推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-30 21:15 發表

謝謝報告, 你成日去名都飲荼架?
係呀! 貓兄刀有!?     
第三名個樣極之吾掂 得個高字 若吾化 似足夜义 但何傲兒就 very very ok 都吾知??三甲不入 不过佢真略為豪華(團).....

貪明刀就腳 吾使行 貓兄 有空過黎 tea 一 tea 吖

引用:
原帖由 fitman 於 2007-7-31 08:25 發表
貪明刀就腳 吾使行 貓兄 有空過黎 tea 一 tea
有空俾個笫n次翻mark 12的內部報告你.

上週四 5PM有約會,3PM食完lunch熱得好犀利,唔想返公司,記起銀泉新装修,立即落去試場,拿拿臨冲完身出休息室,剛啱!@(得閒,講明趕時間,點知都要等20 min.才安排入房.!@(眼大大,順眼OK la,massage都好用心,但感覺係死力多D,唔係太啱我,最後因趕時間,按左1小時多D就走,期間!@(都聽左兩個電話.個人感覺個場硬件O.K.,會再去,但!@( 唔係我杯茶.

相關搜索目錄:

你好, long time no see, UNCLE_3, 對上一次同你傾計應該係3-4年前可? (e...你要開新a/c 既?)

個人經驗, 129做我唔係講電話, 而係一同我傾計就分心拖慢左, 臨完場唯有加快,
不過個feel整體尚好, 完工亦主動拖我手出去. 希望佢有過則改了, 無則嘉勉.

白貓兒版主,唔知點解log in唔到,索性重新登記la,你真係好記性.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-31 01:33 發表

有空俾個笫n次翻mark 12的內部報告你.
下部報告会吾会好D呀?!ha ha

引用:
原帖由 fitman 於 2007-7-30 23:59 發表
約人未夠中 走左落去 可能因為周一 場面好冷清  * 及!@ 做 緊野  try !@( pretty face with more powerfur 'dup"  刀幾好心機  1/2-  3/4 之間   有樣野就系 佢手机成日响 好在我吾系好支力 冇比佢 ...
1/2 - 3/4 之間  ~~~ WOW wounderful ~~

suki is pretty !!!

落到去呢個場,嘩 ! 好正,好靚,好舒服呀 ! 好耐都無試過係香港浸池,重要係 冷 ,熱 池都有呀 ! 還有乾濕蒸,個池邊重有香甜可口的大菜羔食,美美 !

入到休息室,氣氛好正,無摧你入房,我食到飽曬,睇埋份報紙先入,好他條,好嘆呀 !

好 ! 入房,條女,好正啦 ! 我杯茶,白貓真知道我心事,哈哈 ! 正,按摩技巧一流,不差,又後生喎 ! 好 !

最後,出房,整多個丁麵添 ! o的食品都好有水準,杯凍奶茶同茶廳差不多呀 !

其實,白貓兄,係過去一年,都介紹左唔少場,唔少值得去消費的地方比我,但我呢家好懶,好少寫報告,所以,希望白貓唔好見怪。

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-7-31 23:01 發表
suki is pretty !!!
How do you compare her with Debbie then?
Have you actually revisited the place? Remarked 129?

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-7-31 22:59 發表

1/2 - 3/4 之間  ~~~ WOW wounderful ~~
(上次first tried 98 report:

