推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-29 09:03 AM 發表

你都會為佢離開而難過?
全場最企理嘅女............
我最冷血
唔會難過

引用:
原帖由 mpower 於 2007-12-1 02:45 發表

全場最企理鴾k............
我最冷血
唔會難過
企理的女還有早更5仔,
夜更9仔,你未試,
尼排妹妹9仔走勢好凌厲, 5轉!

she finally has to accept how to survive here...
引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-1 09:56 發表

企理的女還有早更5仔,
夜更9仔,你未試,

靚靚又知我身份了 會否殺人滅口??

又再recall "那住" 手勢熟左做多 推肚時叫她如白貓兄教落由上向下 感覺果然爽好多 夠鐘她又big hug & oog 左幾啖  撓手送客 甜者兒又進步左  出到休息室飲左碗湯 次次都糸咁味嘅 唔知點解連續幾個黄昏都係得3 4個客 所以好得閒同双妹嘜聊聊applause:

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-1 09:56 AM 發表

企理的女還有早更5仔,
夜更9仔,你未試,
梗係覺得佢低低地

引用:
原帖由 mpower 於 2007-12-1 10:40 PM 發表

硬係覺得佢低低地
佢仲未開繞
開燒後請通知聲
先再捧佢場

引用:
原帖由 fitman 於 2007-12-1 16:35 發表
靚靚又知我身份了 會否殺人滅口??
早知你喇.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-12-1 16:48 發表
飲左碗湯 次次都糸咁味 唔知點解連續幾個鰫都係得3 4個客
又飲土伏零?米攪我.

星期五全日一百三十幾客, 夜段才見旺.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-12-1 22:56 發表

佢仲未開繞
開燒後請通知聲
先再捧佢場
你又知人到現在仲未開?
有客麥佢四粒鐘喇.

(簡評

樣:A
       年齡:A
      身形:A(小形飛機)
      part 1:E
      part 2:B

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-1 15:41 發表

你又知人到現在仲未開?
有客麥佢四粒鐘喇.
4粒中 ?? 訓著左定嘞 邊有咁多地方按

引用:
原帖由 fitman 於 2007-12-2 09:59 發表

4粒中 ?? 訓著左定 邊有咁多地方按
談心?

我以前係海怡就有dup五粒鐘,
星期日特價7XX.

銀泉4大美人

到目前為止,我曾按過的技師,得到的評價

%,(,#),(#

她們的詳細報告等我下次回覆,

希望有參考價值!!!!

引用:
原帖由 ikh630 於 2007-12-2 23:41 發表
銀泉4大美人

%,(,#),(#

希望有參考價值!!!!
你計佢地, 銀泉又何只此四大?

上星期终於偷跳成功
偷跳對手----#*
完成任務代號--大蟒蛇纏身

簡短報告如下: (個人意見)

1/ 樣貌 : 端正(OK! la)
2/ 體態 : 可以(腰部略粗)
3/ 雙腳 : 正!正!正!
4/ Part one 按摩技巧 : 掂!掂!掂!
5/ Part two 增值服務 : Fit! Fit! Fit!

正如其他兄弟所言, #*口水多過浪花, 前後共稱讚我"靚仔"多達10數次....不過我相信佢冇講大話.
最值得讚許的就是Part two, 我倆有如二條大蟒蛇緊緊纏在一起, 直至電話響起....夠鐘.
慘!慘!慘! 最重要的事情未做.....
快!快!快! 完成最後任務.....

總觀而言, 不枉此行, 下次目標, 非5不行.
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-12-3 18:02
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-12-3 18:02

引用:
原帖由 ikh630 於 2007-12-2 15:41 發表
銀泉4大美人

%,(,#),(#

希望有參考價值!!!!
請問師兄#)有何評價 返セ更? tks

引用:
原帖由 fitman 於 2007-12-3 18:30 發表

請問師兄#)有何評價 返Й更? tks
先答你返夜成九點幾唔岩你,
評語我以前講過睇下其他ching點講.

吾制呀!又吾預我

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-22 04:01 發表

今晚見到9仔識得搽脂粉, 砲.
very gf feel ........
with bouns !!!

回復 #1036 meltykiss 的帖子

Report on #
Look - so so, mid 30s
Body - no comment
Dup + Massage - Very good for nightshift with strength and accurate
Part II - n/a, I only go for dup, leave other brothers to explore
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2007-12-4 11:03
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2007-12-4 11:03

引用:
原帖由 super123123 於 2007-12-4 11:02 發表
Report on #
Look - so so, mid 30s
Body - no comment
Dup + Massage - Very good for nightshift with strength and accurate
Part II - n/a, I only go for dup, leave other brothers to explore
唔係喎, 3仔樣似廿零/廿尾咋喎
我唔只係房係走廊都見過佢.

最新出師係10, 86,
論外型弱過5, 9

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-4 11:04 發表

唔係, 3仔樣似廿零/廿尾咋喎
我唔只係房係走廊都見過佢.
Look ok as she as makeup but feel is little more older... personal feelings
but one great thing is she is a straight forward person and I enjoy the "pure" massage offered

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。