推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

迷城一遊

迷城一遊

尋晚真係心癮起,決定即刻過澳門玩先,
去到信德,正在盤算去邊間場,最後決定試新場,揀了去帝國迷城.

過到澳門,坐的士去,諗住係酒店落車,點知原來夜總會入口在另一方向,行了一大段路才到.

上到去,俾間房大到嚇人...   起碼坐到十幾人......

跟住媽咪入來, 簡單介紹下之後,帶囡來了.
總共坐了七個女, 基本上質素都唔錯,食用率都相當高,曾經試過兩次選美,都可以話六成可以坐低的.
model亦有不少,而且質素幾高,但係就略為cool了些少,唔多岩我...

最後揀了位四川姑娘上房,服務算中等,唔算特別好.

值得一提是,如果新客,囡錢要由間場收先,埋單時先俾埋的....真奇怪...

相關搜索目錄: 酒店
本帖最近評分記錄
  • johncage 體力 +60 原創內容 2007-6-17 21:32
  • johncage 威望 +60 原創內容 2007-6-17 21:32

迷城有車.................
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

茶仔定晚?................

相關搜索目錄:

是晚舞,
初去不知道嘛...下次打俾媽咪先.

Dear brother,

Dragon ticket or walk in?

Nacol

回復 #5 Nacol001 的帖子

佢講左係信德........................應該係套票!

我都識左個經理, 佢叫我下次去前可以打俾佢

引用:
原帖由 alb 於 2007-6-17 21:29 發表
是晚舞,
初去不知道嘛...下次打俾媽咪先.
師兄, 價錢如何呀??  

回復 #8 休谷客 的帖子

晚舞套票  HK$780 或 現場晚套  HK$695 (8:00-11:00pm)

引用:
原帖由 alb 於 2007-6-17 19:59 發表
總共坐了七個女, 基本上質素都唔錯,食用率都相當高,曾經試過兩次選美,都可以話六成可以坐低的.
model亦有不少,而且質素幾高,
星期六晚小弟都去鰴o裡玩子夜喎!

囡囡係比以前多了,不過都係扒多!
小弟睇髐說B七轉,都只係揀到一個試坐咋!

都唔係喎, 上次我去第一round個兩個己經好得啦喎...後尾就咁係個兩個入面揀一個算..
btw, 冰河你識d媽咪點解唔reserve住先

引用:
原帖由 johncage 於 2007-6-19 01:26 發表
晚舞套票  HK$780 或 現場晚套  HK$695 (8:00-11:00pm)
Thank you, Sir!  

引用:
原帖由 冰河 於 2007-6-19 01:39 發表

唔係掛, 如此這般, 這NC何在澳門立足??  

引用:
原帖由 benyipchan 於 2007-6-19 13:46 發表
冰河你識d媽咪點解唔reserve住先
小弟喜歡自己現場揀多齱I

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-19 14:18 發表

可能我麙艀角Q二點才去到,囍n洇井{^N?

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-19 14:16 發表

Thank you, Sir!  
頭頂有哂所有NC價錢表!
引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-19 14:18 發表

D囡囡俾大集團揀先,
好野所餘無幾!
過江龍都唔掂!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-6-19 17:11 發表

頭頂有哂所有NC價錢表!

D囡囡俾大集團揀先,
好野所餘無幾!
過江龍都唔掂!
-->> 我都覺得係好野經理會留返俾d大粒佬先,...如果得閒既咪俾你...

引用:
原帖由 冰河 於 2007-6-18 17:39 發表

可能我要求不太高吧, 我覺得有五六成可以食用喎.

THX BRO...
THX for the report

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。