推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 金龍

金龍

一向都玩開單打獨鬥,上星期過澳門做野,咁畯耖riend
又去,仲話佢麊B友係金龍開P,我又未去過喎,咁咪去走去趁嚗鷎x。

六點几做完野入去,嘩,以經十條八條友係到,加埋D女,
成個墟咁。好有氣氛!

揀女。
我地入去媽咪就派咭片,我朋友擋驉A話搵個搞手得啦。
後未佢話今次搵鱄胵ocal安排,唔駛理個媽咪。
可能時間重早,一排入來十個到,有五個睇得下。
我揀鱄茩曮Y最靚,好笑容,樣純純地鵅C
佢笑容甜甜,好招呼,"jump"茶遞水,挾野食…
去廁所跟埋黎,係門口遞毛巾。我就無換女,
個friend就換髐Tpart,次次帶入來的女都几得下,
金龍睇來都唔錯,定果日係星期三呢?

玩女
今次想講唔係我果件,係其中朋友的朋友一件!
個女仔睇落十几歲,飲得猜得,成場走。細細粒,又前突後突,
面唔俗氣。最正的係個咸虫,係佢行出去的時候,拉低佢條底底,
仲瓻Y我地前面!睇到佢個pat pat又滑又挺又彈。
我同我個朋友口水都流埋 ,笑得好開心。果個咸蟲就話真係好彈手,
要唔要試下?(好朋友!!)見到個小姐一臉尷尬,
我地就話唔駛客氣啦。其實就好想一手飧言h。
女女pat pat 對上仲有紋身,唔核突,几妖添,我就同個friend安佢個花名
"紋身小妖精"我覺得真係好貼切
後未個咸虫仲帶埋條女入洗手間,之後一面滿足咁出黎!
係口爆完!真係睇到眼火爆,就捉自已個件上房。

上房
指定動作,中規中矩。1000肉金100tips
後尾問個朋友要夾番几錢,佢話個朋友出哂喎,認真唔好意思。

評分
場地   70 中規中矩啦,菮狺L大,口爆、做埋都得!
女      80 三part入來的女都几得,相信bro會揀到女
服務   75 几好

自已個件
相頭   70
身材   75
服務   70 偷懶無做冰火

消費
1100 連 tips
如果加埋茶票,好似要另加七八百,可睇 c-hing置頂的價目。

最後想講就係,一班人中有d大咸濕係几好玩,
當晚氣氛我俾90分!

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • johncage 體力 +60 原創內容 2007-6-11 17:54
  • johncage 威望 +60 原創內容 2007-6-11 17:54

引用:
原帖由 tj33 於 2007-6-11 13:00 發表
又去,仲話佢麊B友係金龍開P,我又未去過喎,咁咪去走去趁嚗鷎x。

成個墟咁。好有氣氛!

揀 ...
我就係個位大咸濕喇~~~

My new target!!

算吾算贵呀, 我未试过窝

Do you have their name or #?

回復 #1 tj33 的帖子

咁好彩有朋友照,good report!!!  
d囡囡唔駛客氣,任揸得啦!
冰火我都唔多好,囡囡要顧住唔好漏水反而就住就住!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-6-11 13:34 發表

你條淫棍幾時過過大海呀?

引用:
原帖由 細摩 於 2007-6-11 13:34 發表

哈哈
有机会见识下!

引用:
原帖由 kenhk168 於 2007-6-11 14:05 發表
Do you have their name or #?
don't have intention to try my girl 2nd time.
too bad didn't copy down the no. of "siu yiu jing".

but the girls there are alright.

引用:
原帖由 johncage 於 2007-6-11 17:54 發表
咁好彩有朋友照,good report!!!  
d囡囡唔駛客氣,任揸得啦!
冰火我都唔多好,囡囡要顧住唔好漏水反而就住就住!
甘又系
不过上次d1个越南妹冰火做得好好。
有点挂住

回復 #9 tj33 的帖子

冰唔夠凍,火又唔夠熱,可以既話叫佢沖涼時玩下水中簫好過!唔駛就住漏水!

引用:
原帖由 tj33 於 2007-6-11 13:00 發表

成個墟咁。好有氣氛!

揀 ...
I doubt that the girl will blow you off inside the toilet.  Girls are not allowed to do anything naughty inside the toilet, they will be punished if known by the management.

引用:
原帖由 bobo6464 於 2007-6-12 13:45 發表

I doubt that the girl will blow you off inside the toilet.  Girls are not allowed to do anything naughty inside the toilet, they will be punished if known by the management.
Well, that's what supposed to be the code of conduct of the girls... But in reality, these things happens all the time. A friend of mine always carries dum dum with him, sometimes he will grab a girl into the toilet fo r a shot and gave the girl 500 and let her go within 2 parts.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。