好易會引左呀club神出動喎!!

引用:
原帖由 March 於 2007-6-5 08:56 發表
arm哂佢架~~~後生小中半陀北好車~~~~
只望妳一切安好~~~~

oh....半陀北唔岩我

簡而清...............................

引用:
原帖由 johncage 於 2007-6-5 09:25 發表
簡而清...............................
唔好寸找啦版主~~~~懶姐~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 March 於 2007-6-5 09:08 發表
oh....半陀北唔岩我
我諗我真係唔鐘意陀地架了~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-6-5 17:04 發表

「後生小中半陀北」∼服務最好既一種囡囡喎

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-6-5 10:02 發表

「後生小中半陀北」∼服務最好既一種囡囡喎
行家即係行家~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-6-5 17:04 發表

請問你地講緊邊位呢???

另外係咪搵鮑魚啊

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-6-5 10:37 發表

請問你地講緊邊位呢???

另外係咪搵鮑魚啊
你話呢~~~~~~

條女d水多到呢~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-6-5 18:38 發表

你話呢~~~~~~

條女d水多到呢~~~~~

when shall we?

引用:
原帖由 March 於 2007-6-5 16:56 發表
話都無咁快就.............................
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-6-5 10:51 發表

話都無咁快就.............................
要引佢出泥有幾難丫~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-6-5 10:46 發表

when shall we?
聽晚o羅~~~~~~~你係你就打比我啦~~~
只望妳一切安好~~~~

支持互動報告
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

我反而響天記識仔多過識女

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-6-6 09:57 發表
我反而響天記識仔多過識女
你就梗係啦..你係邊板個板主呀!!

引用:
原帖由 March 於 2007-6-6 02:29 發表

今晚~~~~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-6-6 11:20 發表

今晚~~~~~~~~~
你個樣好咸濕..我好驚

引用:
原帖由 March 於 2007-6-6 03:31 發表

你個樣好咸濕..我好驚
上次果條女我再上多次~~~真係好似~~~不過佢唔比我影呀~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-6-6 11:35 發表

上次果條女我再上多次~~~真係好似~~~不過佢唔比我影呀~~~
我都話你真係鍾意我啦...你又唔認..下次影我比佢睇下..嚇下佢都好呀

引用:
原帖由 March 於 2007-6-6 03:39 發表

我都話你真係鍾意我啦...你又唔認..下次影我比佢睇下..嚇下佢都好呀
你試諗下一個好窄o既march~~~幾咁正~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 March 於 2007-6-6 10:29 發表

界仔王
五大有其二

二手買賣
CD推介

107 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。