推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

囡囡真係當我地傻的嗎?

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-6-18 11:44 發表
真心的也有的。 我也曾遇過﹐ MM 也是人嗎。人就有敢情喇。不多就是了
咁師兄分享下先啦

也想寫很久了。 因才學打中文﹐等一下。
很長的故事呢。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-6-18 12:00 發表
也想寫很中~學打中文﹐等一下。
很長的故事呢。
先謝了,其待

回復 #24 2046.com 的帖子

I believe  there are such MM as well. But just hard to find and easy to be changed.

Look forward to your story.
sam

引用:
原帖由 bigdonkey 於 2007-6-17 00:16 發表
近來同個心頭好bg來往甚密,四川妹,幾靚又高又好身材,但佢係咪真係當我傻,佢之前話好鍾意我個電話我冇理佢,跟住佢話阿媽要做手術我只係安慰下佢,佢阿媽過兩日就冇事,跟住又到佢俾醫生騙錢,我又冇乜表示,今 ...
个海里面D鲨鱼,想吃人,都要果个人先落去游水先得架。。。出来玩,都系用玩(交易)的心情面对之比较好!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 太空貓 於 2007-6-17 11:32 發表
唉..........! 依家d 囡, 十個著緊九個半, 都係某你d 錢咋.
不要再自作多情. 人地咁辛苦, 都係為錢啫. 咪傻呢.
Well said by 太空貓 !  

You guys are too naiiiiiiiiiiiiive sometimes.

True, in the first beginning all MM are for Money, that is why she let you....
But after some time things would change and sometime change to something interesting..then you find something different..
Of course very often we get cheated!!

我so far都仲企硬,一蚊都未益囡囡,但佢都幾利害,繼續色誘我... 仲越褻V落力...
其實我已經打算佢生日(仲有半個月)送部手機俾佢架啦,如果佢忍得唔太貪心的話。佢乖tum得我happy既我仲諗過幫佢交租水電(佢果日又同我講好熱埜o唔好但開冷氣好貴),邊有free lunch架。但幾萬蚊一次過買乜鬼樓真係no way!

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 bigdonkey 於 2007-6-18 19:37 發表
我so far都仲企硬,一蚊都未益囡囡,但佢都幾利害,繼續色誘我... 仲越�褻V落力...
其實我已經打算佢生日(仲有半個月)送部手機俾佢架啦,如果佢忍得唔太貪心的話。佢乖tum得我happy既我仲諗過幫佢交租水電(佢果 ...
咁佢唔係當我地傻喎,係佢蠢咋,唔識放長線釣大魚,功力未夠。

一心想得就得、唔得就返順德。

又可能佢只係想試o下你,睇o下你個BOTTOM LINE去到邊

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-6-18 19:50 發表

咁佢唔係當我地傻喎,係佢蠢咋,唔識放長線釣大魚,功力未夠。

一心想得就得、唔得就返順德。

又可能佢只係想試o下你,睇o下你個BOTTOM LINE去到邊
如果係咁佢都幾蠢架,一開始由電話去到買樓,但電話都未得手喎。
人地試bottomline梗係由大數減落蟀[嘛。

引用:
原帖由 bigdonkey 於 2007-6-18 20:03 發表

如果係咁佢都幾蠢架,一開始由電話去到買樓,但電話都未得手喎。
人地試bottomline梗係由大數減落�蟀[嘛。
所以咪話佢蠢囉、條數越煲越大、下次佢可能叫你俾幾十萬去買鋪投資

相關搜索目錄: 投資

既然她好鍾意你個電話, 送給她然後食左她就算,應該唔太貴

引用:
原帖由 yasii 於 2007-6-19 02:37 發表
既然她好鍾意你個電話, 送給她然後食左她就算,應該唔太貴
個電話貴過幫佢交兩個月租架~~~
不過佢鍾意又係佢生日,冇所謂啦

要想清楚...你要咩阿

引用:
原帖由 求其 於 2007-6-18 15:13 發表

个海里面D鲨鱼,想吃人,都要果个人先落去游水先得洛璈騿^的心情面对之比较好!
求其兄真是 一針見血 如棒頭喝 醍醐灌頂
牛不喝水 那按得头低

引用:
原帖由 PlaySafe 於 2007-6-18 15:17 發表

Well said by 太空貓 !  

You guys are too naiiiiiiiiiiiiive sometimes.

師兄 : 好多時都是當局者迷, 旁觀者清啫.
        唉 .....!能醫不自醫呀,, 我都沉過一排.嗚.....!

引用:
原帖由 太空貓 於 2007-6-21 12:02 發表

師兄 : 好多時都是當局者迷, 旁觀者清.
        唉 .....!能醫不自醫呀,, 我都沉過一排.嗚.....!
我依家沉緊,不過清醒地沉

引用:
原帖由 無言結局 於 2007-6-22 01:28 發表

以國内MM談過,這是溝女基本法,你永遠閃下去,永遠只可以叫鷄溝不到女。
對的。閃了就溝不到。
MM要幫但不能給禁。
MM真心的時候還會不讓你亂花錢呢﹐那時候就是沉了

引用:
原帖由 bigdonkey 於 2007-6-21 16:47 發表

我依家沉緊,不過清醒地沉
師兄, 是否只是你自己當自己清醒咋.

引用:
原帖由 太空貓 於 2007-6-22 12:22 發表

師兄, 是否只是你自己當自己清醒咋.
我係知道我鍾意佢,不過打死唔會俾佢咁屈水法。
只從佢話買樓我都冇咩表示,至今我都唔會放水俾佢,佢d態度反而又越來越好喎(佢打縴電話sms越來越多,見到又越來越好玩),如果佢都主要想屈錢,咁睇下邊個頂唔到先囉。
佢乖乖地唔好再係咁出d行貨野我會自動自覺幫佢交房租,二三千有限數,送下野佢又開心冇所謂,冇話食人飛free lunch既。

唔識放長線釣大魚,功力未夠

引用:
原帖由 bigdonkey 於 2007-6-22 13:30 發表

我係知道我鍾意佢,不過打死唔會俾佢咁屈水法。
只從佢話買樓我都冇咩表示,至今我都唔會放水俾佢,佢d態度反而又越來越好喎(佢打縴電話sms越來越多,見到又越來越好玩),如果佢都主要想屈錢,咁睇下邊個頂 ...
師兄真係高招. 佩服!

兄弟,歡場無真愛,天下烏鴉一樣黑呀!水泡在這裡,接不接隨便你。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。