推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

27 12
發新話題

不如約耐一班人一齊玩啦

不如約耐一班人一齊玩啦

好想約耐一班人一齊玩呀,如果有興趣就留個msn啦

都好喎,去邊到玩同玩咩先?

打算玩咩先?? 地點又係邊樹呢??
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-6-19 20:42 發表
打算玩咩先?? 地點又係邊樹呢??
打算玩你...地點係你屋企

引用:
原帖由 益力多 於 2007-6-19 21:31 發表
打算玩你...地點係你屋企
玩到咁大? ...不過你屋企大齯H又多鱦{...
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

當然係落bar劈酒啦?唔通大熱天時去bbq?

good idea !wo 大熱天時去bbq

唔太明呀, 玩什麼, 邊度玩?

引用:
原帖由 joeyyung 於 2007-6-21 00:00 發表
good idea !wo 大熱天時去bbq
有d bar 好似有 bbq架

相關搜索目錄: BBQ

謝謝你.......對我太有用了........感謝喔...........=.=
本帖最近評分記錄
  • Bravo 體力 -20 惡意灌水 文不對題 2007-7-19 13:31
  • Bravo 威望 -20 惡意灌水 文不對題 2007-7-19 13:31

引用:
原帖由 brasco 於 2007-6-22 20:00 發表

....上次你冇黧‵}有囉!!....

不如咁啦.....

10人以下, 太多人唔知點玩....

最少4女6男, 全男我怕悶親大家...

可以搵任飲既bar, 咁樣公平d, 唔會有人比多比少.....

地點 TST, 8月4日, 10開始,  邊間BAR再決定, 決定左再問價錢!

有興趣留個名, 再PM我! OK?!!

^^
YEAH!

引用:
原帖由 hehesan 於 2007-7-26 15:53 發表
不如咁啦.....

可以搵任飲既bar, 咁樣公平d, 唔會有人比多比少.....

地點 TST, 8月4日, 10開始,  邊間BAR再決定, 決定左再問價錢!

...
啊........冇女仔就攪唔成啦, 你早d講丫麻.......話時話, 衣家有幾多人報左名 (我唔去)
yeah........

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-7-30 17:35 發表

啊........冇女仔就攪唔成啦, 你早d講丫麻.......話時話, 衣家有幾多人報左名 (我唔去)
好可惜, 冇人PM我......>__<
YEAH!

引用:
原帖由 hehesan 於 2007-7-31 13:48 發表

好可惜, 冇人PM我......>__<
你又係, 你都未混熟d, 得果幾個post, 有鬼人show你咩, 唔驚你係壞份子? 再唔係記者係度搵專題??
yeah........

引用:
原帖由 hehesan 於 2007-7-26 15:53 發表
不如咁啦.....

...
其實有冇女會去

好极了 呵呵 喜欢 谢谢分享
本帖最近評分記錄
  • Bravo 體力 -20 文不對題 灌水 2007-8-1 12:18
  • Bravo 威望 -20 文不對題 灌水 2007-8-1 12:18

我也想玩

我也想玩我也想玩我也想玩我也想玩

好啊~~预我一份啦呵呵`~

点解啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

一直都冇人回......><

其實我都係想大家開心咁玩下JER.....地方大家決定, 我又唔係做LEADER, 只係做個聮絡人, 又唔會有錢過我手....唉...
YEAH!

how to

how to play

去邊到玩同玩咩...................................

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。