98亦後生, 樣稍遜93, 面瘦如早更78, 身型slim.原來她未返工前去做瑜珈, 有興趣的兄弟可和她交流一下.
98一開背就給我很細心俾心機的感覺,中力,但位很準. 用自購的lavender香薰油(不是精油,故味不攻鼻), 很多時她直接持樽倒油滴在我身上(令我想起以前天泉88), 有種涼涼地的舒服感覺.
98健談, 和93一樣亦會說少許tum人話但不會刻意太多. 把聲有點似休息室侍應錢錢, 好聽.98
幾體貼, 請她這里那里大力點小力點佢能迎合.
到了做腳, 練髀筋雖然她只是間中掃到, 那一刻只算1/3, 但做我大腿時就我用細力, 她微曲手指撫過有r 的感覺, 很舒服(我有「反應」), 各位兄弟, 暗語係「請你做我腳時細力不要用拇指按而用其他四指按溫柔D」.
翻轉身, 亦是如此繼續做腳. 夠鐘, 仍留下來替我輕按膀胱, 她繼續保持坐在床尾,伸手穿過我兩邊褲管而入, 輕揉推按, 我再度有「反應」......如此這般新人少有, 和她同出師的93沒有, 難道是某些客教她?       我想起銀泉三年前當時新出師的68(即7仔)亦曉此絕招(當然她更厲害,會輕按會陰穴!), 今次98的輕按膀胱,亦可和以前龍泉匯101給我的手刀界膀胱比擬一下.
98送我出去時, 只送幾步, 美中不足.)

我latest visit係翻mark夜更98, 佢served我好
exciting 的3/4, 當和上次一樣按我膀胱Y區時,今次還加了一下會陰穴.她還記得上次無推我胸, 主動說今次加. 我倦的部位她懂得重點出擊, 騰出特別多時間替我酮X的推腳.這種感覺令我想起兩三年前的7仔(68), 不過還想98輕抱我, 希望他日見面能實現. 由於對她感覺很好, 第二次見她覺得比第一次靚.
她斜著臉樣一點像李龍怡, 把聲又好聽.

今次送我出去時, 拖我手, 不過到走廊又怕醜鬆開了.

總之就係覺得,98好似預知我所想,心有靈犀.我想她替我添加的,我沒有開口, 這次再訪98,大部份都有添加給我.

相關搜索目錄: 香薰

引用:
原帖由 icelemonjuice 於 2007-8-1 03:49 發表
落到去呢個場,嘩 ! 好正,好靚,好舒服呀 ! 好耐都無試過係香港浸池,重要係 冷 ,熱 池都有呀 ! 還有乾濕蒸,個池邊重有香甜可口的大菜羔食,美美 !

入到休息室,氣氛好正,無摧你入房,我食到飽曬,睇埋份 ...
謝謝報告, 你做的是夜更靚女93.

另外各位兄弟有無用過「蕉」(J)房? 雖然都做了內部裝修, 但那是間長窄房,
兩床前後而非左右相鄰, 窄得尼甚至那次做苗條的72, 她一進房做撞到床角.

暫時還是較喜歡M1, M3, K 房.

在K房, 試想你若和bg熟, 可熄燈或較暗, 請bg和你一同坐在沙發上.

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-1 05:18 發表
另外各位兄弟有無用過「蕉」(J)房? 雖然都做了內部裝修, 但那是間長窄房,
兩床前後而非左右相鄰, 窄得尼甚至那次做苗條的72, 她一進房做撞到床角.

暫時還是較喜歡M1, M3, K 房.

在K房, 試想你若 ...
hi bro. Whitekitty,
想試M1 M3 or K 房 那間理想?! 電book  時留埋?! 當然還有你的 一打..

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 fitman 於 2007-8-1 18:51 發表

hi bro. Whitekitty,
想試M1 M3 or K 房 那間理想?! 電book  時留埋?! 當然還有你的 一打..
若主任已記得起你可試要求預訂, 其實三間房都好.

引用:
原帖由 newkid 於 2007-8-1 19:01 發表
我上次係最入個間, 即係咩房?  都有關燈....
那間是孖X房, X那英文字母不記得了.

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-8-1 23:21 發表

星期一我去海洋幾次, 次次都要同人拍房喎
Shaukeiwan O P S ?

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-8-1 23:38 發表

yes
is u u ever go there?
I have never been there.

去到skw咁遠?! 唔就腳喎

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-1 07:10 發表

How do you compare her with Debbie then?
Have you actually revisited the place? Remarked 129?
suki is more attractive
yes i do, but no vas ........

tried 32, dup is so so ..... young with vas !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。