推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 28性情中人 於 2008-4-13 13:27 發表
师兄你的卖韘礞ㄛO斗零吗?
就算我喺飛佛面前我都話日吏#*最全面 亦同y姐討論過 但最夾的卻是...
讚同信兄所言 未去過的師兄可能唔明 領略唔到  BG的同心落力 y姐對各方面的要求和改進 各主任 侍應 水吧 水池 LOCKER 收銀對客的熱誠態度 都令每個客人留下良好印象 自問去過不少尖咀 銅鑼灣 灣仔海旁洒店不少大場 比較起來亦毫不遜色 所以祇耍有空 我都会落去走轉 希望佢地生意步步高升

引用:
原帖由 messenger 於 2008-4-13 23:32 發表
我覺得...
一間有價值的桑拿場
不單只靠技師們怎樣好
而是客人一進場後直到離開時所獲得的一連串服務

負著疲累來,帶著鬆弛去
這就是我認為去桑拿的目的!
之前我找到了一間,現在再找到另一間....銀泉! : ...
agree !!!
but went to OPS today instead of SS, cos don't want go to MK today .......

回復 #1847 messenger 的帖子

我呢個星期會試下呢處
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #1850 happycamel 的帖子

good to try !!!

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-14 01:38 發表
我呢個星期會試下呢處
一齊啦!

回復 #1850 happycamel 的帖子

Camel 兄,又有機會見啦
笑看古今天下事
傲游紅塵逍遙行

(所以祇耍有空 我都会落去走轉 希望佢地生意步步高升)

我想SS生意都比以前好得多了.
上次去見到2個第一次去的客人.

1個換完衫, 手攞條毛巾就出咗去,LOCKER叫都叫唔住.
唔知有無BG睇到

1個埋單時
收銀 : 2粒鍾398........
客2話不說, 攞咗2只牛牛嚟: 代支一只牛
收銀 : 最多收只鴨.

回復 #1853 28性情中人 的帖子

好哇   

回復 #1851 meltykiss 的帖子

I will take your word

引用:
原帖由 tallbg2008 於 2008-4-14 10:06 發表

唔知有無BG ...
tallbg兄 呢排dupセ水呀??

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-14 18:13 發表
I will take your word
trust me, worth to try !
For me SH 30 and SS is first pick !!!

Tried new bg 93 last week.

Young, face above average and slim body. Skills for both part 1 and 2 yet to be improved.

If you like young bg and good at teaching, you should try her out.

引用:
原帖由 meltykiss 於 2008-4-14 00:24 發表

agree !!!
but went to OPS today instead of SS, cos don't want go to MK today .......
bro ??what is OPS ??
can u tell me??
thx

引用:
原帖由 smanjoeho 於 2008-4-14 22:38 發表

bro ??what is OPS ??
can u tell me??
thx
OPS = Oriental Palm Sauna 東方棕泉

引用:
原帖由 tallbg2008 於 2008-4-14 18:06 發表

唔知有無BG ...
換完衫, 手攞條毛巾就出咗去?

大牛代支?

引用:
原帖由 kfc2kfc 於 2008-4-14 22:29 發表
Tried new bg 93 last week.

Young, face above average and slim body. Skills for both part 1 and 2 yet to be improved.

If you like young bg and good at teaching, you should try her out.
Will keep her in mind, many thanks!

引用:
原帖由 fitman 於 2008-4-14 20:40 發表

tallbg兄 呢排dupセ水呀??
都是搭吓巴士,有時揸吓日本車.
暫時未有試新bg

引用:
原帖由 messenger 於 2008-4-15 00:18 發表

換完衫, 手攞條毛巾就出咗去?

大牛代支?
一定是SS的服務/環境及BG令到客人非常滿意啦.

我最喜歡有大池浸, D嘢食又多款式又好食.
不過D果汁好似細杯D,我又唔好意思叫多杯

引用:
原帖由 tallbg2008 於 2008-4-15 09:30 發表

一定是SS的服務/環境及BG令到客人非常滿意啦.

我最喜歡有大池浸, D嘢食又多款式又好食.
不過D果汁好似細杯D,我又唔好意思叫多杯
我聽過有人叫果汁時
說: 唔該一杯蘋果汁!

侍應之後後真的給他一大杯!

引用:
原帖由 tallbg2008 於 2008-4-15 01:19 發表

都是搭吓巴士,有時揸吓日本車.
暫時未有試新bg
呢兩架車刀系我第二 三選 真系坐得幾舒服 過兩日又落去先

引用:
原帖由 messenger 於 2008-4-15 10:18 發表

我聽過有人叫果汁時
說: 唔該一大杯蘋果汁!

侍應之後後真的給他一大杯!

i order "big" soup every time

引用:
原帖由 meltykiss 於 2008-4-15 19:55 發表

i order "big" soup every time
真係俾個湯碗你

引用:
原帖由 messenger 於 2008-4-15 20:02 發表

真係俾個湯碗你
u saw it last time, right ?

又糸土伏岺去濕湯??  吾好嘞卦 西洋菜或番茄薯仔湯好飲d

夜晚d粥都好好食 有興趣可以試試 不過記得落多d薑絲 重惹味

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。