推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

請教大家意見,溝左件正骨

引用:
原帖由 hk2005 於 2007-7-5 16:01 發表

帶套重有功用系防止有 BB,
之前講過啦! 佢生過BB, 政府幫佢載左子宮環, 唔會有BB. 所以如果我要用, 佢肯定覺得我懷疑佢, 如果佢真係真心對我, 咁對佢好唔公平者.

引用:
原帖由 alex0524 於 2007-7-5 15:42 發表

我好少返大陸玩, 以前拍拖都係同香港的女仔, 仲要只係拍過兩次咁大把.
我估你應該係廿零歲D小朋友

引用:
原帖由 alex0524 於 2007-7-5 14:53 發表

可能我的觀念可能比較守舊,我覺得唔載來做係鍾意對方先會肯咁做. 但你講到大陸D女仔好似隨便同人做都會唔載既, 所以我覺得佢有機會會唔止我一個性伴囉.
同我覺得佢係床上去開放同主動(雖然咁樣唔係等於佢對其 ...
一个不用跟她做爱的男人戴套,是因为相信他,而不是随便!如果不要求戴套就叫随便,难道跟一个交往不太久的男人戴了套子做爱就算保守了吗?
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

回復 #12 求其 的帖子

"大陆女仔,除了职业女性之外,很多跟男伴DO野,都不要求戴的。原因:她们怕中性病的警觉性没职业女性高;即使怀孕,在大陆很易搞!"

Even 职业女性的警觉性 not very high.  I met a manager who works for China Life Insurance in sz through internet. We had sex on our second date and without domdom since she said it felt better without.  And you are correct about 即使怀孕,在大陆很易搞!All they need to do is to go the hospital and take a drug which cost about RMB 200 and in two days it is over.  It is as simple as going to a drug store and buy flu medication.  What a big difference between HK and mainland!

引用:
原帖由 王甘夾 於 2007-7-5 16:07 發表

我估你應該係廿零歲D小朋友
錯啦, 我剛30歲, 就係諗差唔多年紀, 想成家立實, 所以先會考慮想娶佢.
鬼叫香港d女仔又麻煩又............
點知返大陸又搞成咁.....

引用:
原帖由 CPKTVman 於 2007-7-5 16:33 發表
"大陆女仔,除了职业女性之外,很多跟男伴DO野,都不要求戴的。原因:她们怕中性病的警觉性没职业女性高;即使怀孕,在大陆很易搞!"

Even  ...
But I heard that this is not good for health. If she goes for abortion, it is more damaging to her health.. Many girls in China still want to get married and have child (stronger desire than HK girls) and the more abortion they do, the lesser chance they could have a normal pregnancy.  

Therefore, I think that if a girl decides to have sex with you without condom/contraceptive method, she has trust on you (since she never knows if  you carry any disease) or she wants to get pregnant!  

Anyway, every girl/case will be different and I agree that they are not as safe conscious as HK girls.

师兄, 最紧要你点睇, 我地好难比意见, 不过以后一定带套. 小心

引用:
原帖由 CPKTVman 於 2007-7-5 16:33 發表

Even  ...
But I heard that this is not good for health. If she goes for abortion, it is more damaging to her health.. Many girls in China still want to get married and have child (stronger desire than HK girls) and the more abortion they do, the lesser chance they could have a normal pregnancy.  

Therefore, I think that if a girl decides to have sex with you without condom/contraceptive method, she has trust on you (since she never knows if  you carry any disease) or she wants to get pregnant!  

Anyway, every girl/case will be different and I agree that they are not as safe conscious as HK girls.

引用:
原帖由 求其 於 2007-7-5 16:19 發表

一个不用跟她做爱的男人戴套,是因为相信他,而不是随便!如果不要求戴套就叫随便,难道跟一个交往不太久的男人戴了套子做爱就算保守了吗?
我就係覺得佢唔載都同我做係相信我, 所以我先會咁認真. 但其他c兄又有d講到部份大陸女性咁隨便, 令到我好矛盾.

尤其是好似我之前提及,有日我話要上去(因為我唔肯咁得閒成日上去既), 原本都約好晒食飯, 我又無話要同佢去開房, 只係想陪佢食下飯, 點知佢下午突然發短訊話佢M到, 叫我唔好上去.
佢咁講令我諗到好多野, 覺得佢可能仲有其他男友, 唔係點解要咁講. 我上去都係試過同佢去過一次酒店, 除非佢有其他男友都係咁樣對佢, 所以佢先覺得我都係咁. 但我又怕誤會左佢, 所以令我好矛盾.

