推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

93 1234
發新話題

申請旅遊業版主

申請旅遊業版主

this message is deleted by xocat as requested by the original author.

第一個支持,有業內人仕可以解答好多問題。

呢版︰

http://forum.timway.com/f/forum-130-1.html

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-6-18 00:25 發表
想申請做旅遊業版主

理由因為我自己本身做旅遊業尼一行,已經有5年啦..
大版主話要多小小資料喎...

請您在『 Moderator Application 版主申請及新版申請區  』發帖申請
,發帖時應注意寫明以下幾點:
  a)申請何版版塊;
  b)平均每週上網時間和時段;
  c)申請理由;
  d)治版方向;
  e)申請的版區如何改進及對論壇的發展有何看法等。

相關搜索目錄: 旅遊

in love with the nature...

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-6-18 00:59 發表
洗唔洗入息証明同住址証明啊?
你唔介意咪post上黎囉....

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-6-18 00:25 發表
請各位..支持下啦...
支持!

支持!

贊成and支持
五大有其二

二手買賣
CD推介

支持   

阿標本身唔係版主 ﹐可唔可以支持架 ﹖

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

Support

"當你見到星河燦爛,求你在心中記住我。"

回復 #1 honeysugar 的帖子

我都支持!  

十卜十卜十卜十卜十卜十卜十卜十卜
離開,不應再打搞愛人~對不對???

引用:
想申請做旅遊業版主

我會張我每一次出團既經歷,有趣事,同埋 D 靚靚風景照, post 比大家分享一下
... 好期待  

咁抵得諗,一於全力支持  

相關搜索目錄: 旅遊

多謝..各位既支持...

支持!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-18 15:30 發表
支持!   
多謝..休版主
支持..........

支持,支持,支持.

我多口問句, 樓主正職係導遊, 咁你係以下呢條thread既職業又係甚麼呢.....

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=46304&highlight=

引用:
原帖由 mnywong 於 2007-6-19 00:08 發表
我多口問句, 樓主正職係導遊, 咁你係以下呢條thread既職業又係甚麼呢.....

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=46304&highlight=
  咁都得  

引用:
原帖由 Sax 於 2007-6-19 12:50 AM 發表

咁都得  
雖說英雄莫問出處, 做版主又唔係甚麼大不了的事情, 但小弟始終相信熱誠, 有責任感當然係先決條件, 但誠信亦非常重要 .

Sax兄好似係#13先講過, 而家已經後悔
引用:
.. 好期待   

咁抵得諗,一於全力支持   

引用:
原帖由 Sax 於 2007-6-19 00:50 發表

咁都得  
有疑問係好的!佢已經冇做好耐了!

佢有領隊手記的!可以証明一切!

參考下!

http://forum.timway.com/f/thread-100573-1-1.html

我意見係.........幾個男人蝦個女仔唔係咁好0羅.....(如果真係的話)

邊個做版主我平常都唔出聲既....
但令人唔開心既返舊賬,就可免則免啦....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 mnywong 於 2007-6-19 01:03 發表
雖說英雄莫問出處, 做版主又唔係甚麼大不了的事情, 但小弟始終相信熱誠, 有責任感當然係先決條件, 但誠信亦非常重要 . <<<< 非常同意

Sax兄好似係#13先講過, 而家已經後悔
又未至於『後悔』o既,咪兄,不過確實有 D 驚愕,以為作野作成咁  
引用:
原帖由 johncage 於 2007-6-19 01:05 發表
有疑問係好的!佢已經冇做好耐了!<<<< 內幕堅料

佢有領隊手記的!可以証明一切!

參考下!
http://forum.timway.com/f/thread-100573-1-1.html
但睇埋 Bro. john 個 Post,又有另一番天地

而家反而有 D 想點名報 honeysugar 個團玩番幾日添    話晒 22 吋  
有咁豐富閱曆嚝伄C,一定好多故仔聽

繼 續 支 持 期 待 ..........

93 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。