推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

51 123
發新話題

[疑難] 求助

求助

請問各位C兄係大陸點樣可以上discuss?依家已經上唔到了!請大家幫幫手
邪童回來了

http://xocat.com/f/thread-105597-1-3.html

参考以上那条LINK啦!
我都找不到这LINK,后来才知是因为一个叫KAVEN1388的洗版行为推了下去的,我已把他BAN了!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 求其 於 2007-6-28 13:46 發表
http://xocat.com/f/thread-105597-1-3.html

我都找不到这LINK,后来才知是因为一个叫KAVEN1388的洗版行为推了下去的,我已把他BAN了!
唔該版主!等我試下先

引用:
原帖由 小邪靈子 於 2007-6-28 14:16 發表

唔該版主!等我試下先
靚妹妳又過來玩
邪童回來了

引用:
原帖由 求其 於 2007-6-28 13:46 發表

求其兄!依家我地係大陸工作已經很難上到風月版網站!好慘
邪童回來了

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2007-6-28 14:33 發表

我而家在四川,都上得到。。。你先睇睇那LINK里面那些LINKAGE吧!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2007-6-28 14:33 發表

異骨邪神師兄, 我是長安 "宜冬"酒店都上到啦 ! 不過要多謝 "求其"板主嘅指引先 !

相關搜索目錄: 酒店
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:

唔該版主!等我試下先
嗯…

小姐,好生面口喎。

有時間多Do黎傾兩句呀

呢到無性別歧視,歡迎男女老幼(講碌野唔係講年紀、18歲以下就唔好啦)

無柄人仕更加歡迎

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-6-28 16:02 發表

嗯…

小姐,好生面口喎。

有時間多Do黎傾兩句呀

呢到無性別歧視,歡迎男女老幼(講碌野唔係講年紀、18歲以下就唔好啦)

無柄人仕更加歡迎
公然沟女?!

引用:
原帖由 求其 於 2007-6-28 16:08 發表

公然沟女?!
哎!無呀

係D語氣慣o左,改唔到咋。

如有得罪,我謹在此挺立十五分鐘,以示謙意

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-6-28 16:02 發表

嗯…

小姐,好生面口喎。

有時間多Do黎傾兩句呀

無柄人仕更加歡迎
我路過傘不好意思:lo
我試咗都係上唔到(香港討論區)
可唔可以幫我想辦法謝謝l

引用:
原帖由 小邪靈子 於 2007-6-28 16:29 發表

睇睇上面条LINK吧!

引用:

小姐有求,小生幫得當然幫。

但未知小姐深淺,哎

係問所在何處,用何種方式上網,

要扑亦無從入…哎…手。

怕且大家互相了解多D先可以幫到你。

引用:

我路過傘不好意思:lo 我試咗都係上唔到(香港討論區) 可唔可以幫我想辦法謝謝l
小邪靈子師妹, 妳是 "天府" 當然上唔到啦, 快些落嚟 "凡間", 等各師兄扑妳 !

唔好意思, 寫錯字, 是幫妳至真!

鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-28 16:46 發表

小邪靈子師妹, 妳是 "天府" 當然上唔到啦, 快些落嚟 "凡間", 等各師兄扑妳 !

唔好意思, 寫錯字, 是幫妳至真!
你讲野甘Q粗,很可能吓走洒本版本已很少的女网友,罪大恶极,信唔信我BNAN你哎拿?!

引用:
原帖由 求其 於 2007-6-28 16:56 發表

你讲野甘Q粗,很可能吓走洒本版本已很少的女网友,罪大恶极,信唔信我BNAN你哎拿?!
罪大惡極,罰佢食齋三個月、斷佢淫根就算數啦。

等佢去朱咕力廠同我爭女

引用:

唔該版主!等我試下先
小邪靈子,如果試過求版主個「條」唔得,咁就試下小生呢條,睇下卜唔卜得到你

http://www.bywhat.com/index.php

小生讀得書少,白字多,勿怪、勿怪。

其哥,唔好BEN七我呀。

引用:
原帖由 任理少 於 2007-6-28 17:16 發表

其哥, 一向以來, 係這一版我最欣賞, 敬佩的係你, 另外一位叫(KMY)之大哥
唔係因為你係版主既關係, 而係個人品格問題.
在這裡有好多不知所謂既人, 好似成世人都未見過女人咁, 一見到女人,
就好像隻狗公見到 ...
任兄,谢谢!你太抬举了!我只是个好色的滚友而已!
刚才几位发言的,都是这里的老朋友,佢地个个都见惯女人了,是不会一見到女人就乱的!他们全都在说笑,不要误会啊!

引用:
原帖由 任理少 於 2007-6-28 17:16 發表
...
就好像隻狗公見到狗女咁, 發晒狂, 真係前世呀!!!
我身為男人都覺得羞家呀!!!香 ...
鐵血將軍巴頓 : 論壇公告—討論區的基本守則和指引 (updated on 2007 Jun 10)

6. 嚴禁污辱、粗口罵戰或人身攻擊
支持100%的言論自由 ..但也請各位承擔一切因您的行為而直接或間接導致的民事或刑事法律責任 (如誹謗等)。 請勿對其它站友作出人身攻擊。不得作出挑釁及煽動言論, 或引發罵戰。

http://forum.timway.com/f/announcement.php?id=6#6

仔,有無睇清楚 :

「其它站友」係指所有人!!

乜人春袋就唔會被BAN?

51 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。