推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

天上

To: 99

Where are you going to tonight?

我尋晚去完, 一陣又去

he he

引用:
原帖由 九九 於 2007-6-5 07:44 發表
耐冇玩~~~最近去左兩次天上~~~~又幾好喎~~~~

真係有d估唔到~~~而家d女都幾熱情~~~算幾開心~~~
九九兄,

請問係堂食定外賣呢?

引用:
原帖由 九九 於 2007-6-6 11:35 發表

上次果條女我再上多次~~~真係好似~~~不過佢唔比我影呀~~~
似邊個呀
另外點分陀北定陀呀, 口音唔正我語言能力差都係講咩話都唔q正喎

相關搜索目錄: 語言
yeah........

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-6-7 01:41 發表

似邊個呀
另外點分陀北定陀呀, 口音唔正我語言能力差都係講咩話都唔q正喎
之前食左一條女~~~~個樣好似march架!~~~~~

相關搜索目錄: 語言
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 Poseidon 於 2007-6-7 01:26 發表

九九兄,

請問係堂食定外賣呢?
梗係外賣啦~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-6-7 11:41 發表

咁駛q出去食咩, march唔知等左你幾耐
yeah........

引用:
原帖由 九九 於 2007-6-7 11:41 發表

五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-6-7 03:59 發表

咁駛q出去食咩, march唔知等左你幾耐
後生嫩口超窄march喎~~~~真果個太老了~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-6-7 12:03 發表

後生嫩口超窄march喎~~~~真果個太老了~~~~
你未試過姐...其實我仲窄呀

引用:
原帖由 March 於 2007-6-7 05:51 發表

你未試過姐...其實我仲窄呀
你老了~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-6-7 14:00 發表

你老了~~~~
但我仲係處喎..就算老..都係一個老處

引用:
原帖由 利記 於 2007-6-7 04:03 發表

奇lei~~~~最奇就係發覺o既時候係做緊果陣~~~竟然冇軟到~~~

只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 March 於 2007-6-7 06:04 發表

但我仲係處喎..就算老..都係一個老處
我對處興趣不大的~~~~

尋晚又去左天上~~~個friend條女對波la深到可以夾咪~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-6-7 06:11 發表

我對處興趣不大的~~~~

尋晚又去左天上~~~個friend條女對波la深到可以夾咪~~~~
咁堅!!
大咪夾咪!!

引用:
原帖由 Poseidon 於 2007-6-7 06:54 發表

咁堅!!
大咪夾咪!!
好想申手入去~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-6-7 06:58 發表

好想申手入去~~~~~
真係要申個頭.....拳頭入去啦.

引用:
原帖由 九九 於 2007-6-7 14:10 發表

奇lei~~~~最奇就係發覺o既時候係做緊果陣~~~竟然冇軟到~~~

咁不如你搵埋真鶩虒掑U
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 Poseidon 於 2007-6-7 07:00 發表

真係要申個頭.....拳頭入去啦.
但係自己條女o係度~~~~望多兩眼已經係極限了~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 利記 於 2007-6-7 07:05 發表

咁不如你搵埋真鶩虒掑U
果次同march同阿色佢地打邊爐~~~我已經係咁望住march~~~

但係點都冇辦法起頭~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

不過近年去玩要開心同d女索唔索真係越來越冇乜關係~~~

要求越來越低~~~~連march女都食得落~~~~真係~~~
只望妳一切安好~~~~

真係笑L死我
公司同事以為我上身

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-6-7 07:52 發表
真係笑L死我
公司同事以為我上身
我第一次見條女時覺得佢好熟口面~~~

第二次見果陣攪攪下凸然諗倒佢原來似march~~~

做做下即刻笑左出泥~~~~條女一路申吟一路問我咩事?~~~~

只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-6-7 15:57 發表

我第一次見條女時覺得佢好熟口面~~~

第二次見果陣攪攪下凸然諗倒佢原來似march~~~

做做下即刻笑左出泥~~~~條女一路申吟一路問我咩事?~~~~

如果march 同條女做...會唔會覺得好似對住塊鏡做咁呢;P;P;P;P;P

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-6-7 08:01 發表

如果march 同條女做...會唔會覺得好似對住塊鏡做咁呢
下次約埋march搵條女相認先~~~~;P;P
只望妳一切安好~~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。