推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

今次終於用裝修好了的M3房, 果然有特色.
出房聽見有個客嘈生哂M3都唔用係要用A3,
下次試下A3點先.

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-6-24 08:06 發表

聽你收到咁既料, 我一於調一調order of preference, 先去試下她.

她返8:30 pm, 果然靚女, 有高度. 長髮(不過要做下焗油之類了, 等頭髮較柔滑), 舉止斯文溫柔, 新出師手骨係嫩D, 不過把聲好聽, 亦說少少tum ...
好彩,萬一白版主唔岩胃口,咁我都唔知點好了∼∼∼

相關搜索目錄: 焗油
經常一個人,是寂寞;偶而一個人,是享受。
正因為寂寞,才想偷,正因為享受,才偷食。

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2007-6-25 15:33 發表

好彩,萬一白版主唔岩胃口,咁我都唔知點好了∼∼∼
我唔賴人既, 起碼我都預左佢手骨嫩
有台型wor, 再整靚D長髮就更好了.

多謝白版主情報資料! 非常非常好 ar!

四哥 wait for your report!

謝謝支持, 今周我睇怕等休息室裝修好才再去了.

曾經銀泉係我既主場,但近年試過幾次都不滿意。有可能太多桑拿作比較。

希望轉手後重新裝修會有新驚喜啦!搵日去睇睇先!

自01/02年轉手後, 04年bg質素最好, 靚女及齋女兩條水之中都有些好野;
到了06年轉差(因警方行動), 到了今年又轉回上手, 若只以「齋」女言,
多了驚喜.

新裝修休息室話就話星期五可啟用
再次裝一裝    見到設計以棕色為主色.

若和佐敦東方棕泉比較,那一間較好?因價錢都差不多.我未去那,都好想去試一下,夜班有冇好介绍,一定要按摩技術好的,不要太老,謝謝

引用:
原帖由 apple444 於 2007-6-29 17:25 發表
若和佐敦東方棕泉比較,那一間較好?因價錢都差不多.我未去那,都好想去試一下,夜班有冇好介绍,一定要按摩技術好的,不要太老,謝謝
難得去慣靚場的你也有興趣此處.
若論硬件,當然仍是棕泉較好, 但對我而言,此處有種棕泉沒有的吸引力,我不想重覆了,我以上的貼文有[可尋.
夜班按得好有60, 三十頭,
有個好多人mark 的大   c fu 132, 不過唔知幾「老」.另外聽說71亦好dup得.

終於試過了新裝修休息室
靚、舒服、冷氣涼浸浸
只是正中間部TV仍不夠大.

一西兄你問:
1.咁請問貓兄銀泉有甚麼靚號碼推介呀
2.同如果係第一次去是否全部都係會食齋嫁 ???
3.定還是佢已經全面改革了唔係以前這種方式運
作,
4. 想問懮\現在係咩價錢 ??? 同有冇時段優惠

可能資料太多, 再答多次:
1. 早: 8, 12, 78, 129
    夜: 93, 98, 30, 72, 16
2. 只有部份bg 做機 (請收PM)
3  一定無以前的bm, ml (但我試過同三個bg玩得好鉔)
4. 雙鐘396,
中午十二點半前、夜十二點後特價316  
建議出面代支雙鐘100起上限200(你得hj就俾200, 但俾左代支200既唔代表一定做左)
切忌在休息室內問主任機的事.

試了新出師夜更16, 返8 pm, 應剛三十出頭但樣亦不錯, 眼大大,但瘦
手骨不能要求太高, 但願聽意見改善. 第二粒鐘有驚喜, 鉔.

在走廊見到之前做過的夜更72, 髮型稍鬈曲左更好看, 個人覺得靚左.
但以樣我仍覺得早更129最好,其次12.

在休息室見到龍泉匯的facial小姐Amy過左尼.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-6 01:13 發表
試了新出師夜更16...有驚喜...72 個人覺得靚左 ...
以前龍泉匯的facial小姐…. 好似腳長長(帶小小粗),都幾好bow

唔知#16的驚喜 可否維持至12點後 我都都想試下。

引用:
原帖由 HK_Paul 於 2007-7-7 11:14 發表

以前龍泉匯的facial小姐…. 好似腳長長(帶小小粗),都幾好bow

唔知#16的驚喜 可否維持至12點後 我都都想試下。

味試下lor..16返夜.
試新女又想搏驚喜、又怕失望唔夠喉真矛盾.

可遇不可求,順應天意吧 !!!

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

貓兄, 可唔可以都pm埋我有邊d bg做機架?

夜間有兩個靚靚侍應,
最靚是有個叫(錢錢)

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-7 09:54 發表

味試下lor..16返夜.
試新女又想搏驚喜、又怕失望唔夠喉真矛盾.
承蒙版主(貓兄)錯愛, 預先留左好no給小弟 (一打)

星期六晚我上左去試。
休息室已裝修好了, Hard ware就幾正(仲有粥食添)。
大場即係大場認真有氣勢, 一到晚上12點後就人頭湧湧。
我吃了小食後就入房見#12。她以柔情似水的兩眼望著我, 真係受寵若驚。
Part1 : 中力ok, 位置尚可有更大的改善空間。
Part2 : 溫柔中帶激情狂野中又見溫馨。總之正!

之後再到休息食d野補充下就走人。
全程埋單$316+$100tips  (抵玩至極)

Sure will try next time ……….

回復 #69 HK_Paul 的帖子

引用:
休息室已裝修好了, Hard ware就幾正(仲有粥食添)。
大場即係大場認真有氣勢, 一到晚上12點後就人頭湧湧。"
係咪靚過以前好多先? 

溫馨提示:編輯時間未轉番香港時間喎。 

引用:
原帖由 ikh630 於 2007-7-8 09:49 發表
夜間有兩個靚靚侍應,
最靚是有個叫(錢錢)
我覺得Carmen靚D, 但有時佢做知客.
另外靚女華華放假中.
日更鍾哥、夜更肥媽都好好人

引用:
原帖由 HK_Paul 於 2007-7-8 17:01 發表

承蒙版主(貓兄)錯愛, 預先留左好no給小弟 (一打)

星期六晚我上左去試。
大場即係大場認真有氣勢, 一到晚上12點後就人頭湧湧。
...
我忍痛割愛讓你做佢,  
去試另一新囡.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-8 12:11 發表

我覺得Carmen靚D, 但有時佢做知客.
另外靚女華華放假中.
日更鍾哥、夜更肥媽都好好人
whiten kitty c hing, 又係果句,有冇風騷number好介紹? mature ah....thx

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-8 12:14 PM 發表

我忍痛割愛讓你做佢,  
去試另一新囡.
承蒙貓兄相讓,多謝你呀! 我都好耐冇試新菜了
第日你有新no我會新先士卒上去試貨。

引用:
原帖由 中女崇拜 於 2007-7-8 20:58 發表

whiten kitty c hing, 又係果句,有冇風騷number好介紹? mature ah....thx
可試早更38,19.

有D風情咁啦.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。