推介:| 旅行社 | 機票 | 航空公司 | 行李箱 | 旅遊保險 | 酒店預訂 | 民宿 |

發新話題

泰國布吉遊

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-20 13:00 發表

我幾鍾意布吉, 無高樓大廈, 好舒服, 無大城市咁擠迫, 話唔定出年又去!  

我相信有游水海鮮食, 不過價錢可能幾貴!  

食海鮮既地點應該係 Karon Beach, 有海景!  

有一 ...
唔算好貴, 睇你食咩啦, 不過出外玩唔睇錢啦
布吉係好舒服架, d人比起pattaya都純好多

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-6-20 13:10 發表

咁我咪賺咗? 我只係用 3 分鐘就睇晒咁多日既相
兩千幾一個真係好低, 不過真係晒得勁囉
係我睇漏你無覆 gk, 所以咪笑你無晒男仕風度........係我衰
過o左咁耐, 唔好講埋d衰野
下次兩個round你既

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-21 10:47 發表

唔算好貴, 睇你食咩啦, 不過出外玩唔睇錢啦
布吉係好舒服架, d人比起pattaya都純好多
其實主要都唔係貴既問題, 係 Karon Beach 食海鮮, 有海景, 又有海浪聲, 又唔擠迫, 感覺好舒服, 不過好大浪, 唔適宜游水!

Pattaya 好多人, 我怕迫, 相反布吉就清靜得多, 空氣又清新!  

回復 #1 休谷客 的帖子

多謝詳盡報告! 

布吉我只去過一次。 

thanks for report.

A good place for relax and take a break.

d酒店得唔得,聽講好拮,又平,係咪?同幾$?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 nic1012 於 2007-7-3 19:02 發表
d酒店得唔得,聽講好拮,又平,係咪?同幾$?
酒店都唔錯既, 房間都幾清潔, 有泳池, 我係跟團去, 我估港幣5,6百蚊一晚!

Sorry, 唔明好拮什麼意思???  

相關搜索目錄: 清潔 酒店

Nice Photos. I went there 4 years ago. Lots of memory with my ex-girlfriend ................

坐沙發,慢慢睇吓先!!!!

布吉實在好吸引,去過兩次,到依家都好回味早上潛水晚上掃街嘅情形.
當時自由行,喺Shopping Mall內旅行社參加local團,玩潛水,激流.......
又可以租吉普車四圍去.......喺BB島扒獨木舟去荒島........
睇返樓主嘅相好興奮呀.

相關搜索目錄: 旅行社 自由行

Very nice, thanks.

你就好啦!我都想去呀!

引用:
原帖由 779394 於 2007-8-3 15:10 發表
你就好啦!我都想去呀!
想去咪去囉, 錢係搵黎使!   

Very nice, thanks sharing

thanks for sharing !

我都心郁郁,即刻飛去就好。

thx for share ar

引用:
原帖由 虎虎虎 於 2007-9-2 17:39 發表
我都心郁郁,即刻飛去就好。
Don't talk. Take action la!

thank your sharing nice trip and photos

very nice photo, thanks.

泰國作為旅遊不錯的..民風很熱情

相關搜索目錄: 旅遊

thanks for sharing. I plan to go there by next Feburary. Any tips?

晨咁早, 八點機, 六點要到機場

早機 is good...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。