推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

此情此境

引用:
原帖由 tungpo 於 2007-7-19 09:02 發表
都話屈原傳聞好鍾意佢老闆楚懷王囉,咁好可能係一啲話事人。

又,呢位楚懷王誤信佞臣,結果俾秦國俘虜,最後客死他國。
邊個夠畺引申落去 ? ban 鳩硬 !

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-7-19 10:52 發表
我做仔果時, 真係有個扮基既 friend, 佢真係dap唔少女, 因d女對佢無戒心

佢好多時係襯條女最脆弱時埋手, 如襯條女失戀、工作失意、家庭問題
嘻,先係話同你做姊妹,趁你有事就一路安慰一路引你上床。

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-7-19 11:14 發表

佢同我講試過有次同條女飲酒, 條女引番佢, 條女話睇下佢, 係咪真係對女無反應

我個 friend 話當時爭d開心到笑左出黎 ! 仲忍住笑叫佢: 唔好玩啦 ! 跟住去爆房做實驗 !

我個 friend 話: 扮基既好處係, ...
有時呢,我覺得呢類人幾賤!做男人,明刀明槍名正言順去扑女先得嘛!

引用:
原帖由 bgfantasy 於 2007-7-19 00:46 發表
....however, interesting to know who's the 'best' companion of 屈氏原公, because this person is very likely to be a 同志..... ...
I wonder if pets will be the best companion of 同志

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-7-19 12:09 發表
明刀明槍, 好多時係食白果多 !
因為好多女人又蠢又虛偽囉!

各位網友

無人跟我說過出thread的這網友到底是誰

但在別人的blog內鬧事是不禮貌的

blog是個人分享的地方,如果閣下想和其他人分享的話,請開一段新的thread...

謝謝
無論是愛與被愛,也是串步難行

長平公主 complains?

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-19 13:06 發表
各位網友

無人跟我說過出thread的這網友到底是誰

但在別人的blog內鬧事是不禮貌的

blog是個人分享的地方,如果閣下想和其他人分享的話,請開一段新的thread...

謝謝
呢位網友, 何以見得有人在此鬧事呢 ?

以我了解, blog除左係個人分享, 亦係作者希望比大眾參與發表意見既地方, 可能我見解有錯啦....

引用:
原帖由 6769 於 2007-7-19 13:55 發表

呢位網友, 何以見得有人在此鬧事呢 ?

以我了解, blog除左係個人分享, 亦係作者希望比大眾參與發表意見既地方, 可能我見解有錯啦....

係吖,有容乃大。

當然,blog主可以唔喜歡人發言。但咁,就應該一早聲明。

sure, that's freedom of speech.
however, if someone find us disturbing others or initiate arguments, they can always make complaints.  however, it would only be effective if there is a 'SYSTEM', which, i'm sorry, i don't think we have it in here.

我尊重在這寫blog的人

請轉至另外的版面,繼續你們的事

亦歡迎你們開一條thread寫心聲,但個人希望心聲不只是單單打打的post

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-19 15:19 發表

亦歡迎你們開一條thread寫心聲,但個人希望心聲不只是單單打打的post
除非開thread的樓主起首便言明不准別人留言,否則我想沒有人有權去要求或禁止會員在任何個公開討論區的一條公開thread貼文吧。

何況,一條thread最終發展成side talk亦很普遍。一些版主自己也常把人家開的thread的討論中心轉移,可從沒有人出過聲。

又,單單打打post怎界定?單單打打不可以是心聲?

tungpo, did 樓主 make any complaint?
if not, i don't bother who he is talking about.  TOO MINOR TO DISCUSS.

and mind you mr. moderator.  if 樓主 didn't compliant about us, so you're the one to initiate argument.

or simply, go and complain me.  see how long will be our great administrater to reply.

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-19 07:19 發表

Not only do I respect the one who started this thread, I care very much about her

When she said she is going crazy, I started to ask for more information about Chinese history, and I hope she can learn something from the history. I don't want to see her open a thread one day saying she want to suicide and I have to call police

I just want to save herHave I done something wrong

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-7-19 16:40 發表

Not only do I respect the one who started this thread, I care very much about her

When she said she is going crazy, I started to ask for more information about Chinese history, and I hope  ...
brother, are you talking about this thread?  

http://59.188.23.239/f/thread-113184-1-1.html

i just can't stop laughing.    what a bubble drama!  

此題目將暫時上鎖,

請樓主長平公主聯絡本人

以作解鎖以及告知本人是否需要幫忙

暫時訂為三天期限

謝謝

又上鎖.....唔係呀嗎 ?!!

咁以後最好個個都唔好發表了 ! 不知所謂 !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。