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 denny2000 於 2007-7-5 16:49 發表

But I heard that this is not good for health. If she goes for abortion, it is more damaging to her health.. Many girls in China still want to get married and have child (stronger desire than HK ...
因為我之溝佢, 佢好清楚我的背景, 知道我係一個好純品的男人, 唔會出去搞搞震, 所以佢應該係相信我無乜野病既.
而且我真係無任何暗病, 我自己都有定期捐血同檢身. 而且我同佢發生第一次只後, 我都有去檢過, 完全無任何病.
同埋佢都知道我真係對佢好, 因為佢同我講過有生過BB, 我都無介意過佢.

ching 算吧啦!  放手好啲

大陸女仔招數層出不窮,演技又好 ...... 真係好易中招架 ... 小心!小心!比多灡伅﹉[察啦 ~~ 如果係深圳租屋比佢住 ........ um, 其實都唔係大問題既 ..... 自己財力 ok 咪得囉 ~~ 可能一段時間後係你飛佢呢 ~~

引用:
原帖由 alex0524 於 2007-7-5 13:01 發表
希望各位C兄給點意見給小弟,因為我從來無溝過大陸的女仔,上大陸也只是去正骨.
我只係想知道佢對我會唔會係真心,因為我好怕俾佢呃,好猷疑應唔應該繼續同佢一齊.
想知道佢係咪對你真心就易啦,

如果係好料就PM俾D師兄弟睇下佢受唔受溝就知啦。

睇下我地用錢可唔可以幫你解決問題

P.S. 請以代號表示(!@#$%︿&*()),切勿公開號碼以免做成不便!

引用:
... 佢好清楚我的背景, 知道我係一個好純品的男人, 唔會出去搞搞震,...
希望你真的是純品,不是幼稚。如果佢連你想成家立室都知,我只有祝你好運

如果我係佢,俾你搞大o左個肚有乜所謂喎,到時你仲唔死係我手,照顧我成世

引用:
原帖由 alex0524 於 2007-7-5 17:00 發表
...我自己都有定期捐血同檢身. 而且我同佢發生第一次只後, 我都有去檢過,  ...
希望你知道什麼是「空窗期」啦!為己為人請勿以捐血來測試!

【若你懷疑受感染時,切勿往紅十字會藉著捐血來作抗體測試。在受感染後的頭三個月,我們稱之為「空窗期」,身體可能未能產生足夠的抗體,以致測試不到,但血液內卻含有病毒,這時捐血,便有可能將病毒傳給他人。】

引用:
原帖由 reflex 於 2007-7-5 23:21 發表
唉!!今日QUOTA用哂,明日再醒你呀o下

乜你仲無聊過我,咁夜都唔,係度POST垃圾呀

有時間睇睇這個「非禮行動」啦

http://xocat.com/f/thread-63567-1-1.html

bro. alex

The main point is you love her.   Right ?!

If you really like the said girl....., don't consider so much things...just take action....step by step.....then monitoring her response.....you will see her "real face" soon.  Then, the answer is emerged.

If she is just your sex partner, you also no need to think so much. Just Fxxk and Fxxk and give her money for compensation....It's just a HK-China trading.

你甘纯真是5X夠大陸D女玩,佢地电話入便十幾條仔,幾十個客人,日日全職溝客/仔,玩男人玩到成精......      湖北的就更利害!

樓主你都中咗毒,其它人講乜你都聽吾入耳,我話你知我係過來人,我都試過,最後都係散咗,我建議你客客氣氣問下佢同過幾多男人搞過野,做過幾多次人工流產,如果佢願意老實回答你,起碼佢對你重有誠意,佢係老實答你而你真係鐘意佢就要話吾介意佢過去嘅事,吾肯答就有野吾想畀你知,咁就你諗你,我試過兩次,短就三個月,長就吾夠一年玩完!
我吾想你失望,喺桑拿場識嘅女女,除非係啱啱嚟深圳吾夠三個月,如果係做咗多年桑拿,一般見男人條野多過你食飯,佢哋都會苦悶,而且要面,所以一定會搵一兩個男人陪下,你又試下問下佢覺得同你有冇將來,睇下佢點答!
自己執生,祝福你。

引用:
原帖由 天使之施 於 2007-7-6 00:25 發表
樓主你都中咗毒,其它人講乜你都聽吾入耳,我話你知我係過來人,我都試過,最後都係散咗,我建議你客客氣氣問下佢同過幾多男人搞過野,做過幾多次人工流產,如果佢願意老實回答你,起碼佢對你重有誠意,佢係老 ...
Ching講得好啱!雖然大部份(我這樣講沒有歧視的意思)的女孩子都有這個心態,我哋亦好清楚,點解仲要去試!(包括我自己)

Including me, we all want to be the one out of the hundreds.

引用:
原帖由 天使之施 於 2007-7-6 00:25 發表
... 你客客氣氣問 ...
她答了都不知是不是老老實實答

alex0524兄弟!借問聲個女人係未外省人?
邪童回來了

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2007-7-6 08:33 發表
alex0524兄弟!借問聲個女人係未外省人?
佢係四川人

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。