推介:| 角色扮演 | 漫畫書店 | 日本動畫 | 漫畫創作 | 日本明星 | 電腦遊戲 |

發新話題

Cosplay Sex

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-7-11 11:18 發表

希望好似四仔咁, 格仔越黎越細, 越黎越薄
唔好咁哀雖然我都想睇

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-10 23:51 發表
KAthy has a little sister, names Rachel, she absolutely looks pretty as well as a model figure, at least that's what my mum said...... It doesn't fair. ) If my topic over here can reach to 300,  ...

be confident kathy

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-11 10:05 發表

less covered than before... the shape of your face is nice, too
呢位兄台真有見地, Kat 姐除左高d之外, 都係個人傻龠沺. 不過我估佢今朝一定埥藆, 腳長就一定, 不過胸就單薄d, 冇計喇!! 估唔到Kat姐會鰜訬'掂', 真係'欽敬, 欽敬'!! 不過佢就成日比大秘書串", 有d唔底得

引用:
原帖由 電腦奇俠 於 2007-7-11 03:37 發表

呢位兄台真有見地, Kat 姐除左高d之外, 都係個人傻纒傻纒鎹. 不過我估佢今朝一定鲻遲左, 腳長就一定鮁腬, 不過胸就單薄d, 冇計喇!! 估唔到Kat姐會鰠度咁'掂', 真係'欽敬, 欽敬'!! 不過佢就成日比大秘書串&q ...
Post 你自己條女上黎比一比, 講乜都無用, 係咪?

如果香港女仔普遍都有咁 "單薄", 都叫做飲得杯落

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-11 11:48 發表

Post 你自己條女上黎比一比, 講乜都無用, 係咪?

如果香港女仔普遍都有咁 "單薄", 都叫做飲得杯落
咁我就冇咁幸福, 我條女就真係冇乜睇頭囉, 一般身材, 一般樣貌, 一般工作, 一般年紀(27歲, 我就快30歲), 一般的床上技巧....我既人生就係咁一般.....唉.......

引用:
原帖由 電腦奇俠 於 2007-7-11 04:02 發表

咁我就冇咁幸福, 我條女就真係冇乜睇頭囉, 一般身材, 一般樣貌, 一般工作, 一般年紀(27歲, 我就快30歲), 一般的床上技巧....我既人生就係咁一般.....唉.......
見你個網名都知你應該無乜運行, 你睇無線近期既刻集中, 玩電腦勁既都係無好收場

去伏偽基百科睇下 "好人" 既定義, 勁好笑!

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-11 12:04 發表

見你個網名都知你應該無乜運行, 你睇無線近期既刻集中, 玩電腦勁既都係無好收場

去伏偽基百科睇下 "好人" 既定義, 勁好笑!
唉!!  係自己心軟嗟, 如果唔係早就"撇"左佢喇. 睇, 我都係同我條女都走唔甩了. 話時話.....有冇辦法令到自己條女open d, 其實我都想佢著 mini skirt, 行鴭妢P.....好似KAT姐咁, 話哂廿令歲女....

引用:
原帖由 電腦奇俠 於 2007-7-11 04:23 發表

唉!!  係自己心軟嗟, 如果唔係早就"撇"左佢喇. 睇, 我都係同我條女都走唔甩了. 話時話.....有冇辦法令到自己條女open d, 其實我都想佢著 mini skirt, 行鴭妢P.....好似KAT姐咁, 話哂廿令歲女 ...
咁你先要俾倒佢自己信喇..........

好多女仔拍左拖之後靚女左, 皆人有人欣賞, 又俾心機打扮一下, 所以睇你功力喇, 對人好 D, 等佢知道自己好重要

thanks for your share.......

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-11 12:27 發表

咁你先要俾倒佢自己信喇..........

好多女仔拍左拖之後靚女左, 皆人有人欣賞, 又俾心機打扮一下, 所以睇你功力喇, 對人好 D, 等佢知道自己好重要
自問自己都唔係差, 咁我條女都 not too bad, 但麻甩佬既, 硬係想多d"花辰"嘛!!  有時睇到 kat 姐, 都會諗, 如果我"女人"都好似佢咁, 想唔變"人乾"都唔得啦.   話時話, 我真係估唔到呀Kat 姐咁"掂"鰫O度

引用:
原帖由 電腦奇俠 於 2007-7-11 04:02 發表

如果你心裡咁諗, 唔多唔少都會做左/講左出黎, 你想佢有信心都幾難

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-11 12:37 發表

如果你心裡咁諗, 唔多唔少都會做左/講左出黎, 你想佢有信心都幾難
咁又係!!

琩ㄗ閶at姐離開conference rm, 慘!! 唔洗諗又比條judy八婆串剌, 正死肥婆, bitch!!

Hey!! Don't you talkin' enough!?

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-11 10:05 發表

less covered than before... the shape of your face is nice, too
Hey!! HOw' u doing!?  He's such a new kid but nice anyway!!  You're busy or not?

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-11 04:49 發表

Hey!! HOw' u doing!?  He's such a new kid but nice anyway!!  You're busy or not?
I'm pretty free usually,

Gd to hear from you, guess you're gonna out for groceries...., in 5 mins. Don't you remember!!

I usually bought a whole pack enough for a week, no need to go everytime, it's so hot outside.

So do I, and friends call me out for lunch quite often, but 'd rather stayin' here coz hot like in hell!!

Hong Kong's weather is getting worse, I guess it could reach 38 degree this summer.

你兩個講可以啦, 當我透明得啦...(just joking..) 去食lunch!!  一陣再講.

Dear Kathy, how are u today!  掛念妳的靚靚照片!      
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-11 13:03 發表
Hong Kong's weather is getting worse, I guess it could reach 38 degree this summer.
If the temp' goes up to 38, I swear I'd havin' biniki to work..

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-11 13:09 發表

If the temp' goes up to 38, I swear I'd havin' biniki to work..
唔著仲好

引用:
原帖由 johnkarry 於 2007-7-11 13:21 發表

唔著仲好
You wish!!  My bf's the only person can see me in naked!!  Sorry!!
How're u doin' by the way!?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。