推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

32 12
發新話題

[疑難] 就黎沉

就黎沉

水位 30%
話說農曆年前係某間sn遇到我杯茶..大家都有d feel 咁...臨過年前都搵左佢幾次...佢回老家前一日仲約埋佢出黎玩左一日一夜...盡慶而回...過年期間我地一直有發短信聯絡....

水位 50%
佢返黎之後轉左場...當然佢有話我知..但冇叫我去找佢...佢話貴...不如約定一齊放假或者幫佢買假...係出面d 酒店過夜比較化算..又可以時間長d...  

水位 70%
冇幾耐佢話新場人工高..但都幾辛苦...佢又有証可以去馬交...所以佢就一支冷去左馬交夜場一排...其間我有去探過佢...不過佢話係馬交唔多岩佢(其實可能係佢cool過頭)......好快就返上大陸.....休息左幾日又係返之前間sn 做.....唔知係咪大陸較旺佢.....佢好旺場.....可能咁就出事啦....子官急性出血....唔返得工仲一直睇醫生....

水位 90%
終於有一日去睇佢...睇得出佢好唔掂..但佢冇一直都冇問過我借錢...後黎我終於忍唔住我問佢可唔可以唔係果d 地方做...佢即時就話佢明白我意思...但係 '不可以'...亦唔想花我d 錢..臨走時我點都比左少少錢佢頂住..

brother...你地覺得點好 ???

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 man1000 於 2007-6-23 16:52 發表
水位 30%
話說農曆年前係某間sn遇到我杯茶..大家都有d feel 咁...臨過年前都搵左佢幾次...佢回老家前一日仲約埋佢出黎玩左一日一夜...盡慶而回...過年期間我地一直有發短信聯絡....

水位 50%
佢返黎 ...
知道自己沉紧,连水位都仲甘清楚的人,沉极有限了

相關搜索目錄:
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

佢攪到咁你都一直未有衝動到養起佢,沉極有限,唔駛驚

未駛驚住,還未到100%!

佢都唔肯比你幫.........

100m gei ..... 未驚住.
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

如果你冧條女,佢又對你無乜要求,或,她的要求財政上你係應付得到的…咁樣,沉,又有咩問題?

小心啦..大哥..!!!

師兄都係走唔甩啦. 不久便沉到頂哦.

引用:
原帖由 leel 於 2007-6-24 01:13 發表
未駛驚住,還未到100%!
Man1000 師兄, 你唔是上咗架 "潛水艇" 便可!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

just help her to get thro the hard part for now

看來很快你就沉了。 就沉罷 能沉的話 蠻過癮的

引用:
原帖由 任理少 於 2007-6-25 11:22 發表

既然你遇到到你杯茶, 大家都有d feel!! 兩情相悅, 真心相愛, 咁不如早點結結婚啦. 你咪可以明正言順咁照顧佢, 不用她日日咁辛苦週旋於其他男人跨下!!!
當然婚後你要竭盡所能, 就算花盡身家都要醫好佢之身體 ...
任理少師兄, 真是要好多好多祝福先可 "有情人終成眷屬" 架噃 !

相關搜索目錄: 結婚
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

師兄几多巴先刀数徳出 今清醒 鷹該無今易沈禾

引用:
原帖由 cf168 於 2007-6-25 13:37 發表
師兄几多巴先刀数徳出 今清醒 鷹該無今易沈禾
用吓 ColorBhk 師兄果句 - Go a Head 啦師兄 !

May be I am too cynical but may be she is using "long line big fish" tactic.  On the other hand like other C-hing said 能沉的話 蠻過癮的 regardless whether she is real or not.

幫得咪幫下囉。。。最緊要知道自己水位响邊。。。唔好沉就得啦。。。。

When will you reach 100% ????

我就话未沉了,似crush多啲,点用中文清晰表达我都唔清楚,应该讲係一种比较强烈嘅感情,持续时间会比较短暂.但因为宜家啲都市人嘅日常关系都比较冷漠,好容易会比呢啲较强嘅情感起伏冲昏头脑,以为大嚄.又因为平时工作生活都处于一个高速节奏中,便对个人感情也抱有一种快刀乱麻嘅心态.得定唔得?沉定唔沉?又边可能咁快就有简单答案?积累吓,沉淀吓先啦.

回復 #1 man1000 的帖子

What is 子官急性出血 ? How serious is it ?
The main point is how much you can help her.
If we don't talk about sn girl, you also may help your friend if he / she got serious sick.

Bro, you're not sinking.  If you are sinking, you will never know until others told you.

唔怕!!!!!知道水深!!!!!!仲有水抱添!!!!!!!!!!!

都過左個幾月﹐man1000 C Hing你究竟沉左未定系已經浮出水面﹖我認為其實每個人初時都系一種激情﹐激到甚至有非君不娶的心態﹐但系激情過後﹐先系考驗概開始﹐ 如果無同人過一生一世的心﹐就吾好鐘個頭埋去﹐你當巨系friend,埋幫下巨羅。
家花不及野花香

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。