推介:| 旅行社 | 機票 | 航空公司 | 行李箱 | 旅遊保險 | 酒店預訂 | 民宿 |

發新話題

泰國布吉遊

行完又上船食午餐!  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

第四日就係自費去"鳥蛋島"啦!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

水位唔夠一呎, 啲魚都沖哂埋黎!  

又可以坐船去深水處餵魚!  

啲魚真係多到有啲跨張~!  

玩到攰, 又可以曬下太陽!  

口渴可以買椰青飲!

玩完返酒店附近按摩!

相關搜索目錄: 酒店

夜晚就去食海鮮~!  不過全部都係雪藏既!  

最後一天, 早上係泳池游水!

突然間見到隻小動物!  

係乜傢伙???  

呢間就係住左5日4夜既酒店啦!

五天旅程完滿結束, 真係流連忘返!  

布吉真係玩極都唔厭!

最可惜就係唔記得買防水袋, 無得係潛水既時候影相!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-20 09:57 發表
呢間就係住左5日4夜既酒店啦!
呢間ok喎~
我都好多年無去布吉, 不過睇番相都無咩變
海鮮有新鮮既餐廳食, 你地自己搵食? 有幾間望海幾正架

引用:
原帖由 gtc 於 2007-6-20 12:28 發表

LONG TIME DIDN'T GO TO 布吉 LOR ! MANY TKS FOR YOUR REPORT !! REALLY MISSING THERE
如果喜歡水上活動既話, 布吉真係一個唔錯既地方!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-20 12:51 發表

如果喜歡水上活動既話, 布吉真係一個唔錯既地方!  
撈相都用咗成 3 分鐘 一個字:正~~
但收費好似同五年前無咩分別

註:放完假無晒 d 男仕風度呀

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-20 12:49 發表

呢間ok喎~
我都好多年無去布吉, 不過睇番相都無咩變
海鮮有新鮮既餐廳食, 你地自己搵食? 有幾間望海幾正架
我幾鍾意布吉, 無高樓大廈, 好舒服, 無大城市咁擠迫, 話唔定出年又去!  

我相信有游水海鮮食, 不過價錢可能幾貴!  

食海鮮既地點應該係 Karon Beach, 有海景!  

有一日係自由活動, 唔包三餐, 於是一行十幾人由我帶隊搵食!  

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-6-20 12:55 發表

撈相都用鬫 3 分鐘 一個字:正~~
但收費好似同五年前無咩分別

註:放完假無晒 d 男仕風度呀
我攪欓蛦ㄔ峊狎荋X鐘!  

團費$2299, 總共使左 $52xx!  

呢句唔明??      註:放完假無晒 d 男仕風度呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-20 13:05 發表

我攪欓蛦ㄔ峊狎荋X鐘!  

團費$2299, 總共使左 $52xx!  

呢句唔明??      註:放完假無晒 d 男仕風度呀
咁我咪賺咗? 我只係用 3 分鐘就睇晒咁多日既相
兩千幾一個真係好低, 不過真係晒得勁囉
係我睇漏你無覆 gk, 所以咪笑你無晒男仕風度........係我衰

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-6-20 13:10 發表

咁我咪賺? 我只係用 3 分鐘就睇晒咁多日既相
兩千幾一個真係好低, 不過真係晒得勁囉
團費雖然平, 但係有好多野唔包, 又有一日係自由活動!   

不過比起十幾年前我第一次去既時候, 已經平左好多!  

引用:
原帖由 gtc 於 2007-6-20 13:12 發表

又冇想去海南或是巴里?兩度都好正!
E!布吉點解NG自由行?
係咪海南島? 多年前已經去過, 無乜特別感覺!  

巴里未去過, 好好玩架???  

相關搜索目錄: 自由行

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-20 14:52 發表

團費雖然平, 但係有好多野唔包, 又有一日係自由活動!   

不過比起十幾年前我第一次去既時候, 已經平左好多!  
十幾年前 ....好似果時乜都無喎
我第一次去, 記得兩個人都使成 9K 架
但學你個句話齋, 搵食係最艱難

引用:
原帖由 gtc 於 2007-6-20 15:02 發表

海南宜家多大RESORT,U CAN TRY AGN.
巴里直頭係渡假天堂!
咁正, 有無相片可以睇下呢??

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-6-20 22:20 發表

十幾年前 ....好似果時乜都無喎
我第一次去, 記得兩個人都使成 9K 架
但學你個句話齋, 搵食係最艱難
我諗最大原因係美金升值, 泰銖下跌, 形成團費便宜左!  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。