推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

呢排買左d咩呀?一齊分享下!

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-8-17 12:21 AM 發表
我鍾意第2頁 黑同白 呢2件 thank

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-8-15 07:52 AM 發表
型!

其實無咩所謂潮唔潮,只係純粹分享下近期買o既新物,有圖更佳!

多謝SIG兄支持
apeapeape 兄卡痴卡痴!

其實我仲想買埋對卡基色o既,但真係矛錢要遲下手頭鬆動 d 先可以買。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
窮到冇錢買EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2006-8-18 12:13 AM 發表

我記得你有幾對visvim~~~
賣nike多

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-8-18 07:48 AM 發表

e+做緊減價,30蚊件tee,去look look啦!
抵喎 係邊度買架

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-8-18 11:04 PM 發表

美華氏古著店:天后屈臣道15號維多利中心地下。天后地鐵站A2出口,沿電氣道直行5分鐘,再轉入屈臣道就到。
oic 唔該晒

白雪雪, polo兩件

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-8-18 07:46 AM 發表
我淨係知oakleyd眼鏡好勁!估唔到有咁多產品!

對鞋幾$呀?重唔重架?
卡基色個對大約 $1900,我見對黑色減價賣 $14XX 先至捨得買炸。

不過著落又真係好舒服,好輕,同運動鞋一樣,好過買對新款 Adidas GSG9 boot 啦!
老實講買呢對 Oakley 真係心頭好而已,咁貴仲係 Made in 齋拿

Oakley 呢個品牌出名後就推出左好多眼鏡以外o既產品,款式都幾正嫁,得閒望望啦!

http://oakley.com/

相關搜索目錄: 運動
窮到冇錢買EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-8-23 11:11 PM 發表

嘩....好貴......我認為黑色型d,買得好!
不過俾我呢.....會買呢對Red Wing 8165.....恨左好耐....可惜兩對8179同875.......著極都唔爛....吹脹

http://www.j-fabled.com/shopping_catalo ...
red wing 真係好襟著 冬天多著d 夏天比較小

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-8-23 03:24 PM 發表

兩件polo係咪都係"賴茄"架?點解心口有jumpman既?

polo係jordan牌麻

我想買prada廣告入便個頭....不過買唔起

相關搜索目錄: 廣告

hi i am new

冇錢買野 = =

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2006-8-26 04:45 AM 發表

我刀想買~~~

我對8179又係未爛~~
千錢難買心頭好.......有o既時候唔買
冇得買.....都冇用......
在屈中處事, 在伸中立志
在屈中待人, 在伸中立德
在屈中做事, 在伸中立業

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-8-26 09:02 AM 發表

圓頭真係襟睇好多....唔明點解方頭硬係貴d
呢對8167"驚皮"都好靚,不過唔襟污糟
我有圓頭深啡色~同埋上面對驚皮既方頭!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。