推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

43 12
發新話題

折翼天使印記

折翼天使印記

你擁有清澈而堅定的雙眼,  
  即使被所保護的人遺棄,
就如被神折斷翅膀的天使,  
   仍然不會捨棄純真的自我。

編輯原因:會員要求修改閱讀權限。[/color]

本帖最近評分記錄
  • 屈臣氏 體力 +50 精品文章 2007-6-17 21:07
  • 屈臣氏 威望 +50 精品文章 2007-6-17 21:07
離開,不應再打搞愛人~對不對???

韻韻你係咪set錯左?呢個係金錢唔係權限!

=.=咁點算啊~.~....................uncle 莊

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-6-17 20:20 發表
你擁有清澈而堅定的雙眼,  
  即使被所保護的人遺棄,
就如被神折斷翅膀的天使,  
   仍然不會捨棄純真的自我。
嘩~~~~要錢買先有得睇既~~~~~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-6-17 20:23 發表
=.=咁點算啊~.~....................uncle 莊
鳴~~~~~~
set 錯左~~~~~

咁就無左 $100~~~
本帖最近評分記錄
  • johncage 體力 +50 俾番你! 2007-6-17 20:38
  • johncage 威望 +50 俾番你! 2007-6-17 20:38

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-6-17 20:25 發表

鳴~~~~~~
set 錯左~~~~~

咁就無左 $100~~~
傻豬豬黎ga,你係呢道大把粉絲啦~
你一出聲大把人做善長人翁tim啊

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-6-17 20:28 發表

傻豬豬黎ga,你係呢道大把粉絲啦~
你一出聲大把人做善長人翁tim啊
嘩~~~~~

你真係睇得起我...

等我去完上海約爸B同你食飯呀.......
我同爸B講過架喇....

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-6-17 20:33 發表

嘩~~~~~

你真係睇得起我...

等我去完上海約爸B同你食飯呀.......
我同爸B講過?
上海.............
上海有d咩ga~
洗唔洗下海ga~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-6-17 20:34 發表

上海.............
上海有d咩ga~
洗唔洗下海ga~
咩咩...下海呀.....

我真係唔會再下海呀...

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-6-17 20:23 發表
同你改番!...........

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-6-17 20:36 發表

咩咩...下海呀.....

我真係唔會再下海呀...
處糖下海整蛋糕~~~~~~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-6-17 20:53 發表

回復 #12 屈臣氏 的帖子

老屈,你set120除左版主就冇人入到黎!
普通會員得最高都係100!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-6-17 21:44 發表
老屈,你set120除左版主就冇人入到黎!
普通會員得最高都係100!
係我叫爸b幫我改,就係唔想太多人

回復 #14 chiwanw 的帖子

連sugar都入唔到!...............
但由你決定啦!

有冇得令suger高dga???????????????????

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-6-17 22:29 發表
有冇得令suger高dga???????????????????
冇!普通會員係最高100!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-6-17 22:34 發表

冇!普通會員係最高100!
點解唔得啊叔叔~你比一般版主更高~你幫我糖糖啦

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-6-18 10:58 發表

點解唔得啊叔叔~你比一般版主更高~你幫我糖糖啦
進行中.............

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-6-17 20:53 發表

韻韻~~~~~

依個好呀...我鐘意~~~

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-6-19 20:23 發表

韻韻~~~~~

依個好呀...我鐘意~~~
你終於入到黎啦~呵呵,
一早都話你唔好對下海呢個字咁敏感啦~
又唔聽人講

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-6-19 22:45 發表

你終於入到黎啦~呵呵,
一早都話你唔好對下海呢個字咁敏感啦~
又唔聽人講
係呀~~~我地又見啦....
你幾時有講過喎...你只係寫.....

當天的詩,
昨日的痴,
現在想起來,
確是有點無謂;

然而,若能給我重新選擇一次,
我仍然會是依樣的痴,
一心一意的去愛一個人,感覺真好。
謝謝你讓我明白愛,懂得愛。

三角朱古力下的情詩

也許,
這就是命運。
快不快樂總會成為過去,
不論妳我誰愛誰比較多,
在我眼中,
妳都是天使給我的禮物;
願有天能替妳的名字,
配上我的姓氏。

------------------------------------------------------------------------------

很多人認為愛一個人須要理由...
可是..大家又認為要多少個理由才值得愛一個人?
一個?十個?一百個?一千個?一萬個?定話係一億個?
理由..只是一種承諾...如要承諾才會愛一個人...
我想這一定是很快會完結的感情...
因愛一個人是沒有理由的...
可是沒理由的感情..亦不是會一定有美好的結果...
我便是一個好好的例子..我已經把自己改變得非常多了..
是真的....我已為你乎出了很多...
但是我已經很明白的是‥‥‥
感情係唔可以勉強既事...愛一個人與其捉緊
倒不如放手..是你的..就算是放手..也終有一天回到你身邊..
不是你的...有一得到...始終都會失去...
怎樣也好...你是我最愛的人!!!^.^...

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。