推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-8 08:01 發表
尋日怱怱忙忙左快轉 都系為左見舊相好一面   証實佢part 2 真真真....系吾得 未做過嗾c hing 吾好mark 佢呀 尤得佢坐泠板啦 等我捱吓義氣啃左佢   同y姐傾左陣 佢 ...
咁個舊相好唔聽你的意見咩 ???

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-8 16:01 發表
尋日aa忙忙左快轉 都系為左見舊相好一面   証實佢part 2 真真真....系吾得 未做過嗾c hing 吾好mark 佢呀 尤得佢坐泠板啦 等我捱儭q氣啃左佢   同y姐傾左陣 佢 ...
師兄個意思%仔"無Part 2???"

銀泉的電暖毡時得時唔得 。。。。。。。。

引用:
原帖由 meltykiss 於 2008-3-9 00:59 發表
銀泉的電暖毡時得時唔得 。。。。。。。。
下次你自備

回復 #1596 messenger 的帖子

today is ok !

引用:
原帖由 POLICE888 於 2008-3-8 19:45 發表

師兄個意思%仔"無Part 2???"
你聽佢U?

兩個最新出師,一個好似話學完唔返尼做,
另一個夜更新93, 好拘束,未放鬆放下心情.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-3-8 23:35 發表

你聽佢U?
貓兄 我認真 你地吾好mark佢呀!!!!!

知我莫若兄

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-3-8 23:39 發表
兩個最新出師,一個好似話學完唔返尼做,
另一個夜更新93, 好拘束,未放鬆放下心情.
都系遲d至試

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-3-9 07:35 發表

你聽佢U?
哦積係有啦!!收到師兄

引用:
原帖由 POLICE888 於 2008-3-9 10:48 發表

哦積係有啦!!收到師兄
今日去先

C Hing 吾使去嘞 佢休周六及周日

試試#*啦

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-9 13:05 發表
C Hing 吾使去 佢休周六及周日
O Shit!!真係放假!!!

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-9 13:05 發表
C Hing 吾使去 佢休周六及周日
睇螳v兄同佢關係~非比尋常~連佢放星期幾都知~勁呀!!!

佢d咁差服務梗要知佢幾時放假啦 咁師兄今日做邊個呀 有冇包膠呀!! 九巴定生髮

相關搜索目錄: 生髮

同埋系人都驚你無問道嘛 改名啦師兄

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-9 19:00 發表
麥你飛佛好閒.

Alternative selection at SS

I tried 90 today. She's not young and don't have a pretty face; but, figure is good (other young bg at SS are too slim). I enjoyed for both part 1 and 2, and fully relaxed after the massage.  Service is good, no need to ask for this and that, she knows what you want and what she has to offer.

$200 tips and I think it worths the money.
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-3-10 12:40
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-3-10 12:40

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-9 19:00 發表
我都係想食淡"安樂茶飯"炸~~
咁我名改F.B.I啦haha

相關搜索目錄:

今日下午2點半去...新裝修...唔錯...有2年無去過..........做..**..part1...非常落力......又好好king....佢話平時睇好多書.........同我king左好多野......包括....詩..詞..元曲...佛經...道經...蔡根譚...卦象..八字...紫微斗數...戲曲...全部真事..無作大)..我好似古代才子...同物物名妓...會文甘..老實講佢只係有限公司....可能之前太正經......到part2..大家有d唔好意思.....小弟有少少..滑牙.......佢有見及此......借頭借路...叫我幫佢除..奶.鉤.....我先可以再次變身成為....色狼........想起都好攪笑.....下次都係唔好king甘多.....變定身..先上房..入房就...渣..
另請問我走時...在房門口...見到個...5呎3左右..幾靚..都幾大對野...帶住好大個金耳環...頭髮金金地......有無大哥知到....幾多號....thank

相關搜索目錄: 裝修
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +40 精品文章 2008-3-11 05:38
  • 白貓兒 威望 +40 精品文章 2008-3-11 05:38

引用:
原帖由 man98132003 於 2008-3-10 10:24 發表
今日下午2點半去...新裝修...唔錯...有2年無去過..........做..**..part1...非常落力......又好好king....佢話平時睇好多書.........同我king左好多野......包括....詩..詞..元曲...佛經...道經...蔡根 ...
款頭似!@ 但佢又冇5尺3咁高

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-10 19:36 發表

款頭似!@ 但佢又冇5尺3咁高
!@ is my 至愛~人又正~又
想起都明天去

引用:
原帖由 man98132003 於 2008-3-10 18:24 發表
...5呎3左右..幾靚..都幾大對野...帶住好大個金耳環...頭髮金金地
金毛.......好可能8仔.

而家太子城同HSM流過尼的一些客來熟左,
平日同以前差唔多,但上周五一百七十客,日頭已百客
大家周五六落去預左可能又要塞車

所以亦來了些新女
除了新出師新93返夜
元朗銀湖來了個新30返中
LCW來了個83返夜
荃溢來了個92返夜

聽講以上三個look   30最好 其次83
92就普通d.......

尼緊Sat會有個似9仔款但甜d  既返........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。