推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

42 12
發新話題

2007/8 博友比賽貼文時間投票區

2007/8 博友比賽貼文時間投票區

請大家發表意見或投票! 

投左票唔介意可以寫埋投左咩,唔講都冇問題,歡迎各會員或博友投票。

另外投左其他,就唔該發表埋意見。 

回復 #1 HJ2127_ATR1 的帖子

我就贊成在開跑第 1 場前 5 分鐘貼文兼唔可以編輯,編輯當作廢論,方便計分員。 

認真講係方便我去抄考所有博友貼士。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-5 04:22 PM 發表
請大發表意見或投票! 

投左票唔介意可以寫埋投左咩,唔講都冇問題,歡迎各會員或博友投票。
唔好意思!(職業病)

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-5 04:28 PM 發表
我就贊成在開跑第 1 場前 5 分鐘貼文兼唔可以編輯,編輯當作廢論,方便計分員。 

認真講係方便我去抄考所有博友貼士。 
若果係五分前貼文,而編輯都係係開跑前五分鐘,我覺得唔使作廢。

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 5-7-2007 16:46 發表

唔好意思!(職業病)
唔該晒,平時就唔改!

我都係職業病,實在打字太快,對唔切。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 5-7-2007 16:48 發表

若果係五分前貼文,而編輯都係係開跑前五分鐘,我覺得唔使作廢。
 捉

因為到而家為止,我仲發現有會員或網友個時鐘唔係香港時間。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-5 04:56 PM 發表

捉

因為到而家為止,我仲發現有會員或網友個時鐘唔係香港時間。 
前面打漏一隻字,後面無問題喎

誰能代替哥哥地位

當然是第一場開跑前,公平又易睇。

引用:
原帖由 四眼明 於 5-7-2007 21:30 發表
當然是第一場開跑前,公平又易睇。
投左票味? 

投票結果會影響來季博友規條。 

投左票

我多數臨場對住賠率,及留意當日旺弱門去決定買乜  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-5 16:22 發表
請大家發表意見或投票! 

另外投左其他,就唔該發表埋意見。 
假如“投票选择”加一个“现有的时间规定”,会好一点吧!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 求其 於 6-7-2007 15:41 發表

假如“投票选择”加一个“现有的时间规定”,会好一点吧!
意思係咪即是跟上季投注時間一樣。 

咁即是係每場開跑前。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-6 15:44 發表

意思係咪即是跟上季投注時間一樣。 

咁即是係每場開跑前。
是的,小弟觉得“原有办法”这样写,版友就不会误会第二项是“新安排”了。没事的,既然出了就无所谓吧!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

回復 #13 求其 的帖子

大家都應該明白,不過加番個括號應該會好d,謝謝! 

还有一个意见:
有博友是要看看当天的场地情况,马房动态才落手的,假如限定第一场前就要确定,那么,这类博友可能会感到不便。

回復 #15 求其 的帖子

歡迎大家意見,我本就想睇過投票比數,而作出下季博友規條修改。 

投咗照舊

不如排位日出貼士,咁其兄你又大把時間做野。一係就好似馬經既做法,前一日比定,如一拖三退出一隻,既咪一拖二如始類推,如只係獨贏/位置,退出當退飛,特別彩池轉投大熱門,公唔公平

引用:
原帖由 dennle 於 2007-7-7 20:21 發表
不如排位日出貼士,咁其兄你又大把時間做野。一係就好似馬經既做法,前一日比定,如一拖三退出一隻,既咪一拖二如始類推,如只係獨贏/位置,退出當退飛,特別彩池轉投大熱門,公唔公平
假如投票结果是临场5分钟仍可贴马的话,特別彩池轉投大熱門根本不需要存在(我们不是马会,不是填飞或叫号码的,而是马名+马号的,这轉投大熱門规则不需要).何况我们有"退出马"提示标题,博友应该不会投错注的!

假如是赛事开跑前就要贴出博友的选择的话,那你的建议就有意义了

當然是第一場開跑前!

我就贊成在開跑第 1 場前 12 小時貼文兼唔可以編輯,編輯當作廢論,方便計分員。另係方各位兄弟參考所有博友貼士。
<:('U'):>
萬事皆隨緣, 半點不由人.

回復 #21 leohkcom 的帖子

開跑前 12 小時貼文應該比較難實行。

點都好,多謝你畀意見。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-13 06:54 發表
開跑前 12 小時貼文應該比較難實行。

點都好,多謝你畀意見。
當日第一場開跑前十分鐘就最好及比較公平,(一)多d網友有時間參考心水,(二)金巴兄計分亦輕鬆d,唔會看漏眼.(三)最後剎科冠軍戰計數不會計得太盡,因提早貼文,不能等到尾後場次,變數太多,只有依自已心水貼文.
至於有網友喜歡看動態,旺弱,及跑道形勢才下注,但那時候已經係羸真金白銀多於遊戲了.

相關搜索目錄: 會計

第2

有時開跑左幾場才記得未貼post,這樣會方便一點!

投咗

42 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。