推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

大型正骨場我搞咗位技師三次~

引用:
原帖由 bigdonkey 於 2007-6-27 13:57 發表

錫都唔得架咩?
佢話驚比其他技師見到話比主管聽喎

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-26 01:21 發表

WhatIDo 師兄, 人地話是大場喎, 上沙邊間算得上是大場呢 ?
上沙有大場, 屋企變機場
我係車神

引用:
原帖由 josiah 於 2007-6-23 18:37 發表
高手, 高手中o既高手!!!
你講條女呀?

我知道有開大記錄既正骨場(中型偏小)
係因為宿舍就係間場同一層樓隔離
可以無聲無色番去沖涼
你間咩正骨大場
有咁好設備比技師淨身咁把閉?

仲有
咩開左名會影響其他技師簡直不合邏輯
一個咁開放可以係正骨場連執3劑既技師
佢既同事都唔會簡單得去邊啦下話
你開間場名不單不會影響其他技師
仲幫助佢地既生意添

快啦
為左眾師兄糊口為左所有技師既生計
你就開名啦
點丫

引用:
原帖由 yankumi 於 2007-6-28 23:24 發表
我知道有開大記錄既正骨場(中型偏小), 係因為宿舍就係間場同一層樓隔離, 可以無聲無色番去沖涼, 你間咩正骨大場, 有咁好設備比技師淨身咁把閉?
仲有, 咩開左名會影響其他技師簡直不合邏輯, 一個咁開放可以係 ...
Yankumi 師兄, 算吧啦! 你咪當故事囉!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

樓主真夠強呢..真想試試看

真强啊,我要像你学习才行啊

出三次,好高難度!!   

i really don't want to offend, but it's hard to believe...
brothers, just treat it as a story

大家唔好咁勞氣, 是真是假都唔重要, 最重要是大家睇得過引, 佢都花咗唔少時間 & 心思出呢個report. 更唔好搞到要扑街.

保持懷疑態度wor。。。。

Ha ha!Low B boy told the low B story!

有趣,當故仔睇都好,起碼我一邊看一邊硬了!!!

What a nice STORY.....I hope you won't get caught "NEXT TIME" ^.^

Since there is no name and location.
I think at least we can treat it as a good story and say thank you to the brother.

回復 #1 天使之施 的帖子

Good story! Mr. Daydreamer!!!

大家都係男人,咁短時間出三次,你話得唔得?大家心照啦!

i like this kind of approach
up

Good story!!

WELL DONE!!!!

Your story is hard to believe, and 3 shots in 3 hours really "mission impossible".

how name the sauna thx brother!

如果係老作的話,就未免漏洞百出。

如果係堅料的話,就未免對個技師太唔公平啦,一則你冇戴兔仔,二則你冇考慮到俾人捉到後對佢的影響。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。