推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

十字押韻接龍

褪後靠睇鏡
撞左先知驚
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

驚就兩份驚

嚇到我面青

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-6 23:26 發表
驚就兩份驚

嚇到我面青
青春值万金

做愛咪猴琴
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

琴琴青搞野

好容易領野

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-7 12:39 發表
琴琴青搞野

好容易領野
野戰唔帶袋

好易出意外

相關搜索目錄: 野戰

外籍兔女郎

搶錢凶夾狼

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-7 16:12 發表
外籍兔女郎

搶錢凶夾狼
狼過華秀狗

搶極都唔夠

夠鐘要開飯    係咁先早透

引用:
原帖由 jsmleung02 於 2007-7-7 20:02 發表
夠鐘要開飯    係咁先早透
透夠再來過

等你來開鑊

鑊鑊咁大劑     咪話唔騰雞.......

引用:
原帖由 Major 於 2007-7-7 14:12 發表
鑊鑊咁大劑     咪話唔騰雞.......
雞多肉金跌
冇錢歇一歇

歇斯底里叫                 內分泌失調.

引用:
原帖由 jsmleung02 於 2007-7-8 09:39 發表
歇斯底里叫                 內分泌失調.
調理好身體

在戰老婆仔

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-7-8 10:14 發表

調理好身體

在戰老婆仔
仔细老婆嫩       莫到处淫乱
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

亂咁發脾氣

冇人再忍你

你咪咁難過       身旁還有我....

我思故我在

好運陸續來

來福槍壞左...呢次敝傢伙

引用:
原帖由 kinha 於 2007-7-8 18:36 發表
來福槍壞左...呢次敝傢伙
伙記請埋單    我去買子彈

彈導性飛彈      呢度有得買

引用:
原帖由 jsmleung02 於 2007-7-9 11:28 發表
彈導性飛彈      呢度有得買
買咗一大籮  有冇折頭攞

攞住身份証         排好等驗證          .

引用:
原帖由 jsmleung02 於 2007-7-9 14:15 發表
攞住身份証         排好等驗證          .
證實係搶匪        差佬通緝你

你有張良計, 我有過牆梯          .

梯田無人耕         耕開有人爭           .

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。