推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

我又想問!

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-6-30 21:10 發表

佢計算錯誤,以為條thread一開,有人一出聲就有護花使者飛身擋駕,但估唔到全部潛晒水
吹次雞去唱k先啦, 唔係又點會有人幫拖撐咁行呀
唔好貪便宜去呀, 唔係比人話老強呀

引用:
原帖由 oldgun 於 2007-6-30 21:19 發表

傻GK,人地又點會吹雞去唱K呢?
咁0徙時間!

........咁果位被屈老強佢既男版友咪好多時間??????

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-6-30 21:27 發表

吹過啦,一大棚xx飛撲埋去添,
但睇唔返囉,已變成255。
搵咪哥啦

引用:
原帖由 oldgun 於 2007-6-30 21:28 發表

咦! 有鑨翵ヾI
係邊處有得睇呀?

佢活躍果版呀
講到似層層架
"寫"幾X可憐係真仲唔報警咩

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-6-30 21:27 發表

吹過啦,一大棚xx飛撲埋去添,
但睇唔返囉,已變成255。
我好似有將條LINK POST去"果邊"
搵到PM比我重溫一次

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-6-30 21:50 發表

都話變255咯,睇鬼睇馬呀
唔係呀, 果條吹雞卡拉OK THREAD條LINK呀
唔係申請做版主果條呀

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-6-30 22:22 發表

果時吹雞,吹到黎我桑拿板, 俾我掉9左去回收筒 !
有殺錯無放過

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-6-30 22:31 發表

焨heck過,除魖ㄠo人果幾條thread仍然睇到之外,其它都畀人動過手腳變晒255
OK, 你估邊個做手腳?
HMM.....OKOK.  PM你

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-30 22:33 發表

Checked.....唔方便講

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-30 22:33 發表

我又想知! 麻煩PM我

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-30 19:16 發表

唔係話我呀?
just kidding
你係醉人的酒吾係飽死人的水!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。