推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

話說有d客去多幾次就拍哂膊頭 似熟賣熟 明明人地已收工 重要代安排這 安排那....這些都是份內事 她們樂意為之

引用:
原帖由 fitman 於 2008-5-25 10:01 PM 發表
話說有d客去多幾次就拍哂膊頭 似熟賣熟 明明人地已收工 重要代安排這 安排那....這些都是份內事 她們樂意為之
邊個咁樣衰呀,點左佢相未?
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 good question 2008-5-25 22:47

夜班如安排不周 大可立時提出 相信 雪 fion 及 儀 会好樂意安排妥善
嗰d大爺第日走去日間主任度投訴 攪到人家摸不着 亦不了當 時情況 攪到大家心中都有些味兒 又何苦呢 ..
平時懶gentleman 處處話維护bg 叫人5好咁寫 5好那樣講 自己卻令兩更主任難為 托咩......
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +10 Your account makes me think of a simi .. 2008-5-25 22:57

引用:
原帖由 mpower 於 2008-5-25 14:10 發表

邊個咁樣衰呀,點左佢相未?
兄台原來仲未明問題所在
Z5bhT)r0U1\)kuCs.hXocat II Forum不如去諮詢當事囡囡或她們的感受
8sV#xJgS/Jforum.timway.com或許...我太多事了!
?j%
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 amusing! 2008-5-25 22:44

也許 多事的是我
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +10 Someone else may be troublesome. 2008-5-25 23:20

引用:
原帖由 fitman 於 2008-5-25 22:25 發表
夜班如安排不周 大可立時提出 相信 雪 fion 及 儀 会好樂意安排妥善
嗰d大爺第日走去日間主任度投訴 攪到人家摸不着 亦不了當 時情況 攪到大家心中都有些味兒  ...
似乎兄台有某些誤會了!
事實是否如此呢?

引用:
原帖由 fitman 於 2008-5-25 22:28 發表

兄台原來仲未明問題所在
Z5bhT)r0U1\)kuCs.hXocat II Forum不如去諮詢當事囡囡或她們的感受
8sV#xJgS/Jforum.timway.com或許...我太多事了!
?j%
你想講邊個就邊個啦!
男人唔駛婆婆媽媽喎!

引用:
原帖由 fitman 於 2008-5-25 22:25 發表
嗰d大爺第日走去日間主任度投訴 攪到人家摸不着 亦不了當 時情況 攪到大家心中都有些味兒  ...
是否投訴呢? 還是只說閒話呢?
最好攪清楚件事才拿出來說!!

或許是兄台眼中釘
但似乎兄台未有攪清楚件事便將事實誇大了!

引用:
原帖由 fitman 於 2008-5-25 22:01 發表
...明明人地已收工 重要代安排這 安排那....

有咁事? 絕對不會是我!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-5-25 11:17 PM 發表

絕對不會是我!
冇人話係你
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 好很好笑,對号入座 2008-5-28 05:34

引用:
原帖由 mpower 於 2008-5-25 23:33 發表

冇人話係你
fitman兄心照啦!

引用:
如果因言語上的誤會而令兩更主任難為
深感抱歉!

至於我是否麻煩客?
兩位日更主任及做過的技師們都會很清楚
問心無愧!

兩位稍安母燥...

請恕我呢個CD-ROM多事.

兩位係唔係應該互相PM了解一下發生乜事呢.

其實咁喇, 呢個大家都係想係個forum度share一下多dbg既野姐, 至於關於客人既野, 我諗都無咩理由係呢度公開討論喇, 係咪先, 因為客人既野始終都係佢地自己既, 我地關心既係bg嘛, 如果個別客人對個別客人有咩意見, 倒不如用pm喇... 公平d講句, fitman可能係想抱不平, 但係如果係度含沙射影作出一d指控, 就好似對forum裡面其他既人唔係咁公平喇... 而且, 各人對各人既感覺都有出入, 有點可以盡信某一方面既說話呢? 大家都係專心d討論bg算喇... 希望大家都和平地討論...
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +5 Agree, but do you know who arethe one .. 2008-5-28 05:32
  • messenger 威望 +20 我很贊同 2008-5-26 14:51
  • messenger 體力 +20 我很贊同 2008-5-26 14:51

回復 #2068 fitman 的帖子

唔該晒
但我唔知原來係有兩個...哈

Thanks for info, cheers

難道由5月27日後 無人到銀泉?

&# and &*

Went there just now around 16:30. Seemed like new girls only specialized in vas but with fun that's all.

???

引用:
原帖由 messenger 於 2008-5-19 23:07 發表

How about PCCW?
what is PCCW?? no??
I cannot undestand, thanks v much all borthers....

引用:
原帖由 jc123 於 2008-6-15 12:42 發表

what is PCCW?? no??
I cannot undestand, thanks v much all borthers....
do u know the stock code of pccw?

要多少钱?你介绍得好详细啊,我也想去去

Y姐 , 靚靚, Debbie, Angel  
小弟周三復出 到時見
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 好笑佢地而家都唔再睇尼個網 2008-6-16 22:16

連續個多星期 晚晚捱夜睇歐国盃 攰到甩肺 個背鉄板咁實  趁同各師兄飯局前 走左落銀泉    個多月冇去 再見番靚靚人如其名 又靚又甜  又同Y姐 angel 及各員工寒喧一番 ...... .
因為真真好攰 所以揾師傅級的易碌幫幫手 鬆鬆個背 入房二話不說 趴在床上  師父級果然不同凡响 鏱左頭5分鐘已可安心瞓陣將成個人交予搓遣  力度適中不會太過剛猛 位置清楚準確 指力所至 疲勞盡消 而且按背時祇用手指力而不會批踭  吾會有痛的感覺不知不覺間瞓着左都吾知 轉身再dup腳 按肚 鍊頭/頸.....好耐好耐都未試過咁咁咁舒服  而且佢dup得舒服之餘又可與你講東講西 輕輕鬆鬆好象亳不費力般 非多年功夫不能為之 兩粒鐘飛快就過 可惜有下塲 想留耐d都吾得  下次必定"安哥"   推介給各喜歡正宗按摩的師兄

多謝fitman兄的推介
因香港生活緊張
真的很容易令人鐵板背.....
有好師傅就有解決方案.......haha

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。